Slechte service betreffende retourneren

Ik heb online een aankoop gedaan, helaas waren er kleding stukken bij die niet paste. Deze wou ik omruilen bij de winkel. Online opgezocht hoe dat werkt. Eenmaal bij de winkel, bleek er een storing of dergelijke, dit was niet vermeld op de site. De verkoopster was er stellig in dat dit vermeld was op de site. Om nieuwe artikelen mee te kunnen krijgen, moest ik de nieuwe artikelen eerst betalen. Dat is mijn beleving geen ruilen. Erg jammer dat de winkel er zo op reageerde. Als klant verwacht ik toch een iets andere oplossing. Niet iedereen heeft een goed gevulde portemonnee om nieuwe artikelen even voor te schieten, om vervolgens te wachten tot het geld van je geretourneerde artikelen weer op je rekening staat.

slecht!

Ik heb vorig jaar onderbroeken voor manlief gekocht. Deze waren binnen no time aan de band kapot, zelf gerepareerd toen. Nu wilde ik nieuwe kopen, verschillen de maten en pasvorm enorm (onderbroeken maat M bijna 10cm groter) Dus online bestelling naar de winkel teruggebracht, amper keus dus twee soorten meegenomen. 1 soort na 1 keer was allemaal ladders erin dus ik ga as dinsdag maar weer terug naar de winkel! Wil mijn geld terug!

Mijn ervaring met Ter Stal is super. Mijn bestelling kwam keurig ingepakt aan. Daar mogen veel winkels een voorbeeld aan nemen.

Mooie site en snelle levering

De dite is akkelijk in gebruik en snelle levering. Fijn dat teruggave in winkel zo is geregeld. Een nadeel niet alles is altijd zichtbaar op de site. In de winkel hing een blouse die online niet te bestellen was.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit kleding. Snelle bezorgservice en aardige/ behulpzame medewerkers

Fijne winkel goed personeel en mooie producten

Mooie basics en leuke items

Gewoon goed

Prima bezorgd. Zoals verwacht Goed verpakt

Een hele fijne winkel

Snel en goed bezorgd! Aardig personeel! Ik vind het wel jammer dat de winkel in Amstel veen soms slecht bevoorraad is!!!

Super fijn

Super blij met Ter Stal, super leuke kleding. Lief personeel in de winkel. Wat ik super handig vind is dat als je online wat bestel je het kan inleveren in de winkel en gelijk je geld terug. Echt top

prijs kwaliteit

Snel en kosteloos bezorgd

Prima, gevonden wat ik zocht!

Tevreden klant: kleding voor mijn zonen gekocht en prettig geholpen.

Goede kwaliteit katoen

Kwaliteit van de gekochte broeken is goed. Ook niet duur.

Snel Verzonden en ruilen en terug brengen in de winkel geen probleem!

Kom al jaren bij deze winkel, super fijn

Ik word altijd prettig te woord gestaan. Het personeel heeft heeft goede manieren en een luisterend oor, chapeau !!!!

Heel erg goed

Heb heel goede ervaring keurige kleding .snel in huis

Fijne winkel en ook gemakkelijk online te bestellen

Leuke winkel met leuke kleding voor iedereen.

Leuke collectie en snelle levering. Goede retourregeling, er wordt niet moeilijk gedaan als je iets terug brengt. Vriendelijk en gezellig medewerkers

Mooie riem

Mooie riem. Maakt je outfit helemaal af. Goede elastische pasvorm.

Jammer

Ik had online heel veel kleding besteld, alles goed geleverd helemaal goed. Alleen was de volgende dag heel veel afgeprijsd, 20% korting. Daar was ik erg teleurgesteld over.

Gewoon goed, snelle levering en zeer betaalbaar.

Goed.

Gewoon top

Gewoon top

Snelle levering bij online bestellen. Makkelijk retourneren in de winkel. Personeel in de winkel (Veenendaal) is vriendelijk en behulpzaam

Super service met top produkten

Terstal heeft een super snelle service met mooie actuele kleeding

Snelle verzending duidelijke site een artikel in winkel terug gebracht en volgende dag al geld terug op de rekening gestort

Duidelijke product omschrijving

Producten worden duidelijk omschreven. Site werkt snel. Bestellen en betalen verlopen ook snel. Levering prima, geen overbodige verpakkingsmaterialen.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo