De kleding hoofdzakelijk de broeken vindt ik heel leuk

1 van mijn favoriete winkels

Ik shop hier graag. Leuke kleding altijd

Een goede keus gemaakt met aankoop van mijn lange broek

Fijne ervaring

Leuke aanbiedingen

Leuke aanbieding broeken, en de stretch zitten bij mijn zoon erg mooi en zijn betaalbaar. wel belachelijk dat er kosten aan zitten als je wilt retourneren voor mensen die dit niet in de winkel kunnen.

Leuke winkel

Prima kleding voor lage prijs

Prima aankoop voor weinig geld

De aankoop is goed en snel geleverd.

Klantvriendelijk!!!

Bezoek aan de winkel is altijd weer een ontdekking van nieuwe items, super!!! Uitstekende behandeling door vriendelijke medewerksters.

Prima geholpen.

Prima geholpen

Toppie

Snel genoeg geleverd met een leuke note erbij.

Mooi

Mooi kleding zit lekker

Goede keuze en op tijd thuis gebracht

Redelijk

Online is moeilijk te zien wat de kleur is Had 2 korte heren broeken besteld, dacht dat het donker blauw en grijs was, eenmaal thuis was het een ruitje, grijs leek op groen. Terug gebracht in winkel. Werd goed geholpen, deden niet moeilijk, geld terug gestort.

Goede prijs/kwaliteitverhouding en veel acties

Veel acties en goede spullen

Je kunt er leuke betaalbare kleding kopen. Zowel voor volwassenen als kinderen

Fantastische dames -en kindermode

Hele leuke kleren voor het hele gezin en ook betaalbaar! Wel jammer dat er op mijn pakket steeds een ander huisnummer staat terwijl mijn gegevens in mijn account wel kloppen. Meerdere malen aangegeven bij de klantenservice! Hoop dat het bij de volgende bestelling wel goed gaat.

Leuke winkel, veel keus, zeer vriendelijke bediening

Heel fijn gewinkeld online

Erg blij dat ik bij ter stal online kan winkelen! Ik winkel altijd graag bij ter stal maar in Hoevelaken is de winkel gesloten, jammer genoeg! Heel blij dat het nu online kon❣️

Winkelenwaard

Goede prijs kwaliteit verhouding. Genoeg keus . Klantvriendelijk

Prijs kwaliteit goed

Prettig personeel, fijne winkel

Vrolijk personeel, denken mee. Nette opgeruimde winkel.

Super service

Mooie aanbiedingen, prima kwaliteit en niet te duur.

Veel te veel onnodig plastic verpakkingsmateriaal

Ik had ondergoed besteld omdat ze in de plaatselijke winkel in mijn maat al maanden uitverkocht zijn....(al vaak voor niets speciaal daarvoor ernaartoe gegaan). En toen mijn pakketje aankwam, ¹ in een plastic zak, bleek iedere slip apart verpakt in plastic, mét een plastic hangertje en dan moest er ook nog van allemaal de kartonnen labels losgeknipt worden en stickertjes verwijderd worden. Een half uur verder en heel erg veel afval later schaamde ik me voor deze keuze... Ik denk dat ik voortaan toch echt elders op zoek ga naar ondergoed.

Wat ik negatief ervaar is dat je in de winkel niet met contant geld kan betalen

Leuke broeken

Fijne mooie broeken. Bovenkleding vaak niet mijn smaak. Waardeloos dat je alleen kunt pinnen in de winkel.

Geen grote maten meer!

Broek paste ik toevallig, maar xl T shirt, blijkt geen grote problemen maat te zijn!

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo