Bestelling verloopt prima netjes verpakt zeer tevreden

Ik heb online geshopt en de bestelling was heel snel binnen!

Helemaal Top

Ik vind het een fijne winkel met leuke goedkope kleding . Ik kom er regematig langs in de Voorstraat in Vianen dus snuffel ik graag in de rekken die voor de deur staan . Ik heb laatst ook weer 2 leuke Shirts voor mijn man gekocht erg leuk en goedkoop helemaal TOP .

Hele goede ervaring

Ik heb ondergoed besteld. Ik wist mijn maat. Helemaal blij mee. Een paar hemden passen niet, maar we hebben een lange tijd om ze terug te brengen

Ter Stal,fijne webshop.!

Snel geleverd,zeer netjes appart verpakte polo,s. Mooie aanbiedingen,veel keuze.

Prima. Snel bezorgd en goede maatvoering.

Uitstekend en vriendelijk tijdens de chat.

Zie boven. Track en trace werkt niet optimaal.

Nooit zo'n snelle levering gehad en helemaal goed

Zeer tevreden over de kwaliteit en prijzen

Goede prijs kwaliteit verhouding

Soms heel veel wat Ik leuk vind, soms ook niets. Maar al met al koop ik er vaak voor mezelf en mijn man.

Terugsturen kost geld

Ik kan toevallig vlakbij mijn werk bij een winkel retour brengen wat niet naar wens is. Als ik betaal voor zending naar mij zou ik liever kosteloos willen kunnen retourneren.

Heel mooie broeken

Mooie broeken ,goed passende

Snel binnen, helaas niet gratis retourneren.

Bestelling was snel binnen. Kwaliteit vd kleding wisselt soms wel. Je moet echt opletten met wassen. Erg jammer dat je retourkosten moet betalen als je een verkeerde maat hebt besteld. En dan vervolgens weer nieuwe verzendkosten voor de juiste maat. In de winkel kan je gratis omruilen maar daar moest ik zelf dan eerst 20km voor rijden. Service in de winkel was wel snel en goed.

Vlotte verzending, leuke kleding en een goede prijs.

Bestelling was top geregeld.

Artikelen zijn van goede kwaliteit ,betaalbaar en snel geleverd.

Wel een leuk assortiment

Maar dat je niet contant kan betalen vind ik niet goed, dat gaat klanten kosten, dat jullie dat hebben gedaan in Corona tijd kan ik me voorstellen, maar dat hoeft nu toch niet meer

Bestellingen worden snel geleverd. In in de winkel word je vriendelijk en netjes geholpen

Slordige afwerking qua naden

Als ik iets gekocht heb moet ik er vaak bij om onafgewerkt draden weg te knippen .. of een te kort afgewerkt naad extra te naaien .. maar de kleding past goed .. dus ik neem het voor lief.

altijd goed

Ik vind meestal wat ik zoek. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik heb niks te klagen

Geen klachten gaat goed tot nu toe naar wens

Prima op tijd bezorging, jammer van de hoge kosten bij retourneren

Levering op tijd. Wel hoge kosten om het pakketje te retourneren.

Vind het erg dat je aleen met de pin in de wink kan betalen discriminatie el

Mensen die week geld kunnen niet altijd pinnen vind het erg dat er niet gewoon betaald kan worden om de winkel hoezo tweedeling tussen arm en rijk erg hoor

Veel dezelfde kleding

Al jaren kochten wij kleding bij ter stal en ook alleen maar bij ter stal. Met name omdat er niet teveel skinny spijkerbroeken waren voor zoonlief met een fijn model en kwaliteit. Ook de shirts waren voor de jongens erg gevarieerd. Echter... laatste 2-3 jaar is dit allemaal hetzelfde... 90% skinny broeken, wat niet fijn is voor zoonlief met autisme t is te strak. Vroeger hadden jullie echt mooie rechte pijpen, super stoer en niet vervelend voor mijn zoon.. 90% zelfde lookalike shirts... Wij gaan dus sinds 2-3 jaar toch maar via C&A of H&M of Vingino shoppen

Fijne hulp die mee dacht. De tijd nam een niks te veel was. Super

Snel geleverd en volgens verwachting

Niet gewinkeld geen winkel in Almere

Niet in de winkel geweest online besteld. Tevreden alles was goed.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo