Hebben wel leuke spullen, maar de stofjes zijn niet altijd naar mijn zin ( synthetisch)

Hebben wel leuke spullen, voor leuke prijzen.

Slechte bediening in de winker en onvriendelijk te woord gestaan

Herenjack stond in de folder, tot 3x toe in de winkel geweest en mevrouw zei dat het niet zo was en heeft ook niets opgezocht voor ons. Toen op internet besteld en dat was prima, de volgende dag al geleverd en een goed product.

Zelf bij retour kosten betalen

Mijn jas paste niet dus die ging retour. Kon ik zelf 7.25 retourkosten betalen. Slechte service!! Ik zal nooit meer wat online bestellen hierdoor.

Zijn fijn om te dragen

Ben blij dat ik ze gekocht heb, en ze zitten als gegoten

Goede service, snelle levering

Goede en snelle levering. Artikelen waren netjes verpakt. Retour in de winkel ging erg netjes. Geld stond snel terug op de rekening.

Online winkelen in de winkel. Maat was niet aanwezig dus online gelijk bestellen. Melding dag erna bezorgt was helaas niet de realiteit. Paar dagen later.

Goede service Goede aanbiedingen Levertijd is soms langer dan vermeld

Leuke kleding, leuke aanbiedingen, goede service

Ik heb nou al een aantal jaar kleding van de terstal. Met name voor mijn zoontje maar soms ook voor mezelf. Of je nu in de winkel shopt of online het is overzichtelijk, de service is super en de kleding is van goede kwaliteit. En de prijs is ook nog eens super. Vaak leuke aanbiedingen. Kan niet beter!!!!

Gewoon goede en snelle aflevering

Was de eerste keer, ben tevreden

Producten prima, bezorging minder.

Ben blij met de kleding maar het was vervelend met de link naar de track en trace code, waardoor ik elke dag de code moest kopiëren en plakken om te zien waar mijn pakket was. Ik kreeg geen automatisch bericht.

Altijd goed geholpen

Vriendelijke verkoopsters als je online koopt en je moet dat ruilen geen probleem geld wordt direct terug gestort

Ik kon alles vrij makkelijk vinden wat ik nodig had

Prijs kwaliteit verhouding uitstekend

TerStal heeft leuke kleding voor zoonlief, kleding blijft mooi in de was. Wordt snel verstuurd.

Tevreden

Prijs kwaliteit verhouding oké

Leuke trui, maar lange levertijd

Product zelf is helemaal prima, maar het duurde belachelijk lang voor het er was.

Jammer

Ik bestelde wat ondergoed voor mijn kleindochter op de site stond twee plus een gratis maar ik kon met de bestelling niet aangeven dat ik 3 x twee boxers wilde en moest het per stuk bestellen ik wilde er 10 hebben dus heb 5 maal ingevuld toen ik ze ontving waren ze per stuk gerekend en waren het er maar 5 geeft verder niet maar het betekende dat ik er ook geen cadeau kreeg en werd er een andere berekening op los gelaten na telefonisch contact werd er 2,98 € teruggestort misschien is het handig de actie duidelijker te omschrijven op de site Met vr. Groet Ellie Brandhof

Snelle levering en meestal een goede prijs/kwaliteitverhiuding

De producten worden snel geleverd. Er zit nog wel eens kwaliteitsverschil in de shirtjes. De broeken voor de kids zij echt top! Erg stevig en gaan lang mee.

PRIMA

Bestel meestal online maar is prima

Fijne kleding voor een super prijs

Wordt altijd vriendelijk geholpen, kan bij de medewerkers terecht als ik vragen heb.

Prima kwaliteit, vlotte bezorging en mooie prijs, twee plus één gratis. Goede website om doorheen te scrollen.

Leuke winkel met voor elk wat wils leuke en betaalbare kleding kom er regelmatig of via de website

Leuk en gezellig personeel goed geholpen ruime keuze voor elk wat wils

Mijn ervaring is positief.

De levering van de door mij bestelde kleding was snel en de verpakking keurig.

De maat artikel klopt, zeer tevreden.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Alleen slecht dat je niet contant kan betalen. Dit is een wettelijk betaalmiddel en dit was niet mogelijk. Vind ik erg slecht.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo