Ik heb eenmaal een bestelling gedaan en dat is prima gegaan ik vind het alleen jammer dat als je iets terug wilt sturen je dan moet betalen voor het retourneren.

Snel en goed

Mooi snel bezorgd en prima kwaliteit raad het iedereen aan

Snelle levering en goeie service!!

Leuke winkel in purmerend en voorthuizen, waar ik soms kom..

prima, altijd vriendelijk en behulpzaam in de winkels waar ik kom.

goede ervaringen ,mag graag even binnen lopen . heb ik een vraag of is de maat er niet zijn ze altijd bereid het te zoeken waar of te bestellen.

Geweldig!

Besteld en de vlg dag geleverd

geweldig

goede winkel goede service leuk personeel

Snel en goed

Vertrouwd

Vertrouwd

Hele proces netjes

Keurig, snel en kloppend. Alleen 1 t-shirt (denk uitvde winkel, zat niet in plastic als enige, had een vlekje. Zo goed als eruit gekregen in de was).

Goede ervaring ,snelle levering.

Artikel als op het plaatje en snel geleverd.

leuke kleding

jammer dat ik als klant niet in mail tezien krijg dat week erop 20% korting krijg had net de zaterdag ervoor van alles besteld

Makkelijke site, snel besteld en vlotte levering

Betaalbare mode

Erg wisselend in de maten, soms is er een beduidend verschil in dezelfde maat. Maar de prijs is laag en de afwikkeling van de retourzendingen is vlot.

Was heel goed maar zat op mn bestelling te wachten krijg ik opeens zonder enige toelichting mn geld

Teruggestort vond dit wel heel vreemd ben dit niet gewend van terstal… en zocht speciale legging voor bij jurkje die dus nu niet meer te verkrijgen is heel sneu

Fijne winkel

Ik vind het een fijne winkel om te komen voor zowel mezelf als mijn zoontje. Fijn aanbod en kwaliteit is goed, Vind het wel heel jammer dat cash geld geweigerd wordt.

mooi producten voor een mooie prijs

snelle levering, mooie overzichtelijk winkels

gewoon goed

gewoon goed

goede service

service, goed en snel top.

Super service

Snelle levering en goeie kwaliteit en natuurlijk de prijs is goed betaalbaar !

Nette goede service en leuke kleding

Goede service in de winkel. De website werkt de filter niet altijd zoals het hoort. Verder erg leuke aanbiedingen voor (vaste)klanten en de kleding is super

Producten zijn prima, webshop kan nog verbeteren

De kleding is goed, als altijd. Maar doordat de webshop niet echt lekker draait op een tablet, hebt ik nu meer besteld dan mijn bedoeling was.

Keurig verzorgd

Jas besteld, overeenkomstig met het plaatje, keurig op tijd geleverd, netjes verpakt.

Heel leuk jurkje, mooie kleur.

Jammer dat de aan gegeven maat kleiner valt, ze kan het nu dragen. In het vervolg een maatje groter bestellen.

voor jong en oud hele leuke kleding

Wordt altijd leuk geholpen door de verkoopmedewerkers en als er iets is met een kledingstuk bijv als het niet goed is dan wordt het altijd kosteloos verholpen

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo