Prima keuze

vlotte en nette afhandeling van de bestelling

Kleding lag netjes klaar en konden het zo bij de winkel ophalen. Later nog gebeld voor extra exemplaren en vriendelijk geholpen.

Ruim opgezette winkel en overzichtelijk

Vriendelijke verkoopsters Betaalbare leuke mode Muziek staat te hard bij de paskamers, werkt op je zenuwen.

Mooie kleding en snelle levering

Kleding precies de goede maat. Snelle levering. Prima. Voor herhaling vatbaar

Ben altijd zeer tevreden

Bestelling mooi optijd

Leuke kleding voor een betaalbare prijs alleen jammer dat ze niet in alkmaar een winkel hebben maar online bestellen is ook prima

Heel tevreden

Wordt altijd vriendelijk geholpen in de winkel in Oosterwolde, ook online bestellen ben ik heel tevreden over.

Vriendelijk,behulpzame medewerkers,

Vriendelijk,behulpzame medewerkers,

heel goed

goede service vluggen levering

Goede snelle service

Goede service producteb snel geleverd

Leuke kleding voor leuke prijs!

Het winkelen in de winkel zelf is leuk. Als ik het niet vind kan ik het online vinden.

Modebewuste kledingwinkel voor iedereen

Terstal Hoogezand heeft niet alle kleding of een beperkte hoeveelheid kleding van dames. Minpunt. Winkeldames erg vriendelijk en behulpzaam. Goed advies.

Leuke kleding, goede service

Jammer van de verzendkosten want de kleding is leuk geprijsd.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit. Levering snel. Helaas hebben ze 1 shirt verkeerd geleverd

Veel gaten in de broeken

Helaas zaten er in alle broeken 6 gaten op plekken waar eerder prijsjes oid heeft gezeten. Op het moment van kopen zaten de prijskaartjes op andere plekken in de broek.

Retour webshop artikelen verwarrend ivm verschillende cijfercodes op besteloverzicht, factuur en retourformulier. Een artikel ontvangen met rits stuk. Wel kon in de winkel nog makkelijk een vervangend artikel besteld worden. Vriendelijk geduldig personeel.

Retourneren op eigen kosten

Weinig winkels als je wilt retourneren. Retourneren op eigen kosten. Ik zal niet meer online bestellen.

Terug gebrachte kleding

Het duurt lang voor dat geld van de terug gebrachte kleding wordt terug gestort, is nog steeds niet gebeurt. Wel hebben we via de webshop nieuwe in de juiste maat besteld en betaald

Eerste keer besteld

Eerste keer online besteld En krijg geen track en tracé nummer maar moet het wel bij postkantoor ophalen Welke dan en met welke code? Zou de kleding de volgende dag op mijn adres ontvangen , niet gezien of gehoord, Moet er zelf achteraan mailen. Dat heb ik gedaan en vervolgens krijg ik een mail dat ik mijn pakket niet op heb gehaald? Hoe dan Hoop dat dit de volgende keer beter gaat Ben benieuwd wanneer ik het nu ontvang Gegroet brigit martron

De website is drama

De kleding zelf is redelijk tot best goed. Alleen is het een hele uitdaging om het te bestellen. Elke keer ligt de site eruit. Is nu al de zoveelste keer met een actie. Maakt het winkelen niet leuker.

Fijne winkel

Prima personeel denkt goed mee als je vragen heb en leuke kleding voor groot en klein

Niet voor herhaling vatbaar als het niet aangepast wordt

Wat ik erg jammer vindt is dat er een aktie is online, dat die dan niet geldt in de winkel. En dat je online dan moet bestellen. Je kunt het omruilen in de winkel, voor een groter maat of als er in naad verkeert gestikt is. Maar dan moet je bijbetalen omdat die actie in die winkel niet geldt. Jullie willen zeker dat de mensen alleen online gaan kopen. Maar voor mij de laatste keer geweest, als jullie niet niet gaan aanpassen. Ik denkvoor heelveel mensen meer.

Portokosten betalen voor retourneren kleding

Vind het niet oké dat ik kosten moet betalen voor retourneren en bezorgen. Daarnaast was de kleding niet goed afgewerkt.

Groot verschil in webshop en fysieke winkel

Tijdens het winkelen bij Terstal een aardig bedrag in de tas qua kleding. Na het afrekenen kreeg ik een e-mail binnen dat er op de website voor dezelfde spullen 30% korting gold en dat dit die dag ook in ging. Bij navraag bij de kassa konden ze niks voor me betekenen en werd er aangegeven dat ik anders online moest gaan winkelen. Bij thuiskomst alle artikelen online besteld en de gehele tas terug gebracht naar de winkel. En van het grote bedrag die de korting opleverde heerlijke geluncht in de stad.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo