Gewoon top!
Hi Nicole, Bedankt voor je review! π Geweldig om te horen dat je ervaring gewoon top was. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Ik koop geregeld op Terstal en alles verloopt vlekkeloos, ook het retourneren. Mooie items en vaak met superacties zoals 1+1 of alles aan 50% bij aankoop van 4 stuks. Leuk om je kleerkast aan te vullen. Ik hou van de jeansbroeken. Supercomfortabel en goede kwaliteit!
Hi Els, Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review! π Geweldig om te horen dat je regelmatig bij ons shopt en dat alles soepel verloopt, ook bij retourneren. Fijn dat je zo tevreden bent over onze acties, de mooie items en vooral de jeansbroeken. We doen ons best om je kleerkast altijd weer te kunnen aanvullen met comfortabele en kwalitatieve kleding!
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit, vriendelijke bediening in de winkel. Kortom een fijne winkel, ook online
Hi Lena, Bedankt voor je mooie review! π Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, prijs/kwaliteit en onze vriendelijke bediening in de winkel. Fijn dat je onze winkel, zowel online als fysiek, als prettig ervaart!
Héél fijn geholpen door vriendelijke verkoopster.
Hi Gerry, Bedankt voor je mooie review! π Geweldig om te horen dat onze verkoopster je zo fijn en vriendelijk heeft geholpen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
ik probeer al weken om me af te melden voor alle mailings, maar dat lukt niet
Beste, Dank voor je bericht! π Het spijt ons dat het afmelden voor de mail niet lukt. Stuur ons even een berichtje met je e-mailadres, dan zorgen wij dat je direct wordt afgemeld. We lossen dit graag voor je op!
Snelle goeie service, ook in de winkel!
Hi Natasja, Bedankt voor je review! π Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze snelle en goede service, zowel online als in de winkel. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
goed geholpen ook met retouren verwerken
Hi Miranda, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je goed geholpen bent, ook bij het verwerken van retouren. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Goed verlopen een twee keer terug omdat 1 product er niet was en uiteindelijk kwam de mevrouw van de winkel vertellen dat ze het product uit de winkel kon pakken dus achteraf had dit bij het eerste bezoek al gekund
Hi Britt, Bedankt voor je feedback! π Fijn dat het uiteindelijk goed is gekomen en je het product hebt kunnen meenemen. We begrijpen dat het handiger geweest zou zijn als dit direct bij je eerste bezoek geregeld kon worden. We nemen dit mee om onze service verder te verbeteren.
Ik ben erg blij met mijn super fijne flairbroeken die snel bezorgt werden
Hi Riny, Bedankt voor je mooie review! π Geweldig om te horen dat je zo blij bent met je flairbroeken en dat de levering snel was. We hopen je snel weer te mogen verrassen!
Hi Lianne, Bedankt voor je review! π Geweldig om te horen dat je ervaring uitstekend was. We hopen je snel weer terug te zien!
Prima prijs - kwaliteit verhouding.
Mooie kwaliteit en snelle levering
Hi Ina, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Altijd fijne jeans, makkelijk besteld, snel geleverd.
Hi Jolien, Bedankt voor je review! π Geweldig om te horen dat je altijd blij bent met onze jeans, het bestellen makkelijk gaat en de levering snel is. We hopen je snel weer te mogen verrassen!
Alles is goed geregeld.
Hi Brenda, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat alles goed geregeld is. We hopen je snel weer terug te zien!
Preceis zoals beschreven
Hi Corrie, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat alles precies is zoals beschreven. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Veel variatie in kleding en vaak aantrekkelijke kortingen. Pasvorm is goed.
Beste, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je blij bent met de variatie in onze kleding, de aantrekkelijke kortingen en de goede pasvorm. We hopen je snel weer te mogen verrassen!
Medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk
Hi Martha, Bedankt voor je mooie review! π Fijn om te horen dat je onze medewerkers behulpzaam en vriendelijk hebt ervaren. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen!
Tijdig geleverd en goed op de hoogte gehouden
Hi Wilma, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je bestelling op tijd geleverd werd en dat je goed op de hoogte bent gehouden. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Zowel in de winkel als online prima geregeld. In de winkel altijd vriendelijk personeel en goed advies
Hi Trees, Bedankt voor je mooie review! π Geweldig om te horen dat je zowel online als in de winkel een goede ervaring hebt en dat ons personeel je vriendelijk en goed advies geeft. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Snelle levering en fijn als artikel niet past dat binnen 30 dagen retour kan
Hi Ank, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en dat je de mogelijkheid tot retourneren binnen 30 dagen waardeert. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Netjes en snel geleverd
Beste, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je bestelling netjes en snel is geleverd. We hopen je snel weer terug te zien!
Ik heb een bestelling gedaan maar kreeg een juiste pakbon met een verkeerde inhoud. Daardoor heb ik de kleding pas een week later ontvangen! De klantenservice waar ik ruim 16 minuten in de wacht stond heeft het goed opgelost! Vriendelijke dame die het ook heel vervelend vond!
Moeiteloos bestelproces. Misschien dat de maattabel iets sneller te vinden mag zijn.
Hi Jolanda, Dank je wel voor je feedback! π Fijn dat je het bestelproces soepel vond. We nemen je tip over de maattabel zeker mee om dit in de toekomst makkelijker te maken.
Makkelijk bestellen goede kwaliteit blij mee
Hi Yvonne, Dank je wel voor je review! π Fijn dat je het bestellen makkelijk vindt en blij bent met de kwaliteit.
Overall tevreden over de geleverde kleding. Snel geleverd, goede prijs-kwaliteit maar xl blouses mannen is veel groter als xl normaal valt. Die herenblouses moesten helaas terug ondanks de mooie print. Jammer. Blij met de travelstof broek (dames) en mooie herenpruik, die qua maat xl wel kloppend was.
Hi Marion, Dank je wel voor je feedback! π Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering, de prijs-kwaliteit en de items die goed pasten. Het spijt ons dat de herenblouses niet helemaal aan je verwachtingen voldeden. We nemen je opmerkingen over de maten mee om onze collectie en informatie te verbeteren.
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.