Mooie kinderkleding voor een leuke prijs

Kinderkleding is van goede kwaliteit, prijs is ook vaak leuk. Omdat ze het maar 1 seizoen aankunnen wil ik niet altijd veel geld aan de meiden uitgeven en ze er toch leuk uit laten zien.

Goed en betaalbaar

Bestel online breng terug in de winkel als iets niet oké is en krijg 2 dagen later mijn geld terug gestort Ik ben daar zeer tevreden over

goed en goedkoop kunnen kopen, goed kunnen ontvangen

alles liep van een Leie dakje; snel en eenvoudig van bestellen tot ontvangen

Slordig pakket

Blouse als een vodje ontvangen, heel erg gekreukt, was hele klus om te strijken, gehouden omdat hij leuk is. Broek teruggestuurd, slechte pasvorm

Onbeleefd en trage bezorging

Mijn bestelde producten in de winkel laten leveren, duurde ruim een week voor het er was. Toen ik na een aantal dagen naar de winkel ging om te vragen waar het beleef kreeg ik een kort antwoord dat ik geduld moest hebben. Toen mijn bestelling eindelijk in de winkel was, had ik mijn product al elders gekocht. Ik belde naar de winkel om aan te geven dat het retour gezonden kon worden, en toen werd er door de dame van de winkel in Hellevoetsuis gezegd, ja dag zo werkt het niet je komt maar eerst langs. Dus ik zojuist naar de winkel in Hellevoetsuis geweest, en aangegeven dat mijn geleverde pakket retour mag, gooit de dame me pakket op de balie er zegt ja mag je zelf retour sturen. Waarop mijn reactie was pardon. Uiteindelijk kon ze het toch retour nemen, maar met de mededeling ik heb geen idee hoe je je geld terug krijg, ik denk dat je daar van zelf wel wat van hoor. Ben al vaker in deze winkel geweest, en de service is uitermate slecht. Zeer onvriendelijk personeel.

Trage bestelservice

Slechte ervaring net bij bestellen met 30% online korting. Winkelwagen werd steeds geleegd, een uur bezig geweest met betaling die 5x niet lukte, site was erg traag. Normaal geen klachten met bestellen vandaag wel.

gewoon goed tevreden

Snel geregeld en voldoet aan verwachting

Ik 3 broeken besteld waarvan 1 in 2 maten. Dus 1 broek retour. Dat was heel eenvoudig en geld heel snel weer op mijn rekening!

goed,snel

altijd goed

Via internet heb je wel veel keus en fijne kleding

Dat het fijne kleding is

Ik ben tevreden met qdat ter stal verkoopt. Wel zouden zijwat minder synthetisch materiaal kunnen gebruiken. Dat zou ik nog prettiger vinden en ter stal nog meer mijn winkel xal worden.

leuke kleding, betaalbaar en goede service

goede service, betaalbaar en goede service

Fijne spijkerbroek met een hele goede prijs kwaliteit verhouding.

Contant

Vriendelijk personeel maar belachelijk dat je niet contant kan betalen. Ik loop de winkel nu vaak voorbij

Goed bedrijf

Mooie kleding voor schappelijke prijzen

Super outfit...

Snelle en nette levering van mijn heerlijke outfit!

Mijn ervaring met jullie winkel is prima. Wat ik erg slecht en vervelend vind is dat er niet contant betaald mag/kan worden. Tijdens de corona periode snap ik dat, maar nu dat grotendeels voorbij is, dienen jullie dit weer aan te passen. Veel mensen zijn niet in de gelegenheid om altijd alleen maar te pinnen.

Mooie kleding snel geleverd !

Ik kon wegens omstandigheden niet de deur uit dus toch maar besteld via de site .. Super snelle levering en makkelijk geregeld ! Alles voor eventueel retourneren was ook al Prima bijgeleverd al had ik het niet nodig.

best wel okay.

je kon iets bestellen maar die sité mag wel ietsje beter werken. want dat bestellen ging heel erg traag

Mooie kleding voor een prima prijs

Idem

Leuke, soms aparte en betaalbare kleding

Ik koop regelmatig kleding bij Terstal. Ze hebben broeken met leuke designs zoals bladeren en bloemen. ik ben er gek op. Ze zitten lekker en staan leuk. Ook kan ik er veel verschillende kleuren truien, vesten e.d. op dragen. Ook blijft de kleding op langere termijn best mooi. Bij Terstal word ik altijd netjes geholpen, in de winkel en online. Ik ben tevreden.

Bestelling verloopt prima netjes verpakt zeer tevreden

Ik heb online geshopt en de bestelling was heel snel binnen!

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo