Geen grote maten meer!

Broek paste ik toevallig, maar xl T shirt, blijkt geen grote problemen maat te zijn!

Leuke kleding, maar prijzig, zeker voor kinderen.

Vaak erg leuke kleding, wel wat aan de dure kant, zeker voor kinderen, aangezien die kleding klein is en ook vaak kort mee gaan. Soms maten wat aan de kleine kant.

Fijn dat het online kan

Ik woon in Griekenland maar was al klant in Nederland ik laat vaak pakketten opsturen van ter Stal. Ik vind de prijs kwaliteit verhouding heel goed en koop ook graag kleding in de sale zo haal ik de verzendkosten er makkelijk uit. Een ter Stal gaat mee met zijn tijd. De badkleding is wel veel te weinig dit jaar. Zoals tankini's zie ik nu helemaal niet. Dus ik hoop dat dat nog voor de zomer komt Henny Kulderij

Service top

Vriendelijke dames , erg goed geholpen

Heel tevreden geweest over mijn aankopen.

Goede kwaliteit tegen leuke prijzen. Snelle verzending, altijd tot volle tevredenheid.

Kopen prima, retour blijft achter

Kopen en verzending gaat snel. Retour sturen zijn kosten die je zelf moet betalen. Na ontvangst door ter stal na een week nog geen ontvangst van retour mail.

Alfijd leuke kleding, leuke aanbiedingen

Ik heb een voorkeur voor de winkels van terstal vanwege de moderne collectie tegen een redelijke prijs. Ook zijn er regelmatig leuke acties.

Goede kwaliteit en snelle levering

Veel shirts besteld, allemaal goed op maat. Bestelling werd op dag van bestellen s avonds al geleverd. 1 jasje terug gebracht en ook snel mijn geld terug ontvangen. Erg tevreden

Prima kwaliteit

Kwaliteit, prijs en service zijn prima

Zeer tevreden en blij net gekochte kleding

Ik loop regelmatig de Terstal winkel in Dongen binnen om heerlijk te neuzen. Ook kijk ik regelmatig op de website. Ik koop dan dames en babykleding. Ik heb pas nog twee setjes babykleding gekocht (meisje). Ik ben er erg blij mee, leuke kleding van zeer goede kwaliteit en ook niet onbelangrijk, niet duur. Dus ik ben een zeer tevreden klant.

Prima.

Kwaliteit prijs prima.

Leuke mode ,leuk geprijsd, vriendelijk personeel

Prima.

Lekker op mijn gemak online kunnen zoeken.Veel leuke items.Helaas waren de broeken te klein. Fijne kwaliteit en prima service.Binnen 3dagen het geld van de broeken terug.

Goede betaalbare kwaliteit

Altijd blij als ik weet dat de bestelling voor de kinderen onderweg is. Kwaliteit is goed, voor een leuke betaalbare prijs. Kleding past altijd goed.

Super webshop!!!

Al ontelbare keren online besteld omdat er bij ons in de buurt geen fysieke winkel is. Zeer fijn en prettig!!! Echt een aanrader

Prima winkel en goede service

In-line besteld en er zat een kleine productie fout in 1 artikel. Mee naar de dichtstbijzijnde winkel gegaan en zonder problemen kunnen ruilen. Altijd goede ervaringen met Ter Stal en koop er graag. Voorheen ook voor mijn kinderen, maar die kopen alleen nog maar “merkkleding”.

Makkelijke website

Makkelijke website

Prettige winkel

Behulpzaam personeel goede prijs kwaliteit

Kwaliteit en prijsverhouding, prima.

Snelle afhandeling. Goede reclame. Ruilen nooit geen probleem bij de dichtstbijzijnde winkel.

Kleding erg groot, wel fijne service!

Het was zo balen, de kleding is zo leuk, maar zat me echt te groot! Heel jammer, maar de service was wel top!

Tevreden over de bestelling

Leuke aanbiedingen voor een goede kwaliteit

Haast niet te overtreffen

Nooit eerder kleding online gekocht. Nu hebben we goede ervaringen opgedaan met bestellen bij TerStal. Een van de kledingstukken moeten retourneren. Dat hebben we gedaan via een TerStalwinkel in de buurt. De afwikkeling is prima verlopen.

Een fijne winkel en niet duur

Ik kan er prettig winkelen, gezellig, niet duur en mooie spullen

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo