Pluspunten

Snelle bezorging. En indien ik in de winkel koop en het is niet voorradig dan word ik daarna snel gebeld om het artikel in de zaak te komen halen.

Pluspunten

Altijd goed en snel geholpen.

Nee

Pluspunten

Ter stall enschede bij de miro, heeft ontzettende leuke medewerkers die heel goed adviseren. Dit is voor mij de reden om ter stall te bezoeken. Ze verdienen echt 5 sterren.

Ik vind de laatste tijd dat de kledinglijn niet zo goed meegaat met de mode. Eerder kocht ik er bijna al mijn kleding, de laatste tijd kan ik er echt minder goed slagen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

teveel persoonlijke gegevens in moeten vullen als je iets retour hebt of bij een bestelling.....verplicht mail adres invullen maar volgens de verkoopster zou ik geen mail krijgen??!!! en zie hier...ik krijg dus wel mail!!!!

Pluspunten

Je kan bestellen en kiezen waar je het wil laten bezorgen. Winkel in Musselkanaal in dit geval. Ze belden toen het pakketje binnen was. Netjes.

Niet echt aan de orde.

Pluspunten

Geweldig assortiment en vriendelijk personeel

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Groter assortiment

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs qualiteit staat wel redelijk goed in verhouding

Vast personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, vaak aanbiedingen

de maat valt soms wat tegen ( meestal te klein)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Laat de mensen niet betalen voor terug sturen

Pluspunten

koop erg graag bij Ter Stal.

Pluspunten

Snelle levering.

Andere kleuren T shirts

Pluspunten

Een gezellige winkel en de online prijzen zijn nog leuker

Lever op tijd : )

Pluspunten

Snelle levering. Goede sale prijsjes. Jurkjes op maat. Retourneren in winkel makkelijk.

Geen.

Pluspunten

Goede service...

Pluspunten

leuke kleding, niet te duur

Pluspunten

Klantvriendelijk en behulpzaam

Kan niet beter! Zelfs de online bestelling in de winkel werd voor me gedaan. En keurig netjes een email ontvangen toen de bestelling binnen was. Fantastisch!

Pluspunten

Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afhandeling en levering webbestelling prima. Website ook vlot en overzichtelijk.keurig!

Ter Stal MakadoCentrum Purmerend Klantonvriendelijk. Ik liep (voor het eerst!) met mijn zoon de winkel in en we keken naar een broek. Mijn zoon geeft aan (tegen mij) dat hij naar het toilet moet. Zonder dat ik nog maar een vraag gesteld had beginnen er twee verkoopsters bijna hysterische te schreeuwen dat kan niet hier dat kan niet hier wij hebben geen toilet. Bijzonder want ze stonden op redelijke afstand van ons. Gelukkig hadden ze ons wel opgemerkt want bij het langslopen richting de broeken hadden de dames het te druk om even gedag te zeggen. Dit is meer dan jaar geleden maar voor mij wel reden om de niet meer naar de winkel te gaan..

Pluspunten

Alles netjes geregeld zoals het hoort.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer zeer slecht! Kreeg een trui,/vest waarvan de mouw zo vies was!! Schandalig om zo toe te sturen! Kreeg amper een excuus! En moest lang op mijn geld wachten! Was enorm fan van Ter Stal, kocht er regelmatig, zelfs veel toen ze nog in Heesch zaten! Maar zal er nu NOOIT meer kopen!

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Maat S in het assortiment

Bedrijvenpark Twente 314