Leuke aanbiedingen voor iedereen

Prima kleding voor iedereen alleen wel jammer dat als het retour stuurt moet meer betalen dan wat het artikel kost

Ik haal bij jullie altijd mijn broeken

Ik ging eerder altijd naar winkels om broeken te kopen ,maar bij jullie weet ik welke broeken ik moet hebben dus online bestellen , en dat is heel fijn , vind het alleen jammer dat niet altijd mijn maat en bij zit ,en ik dus elke keer op de site moet kijken waarneer ze er wel zijn, maar dan haal ik er wel altijd gelijk een paar , dan weet ik tenminste zeker dat ik even voor uit kan ermee .

Waardeloos

Niet kunnen betalen met contant geld.belachelijk.bij ons is een nieuwe winkel geopend en er zijn veel mensen die onder bewind staan. En die hebben geen pinpas.ook zijn er mensen van woonzorg die ook alleen maar met contant geld kunnen betalen.

Razend snel!

Heel snel en goed verzorgd geleverd.

Prima ondersteuning in de winkel

Prima op alle fronten

Goede snelle levering

Gewoon goed

Mooi zittende kleertjes

Ik koop hier altijd skinny jeans voor mijn zoontje van nu 5, zitten fantastisch. Soms ook jassen. Ik wacht nog op skinny shorts. Qua shirts zou ik liever wat minder (grote) letters zien en heldere kleuren erbij. Verder heerlijke winkel met goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Meestal tevreden

Vervelend dat je 2 dagen voor een vipavond kleding koopt en niet getipt wordt.

Prettig

Prettige bediening . Staan op voor vragen

Snelle en fijne levering

Netjes en snel.

Top winkel

Heel fijne winkel, veel keuze, bekwame medewerkers die graag helpen en mee kijken. Enige 0,5 aftrek is dat sommige artikelen alleen online zijn.

Teveel verzendkosten

Wanneer je iets besteld betaal je en bij retour wederom. Dat is klantonvriendelijkheid en ik heb besloten dan ook niets meer bij jullie te bestellen.

Mooie kleding

Mooie kleding in niet duur

het zit lekker de kleding

dekleren ziten goed

Goeie kwaliteit van kleding alleen erg jammer dat je je punten niet online kan in wisselen En dat de verzend kosten duur gratis is bij een bepaald bedrag

Leuke kleding

Goede ervaringen ook online .

Contant betalen niet mogelijk

Ik zie het hier van meerdere mensen al staan maar wat belachelijk ook ik kon niet contant betalen. Dit mag toch officieel helemaal niet?? Waardeloos dit laatste keer daar geshopt voor mij

Alles geheel naar wens

Vandaag mijn online bestelling binnengekregen, tevreden over levertijd, woensdag besteld, vrijdag alles in huis. (10 posities) Alles uitgepakt, gecontroleerd en gepast, super tevreden, polo's, T-shirts passen perfect, overhemden vallen iets groter uit maar passen en zitten goed.

Niet goed

Broek gekocht heel blij mee, maar na 2 keer dragen al stuk en slijtageplekken. En dat voor een broek van 30,- Ik mocht mijn geld niet terugkrijgen, maar ik kon dan een korting bon krijgen t.w.v. dat bedrag. Wat ik niet had gewild, en ook had vermeld dat ik daar niet mee akkoord ging, maar anders was ik mijn geld kwijt

Waardeloos

Dat ik niet met contant geld kan betalen,dit moet toch niet kunnen. Hier moet één of andere instantie werk van maken.

Af en toe een pareltje

Ik loop regelmatig naar binnen maar vind niet altijd iets. Toch vind ik regelmatig pareltjes maar die zijn dan ook weer redelijk prijzig. Ik kom er graag maar shop ook graag elders.

Meestal goed

Meestal is het goed en versturen jullie snel maar nu wacht ik al bijna anderhalve week en is er nog steeds niets verstuurd. Ik heb de klantenservice gebeld. Die zei dat het gisteren verstuurd zou worden maar helaas. Dat ben ik niet gewend van jullie.

Kwaliteit en niet duur

Makkelijk online te bestellen Al kom ik ook wel in de winkel

teleurgestellend

Ik had drie overhemden besteld. Nadat deze bestelling al 3 dagen te laat werd verzonden. Werd er maar 1 overhemd bezorgd omdat de rest niet meer voorhanden was. Geld werd netjes terug betaald maar wel heel jammer dat als die op de website beschikbaar is dat dan na dat het besteld is ze opeens niet meer beschikbaar zijn. Nu heb ik ergens anders moeten bestellen en dus dubbele verzendkosten betaald. Als ik dit had geweten had ik al mijn overhemden ergens anders besteld

leuke kleding maar vervelend dat niet alles tegelijk online staat

ik vind het jammer dat alle producten 1 voor 1 op de site komen. de winkel zit niet bij ons in de buurt dus moeten we vaak online bestellen. maar als je dan bijvoorbeeld sokken wil bestellen staan die er nog niet op. nu mis je bijvoorbeeld de jurken vanaf maat 140 en groter. de broeken zijn nu in de aanbieding en die bestel je dan maar als je pech heb komt volgende weer de kleding voor de grotere meiden erop maar ik blijf niet bestellen want dan heb je weer verzendkosten. dus denk je al gauw, laat maar

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo