Was goed geregeld

geen problemen met bestellen, snel geleverd en goed verpakt

Al 2 x een lekkere trui/jurk besteld. Voor die prijs zeer goede kwaliteit!

Verkoopsters zaten op stoel en wisten de maat niet.

Op zaterdag middag 5 februari waren wij in arkel bij terstal. Ten eerste verkoopsters zaten op een stoel voor de kassa gezellig met elkaar te praten en op hun telefoon. Ten tweede Mijn vriend wilde een nieuwe spijkerbroek en wij vroegen aan de verkoopsters of dat ze wisten wat maat 38 in herenmaat was. Nou dat wisten ze niet was een goeie vraag zeiden ze nog. Dat kan toch niet als je in een kledingzaak werkt.

Na vele jaren klant van Ter Stal te zijn geweest is daar nu een einde aan gekomen gekomen.

Enige weken geleden hadden we bij ter Stal kleding gekocht. Bij het afrekenen wilden we met contant geld (wettig betaalmiddel) betalen. Er werd ons door een medewerkster netjes, excuserend medegedeeld dat er door de directie het besluit was genomen geen cash geld meer te mogen aannemen. Wij hebben, doordat de medewerkster ons keurig te woord stond, maar per pin-betaling afgerekend. Het stugge beleid van ter Stal zou massaal moeten worden afgestraft. Dit zou moeten geschieden in de vorm van een boycot door er niet meer te kopen.

Slechte service

Vandaag voor mijn dochter sokken gaan ruilen bij Terstal in Hilversum omdat deze te groot bleken te zijn. Compliment wat betreft kwaliteit, maar slechte service zeg. Echter werd ik zo onvriendelijk geholpen, dit heb ik nog nooit ergens meegemaakt. Jonge mevrouw die vandaag 19 oktober om 10 uur aan het werk is was zo brutaal. Ze had geen tijd voor mij en vond dat ik teveel tijd van haar nam. Ik zocht namelijk de juiste maat en die zat er niet tussen dus vroeg ik om mijn geld terug. Ja mevrouw, zo werkt het niet. Dan moet ik u zeker nu geld teruggeven en kom je van de week weer nieuwe sokken kopen... Huh? hoezo mag dat niet, je hebt dezelfde sokken niet op die maat en verwacht dat ik maar moet wachten voor t ruilen ipv geld teruggeven. Het kan toch dat ik ergens anders dan sokken zal gaan kopen. Nou wacht, zal even dochter vragen of ze eventueel andere sokken wil, momentje even bellen. Ja en wat ga je nou bellen hier heb ik geen tijd voor hoor, opschieten. Naa zeg, wat onbeschoft... uiteindelijk geld teruggekregen. Maar hier ga ik dus nooit weer heen. Ik vind het vreselijk hoe zij zich naar haar klanten gedraagt. Ik kan nergens de manager bereiken en hoop dat iemand mij op deze manier nog te woord kan staan.

Terstal weigert contant geld.

Je kunt bij Terstal niet meer met contant geld betalen, terwijl het een wettig betaalmiddel is. Volgens mij mag Terstal contant geld niet weigeren. Maar goed, alleen al door dit te doen zal ik nooit meer iets bij Terstal kopen.

Niet welkom zonder pinpas

Wat kleding voor mijn man uitgezocht. Wil afrekenen maar onmogelijk zonder pinpas. Je word gewoon gediscrimineerd als je alleen contant geld heb. Ik kreeg als antwoord dat ik naar een winkel moest gaan en daar dan een fashioncheque moest aanschaffen. Dan kon ik terug komen om mijn artikelen te kopen. Nou voor mij nooit geen Terstal meer. Wat en klant onvriendelijke bedrijf is dat!!!

Klant onvriendelijke winkel, niet meer gaan kopen!!

Bij Terstall Texel mag je niet meer met contant geld betalen.... Prima, wie mijn euro’s niet wil, wil mij dus niet als klant. Ik koop daar niets meer. “Goede” keus Terstall......zo te lezen aan de andere reviews raken jullie heel wat klanten kwijt....niet zielig gaan doen, ‘t is jullie eigen keuze!!

Nooit meer

Ik had er kleren gekocht, dag later in de kortingen. Op 1 jas scheelde het al 10€. Ik heb er over gemaild. De enige optie was alles terug sturen, dat heb ik uiteindelijk niet gedaan. Er zat in 1 shirt al snel gaten. Ik heb besloten er nooit nog iets te bestellen. De mail die ik terug kreeg van de klantenservice, daar stond een heel andere achternaam dan die van mij. Dus zo gaan ze met klachten om, ze lezen ze amper.

Belachelijk

Wil ik mijn kleding contant betalen Blijk je alleen te kunnen pinnen bij de kassa Maar contant geld mag je toch niet weigeren Het is een wettig betaalmiddel Daarom eigenlijk 0 sterren .

Geen contant geld.

Dat je in zo een winkel niet contant kan betalen , belachelijk. Hoe doen jullie dat met mensen die leef geld krijgen. Dit kost jullie klanten.

Kan niet contant betalen :-(

Kan niet contant betalen bij dit bedrijf :-(. Jammer dan zien ze mij daar niet meer als klant. Het wordt hoor tijd dat er een directie komt die de klant wel weet te waarderen.

Noooooit meer ter Stal

Had een paar kledingstukken uitgezocht, bleek bij de kassa dat cash niet wordt geaccepteerd! Laatste keer ter Stal.

Waardeloos

Met 4 cliënten winkelen, dik uur passen, uitzoeken en steeds blijer worden… kom je bij de kassa, kun je alleen maar pinnen!!!! Ja, er stond een klein briefje, ik zag dat helaas pas toen alles al in de tas zat… dat was echt het laatste wat ik bedacht had! En ja, mensen met een beperking of jeugdzorg hebben vaak weinig geld en wat er is, is contant. 35% korting op alles was dus echt heel erg welkom, maar helaas… we hebben voor zo’n 300 euro kleding bij de kassa achter gelaten, om over de boosheid van mijn cliënten maar niet te spreken. Heel de winkelstraat heeft gehoord wat ze van ter stal vonden, en daar was niks positief aan! (En ik was het er helemaal mee eens)

Bloemendaal Gouda, Ter Stal, Behulpzaam, mag altijd ruilen, als er iets niet is gelijk informeren waar het wel is, op laten sturen. Maar ik mis wel de winkel in Reeuwijk hoor, Groetjes Ans

zeer slecht

heb gisteren 28-05-2021 wat gekocht wou betalen maar dat kon alleen maar pinnen contant geld nemen ze niet aan belachelijk . heb het thuis gepast en het paste niet dus terug naar de winkel in hoogezand kreeg geen contant geld terug belachelijk werd wel op de rekening terug gestort .maar mensen pas op als je je klantenkaart laat zien dan gaan ze die scannen en dat geld gaan van je aan koop bedrag af of je moet iets uit zoeken in de winkel belachelijk voor worden koop hier moeit wat weer .

Zeer slecht (vooral niet online bestellen)!

Ik adviseer om niet online bij ze te bestellen. Blijkt na ontvangst een product niet goed te zijn dan zijn de kosten van het retourneren voor de klant. Totale bestelling €46. Retourkosten pakketje via post.nl +/-€7. Je zou het pakketje in de winkel kunnen afleveren maar wat als je stad geen winkel heeft (Almere). We kochten voor corona regelmatig spullen bij ze in de winkel (winkel is er niet meer). Dit is de laatste keer. We stoppen er mee. Reactie hoofdkantoor: "Excuus, dat zijn onze voorwaarden, wij zijn geen bol.com dus kunnen ons dit niet veroorloven".

Belachelijk

Vandaag eindelijk weer eens kunnen shoppen na de lockdown. Een hele mand vol voor 2 kinderen en mezelf. Kom ik bij de kassa weigeren ze contant geld. Te belachelijk voor woorden. Op dat moment geen pinpas bij me dus kreeg de vraag of ik het achter wou leggen. Nou nee bedankt, hier zie je mij niet weer terug. Jammer dat je geen 0 sterren kon geven anders had ik dat gedaan. Hoop dat er meer mensen zijn die deze keten gaan boycotten

Slecht behandeld door verkoopster

Wil ik een jumpsuit kopen maat xl zegt de verkoopster nee mevr is de laatste in de winkel ik kan hem bestellen wat een bull**** zorg voor meer voorraad dan ben erg boos

Online bestellingen loopt slecht

Online bestellingen duurt lang voor het verzonden wordt. Als het niet past moet ik naar de dichtsbijzijnde vestiging om te retouren (niet om de hoek) of ik moet de verzendkosten zelf betalen. Wat een onzin. Zal nooit meer bij ze bestellen.

Belaagd door mail

Heb een keer online besteld en nu krijg ik dagelijks mail na 4x contact ben ik het zo beu nu schrijf ik hier STOP de mails bah bah

Online bestelling

Ik heb meerdere malen online besteld... Het duurt inderdaad langer, maar bestel vaker dus weet de maten inmiddels wel! Als er iets retour moet doe ik dat in de winkel ivm retour kosten en dat gaat prima. Deze week miste we iets bij de bestelling, mail gestuurd en heel snel een super nette mail terug, kortom ik ben gewoon tevreden!

Ontevreden

Wil ik kleding kopen blijkt dat je alleen kan pinnen....en niet contant kan betalen terwijl dat toch een wettig betaal middel is....de kleding maar terug gelegd....ga ik wel ergens anders shoppen waar het wel kan.

waardeloos

Heb bestelling geplaats. Bijna alles was te groot. Had een gedeelte betaald met een fashioncheque en over de bank. Krijg mijn geld niet terug alles wordt op de fashioncheque terug gestort en die heb ik niet meer. Dus geld kwijt. Ze kimen ook niet met een andere oplossing.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo