Pluspunten

Leuke mode, betaalbaar

Pluspunten

Vriendelijke mensen en hulpvaardig

Zo blijven

Pluspunten

Voorraad bij acties beter bijhouden. Vaak snel op.

Pluspunten

goede website, goede kwaliteit kleding, fijne service in de winkel

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit van ondergoed.

Misleidende reclame van ondergoed. Als je ondergoed in de aanbieding koopt dan klopt de korting niet en word je als klant in de maling genomen. Voorbeeld: Als je ondergoed in de aanbieding koopt via internet dan bespaar je op je bestelling €30. Volgens de berekeningen. Als je dezelfde producten in de winkel koopt dan ben ik zonder aanbieding ongeveer €12,- duurder uit dan online bestellen met de aanbieding. In de winkel krijg je bij sommig ondergoed korting als je 2 artikelen koopt. Op de site niet. Ik vind dit misleidend en zeker niet klantgericht en klantvriendelijk.

Pluspunten

Mogelijk om online te bestellen en in winkel op te halen. Geregeld nieuwe kleding voor een erg aantrekkelijke prijs. Erg fijne kinder spijkerbroeken!

In de winkel meestal de grotere maten voor vrouwen die in de rekken hangen. Een leuk speelhoekje voor kinderen ,bv wat bouwblokken zou fijn zijn!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betaalbaar, goede kwaliteit. Goede pasvorm voor kinderen.

Pasvorm voor vrouwen beter afstellen. Niet teveel van hetzelfde maken zoals bij de meisjes kleding over # tekens op.

Pluspunten

Veel leuke acties en de prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Ik zie ieder jaar veel dezelfde jongenskleding terugkomen. Aangezien ik het wel leuk vind om voor mijn kinderen ieder seizoen/jaar iets anders aan te schaffen zou ik het prettig vinden als hier meer variatie in wordt aangebracht. De keuze bij de jongenskleding is ook beduidend kleiner dan bij de meisjeskleding. Ik mis kniekousen voor jongens. Mijn jongens vinden het erg prettig om deze in de winter te dragen maar zijn bijna nergens te krijgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Toegankelijk.

Andere kleuren in dames mode. Minder emails.

Pluspunten

Leuke kinderkleding, makkelijk te bestellen, of het word naar de winkel gehaald

Vooral zo doorgaan!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Beter luisteren naar klachten en assortiment in winkel meer wisselen

Pluspunten

Prima geholpen! Er werd goed meegedacht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

je kunt rustig eerst zelf kijken/zoeken erna wordt je prettig geholpen als je dat wenst.

Pluspunten

Informatieverstrekking over status bestelling en levering is goed Vriendelijke winkelbedienden (ophaalvestiging) Flexibel in ruilen van artikelen (size / kleur)

Nvt

Pluspunten

Leuke mode voor een betaalbare prijs

Pluspunten

Goede kwaliteit kleding Leuke acties

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Als je iets terug moet sturen moet je porto betalen.Als je voor 15.00 Euro besteld en het terug moet kun je het beter houden.

Pluspunten

Wisselende meisjes collectie

Ga zo door!

Pluspunten

Alles correct afgehandeld . Gauw toegestuurd.

Pluspunten

Goeie service En vriendelijk personeel

Baby kleding overzichtelijker ophangen. Alles zit achter elkaar op een rek. En als je dan achterste kleding wil zien valt het voorste kledngstuk eraf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

tot 100 dagen retourrecht

Dezelfde jeansmaten bij de ene of de andere broek ontzettend veel verschil in. Had al een jeans van jullie, dus dacht als ik die maat bestel dan is het altijd goed, maar die jeans viel veel groter uit. Dus dan zeg ik in de winkel passen dan weet ik wat ik koop.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo