Redelijk positief

Bestellen en verzenden prima maar retour brengen naar winkel was erg onhandig. Ik had geen papieren bon gekregen en werd behoorlijk lastig over gedaan. Na.wat gedoe toch goed.gekomen

Goede collectie voor dames, heren en kinderen, van onder- tot bovenhoek voor schappelijke prijzen.

Lekker snelle service!

Snelle afhandeling van het bestelde!

prima, kleding, tevreden

ik kocht altijd studio anneloes, maar travelstof van terStal is veel betaalbaarder.

Top ervaring !

Kwaliteit van de kleding zeer goed, bezorging ook zeer goed prijs kwaliteit ook prima

Goed geholpen

Goed geholpen door een vriendelijke verkoopster in wierden. Ze gaf de tip om via de winkel het juiste artikel te bestellen, zo had ik hem snel & had ik geen verzendkosten. Ik kreeg zelfs mijn verjaardagscadeautje erbij!

Goede service.

Mooie kleding voor een redelijke prijs.

Heb nog steeds niets ontvangen.

Heb nog steeds niets ontvangen. Gr

Heerlijk.

Met mijn jongste dochter en haar vriendin ging ik tweeling shoppen. Ze hebben allebei zo'n leuk rokje gevonden.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Top shop

Altijd heerlijk om even te komen neuzen en wat leuks te kopen ik slaag er wel hoor !

Makkelijk digitaal shoppen

Ben fan van de broeken van Nicolette Kluijver!

Goede ervaring

Alles netjes geleverd en goed verpakt

Gewoon goed

Top hezorgd

Snelle levering en prachtige kleding

Besteld online, snel ontvangen, prachtige kleding en wat evt. retour gaat is ook geen probleem. Snelle afhandeling ook wat dat betreft. BRAVO.

Snelle levering, leuke mode, lekker punten sparen voor korting

Jasje is snel geleverd

Fijne winkel met trendy kleding.

Ik heb verschillende kledingstukken uit de Nicolette Kluijver collectie gekocht en die zitten heerlijk. De kleding is ook erg trendy.

Mooie aanbieding

Leuke kleding,mooie aanbieding

De bestelling online is heel goed gegaan en ook snel bezorgd

Top Snelle levering

Site werkt goed en is overzichtelijk.

Site werkt goed en is overzichtelijk.

Leuke producten

Mooie kleurige producten, alleen is de stof soms niet fijn. Te veel synthetisch.

Echt razendsnelle bezorging en ook bij retourneren of andere vragen snelle en keurige antwoorden.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo