Vriendelijk en behulpzaam

Je wordt in deze vestiging altijd vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan

Superleuke kleding voor de kids

mooie fijne kleding

makkelijk online shoppen , duidelijke foto s en tekst . ruime keuze met veel aanbiedingen per week leuke memberdeals en lekker puntensysteem

Makkelijk te bestellen en snel in huis.

Goede website en levering!

Kleding besteld en dat ging super makkelijk, eenvoudig en snelle levering. Enig minpuntje is dat het in een hele kleine zak verpakt zat en daardoor wel gekreukt/gepropt.

Over het algemeen tevreden.

Tevreden over de prijs/ kwaliteit verhouding. Tevreden over de aanbiedingen. En het wisselende assortiment. Wat beter kan. Online kunnen zien wat er per filiaal nog aanwezig is. Als het online is uitverkocht. Is het er vaak nog wel in een winkel. Niet alle medewerksters in de filialen passen uit zichzelf je korting voucher of keuze korting toe. Als je er niet zelf naar vraagt, betaal je als klant soms teveel. Dat is dan achteraf balen. Het extra kadootje in je account hebben de winkels niet als je er naar vraagt.

Snelle levering, en ruilen in de winkel ging heel makkelijk!

Vooral zo doorgaan

Vooral zo doorgaan

Fijne winkel met fijn personeel

Fijne overzichtelijke winkel. Snelle afhandeling en goede service

Voldeed naar verwachting!

De kleding die ik had besteld, waren qua maatvoering en kwaliteit, precies zoals ik had verwacht. Levertijd was ook zoals beloofd.

Snelle levering, voldoet aan verwachting

Snelle levering, voldoet aan verwachting

Makkelijk te bestellen en snel ontvangen

Het bestelproces spreekt allemaal voorzich en het bezorgen ging super snel. Super tevreden met de bestelde kleding.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

De meiden in filiaal bovenkarspel zijn altijd heel vriendelijk. Als je vragen hebt dan helpen ze je meteen. Niets is teveel!

Altijd is goed

Echt top kwaliteit

Ik ben heel blij met de kwaliteit van ter stal

Kwaliteit was niet als verwacht

Materiaal van vest was heel dun. Was bedoeld voor de winter en daarom voldeed het vest niet. Op zich was het wel een mooi vest

Travelstof

Fijneen betaalbare kleding van travelstof.

Super vriendelijk personeel

Leuke collectie

Snel

Zelf goed besteld, in correcte maat, die passen perfect

Snel geleverd en blij met producten

Pakket snel bezorgd

Tevreden klant

Tevreden over de artikelen die niet alleen trendy, en voordelig van prijs zijn,maar vooral ook van goede kwaliteit zijn .

Een fijne winkel om te shoppen en ideaal om via internet te bestellen als je maat niet in de winkel

Heel fijn ik was niet thuis toen mijn bestelling kwam kon makkelijk regelen dat ik het 2 dagen later op kon halen bij een DHL servicepunt. Super.

Leuke items voor een leuke prijs ! Snelle verzending en gemak van kosteloos in de winkel ophalen. Ook handig om meteen in winkel te kunnen passen en retourneren als item niet past.

Super ervaring, leuke en handige site. Mooie kleding, erg blij mee

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo

0546 - 23 20 21

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.