Betreffende maat niet op voorraad en werd in de winkel besteld en bezorgd
Hi Ans, Dank je wel voor je feedback! π Fijn dat we de gewenste maat voor je konden bestellen en dat alles netjes werd bezorgd.
wordt altijd goed geholpen en je kunt op je gemak rond kijken
Hi Jolanda, Dank je wel voor je review! π Fijn dat je altijd goed geholpen wordt en dat je rustig kunt rondkijken.
Ik had veel kleding besteld, voor onze 3 dochters. Snelle levering! Maar...een broek met een gaatje en zonder prijskaartjes. Een andere broek met kaartje voor maat 140, maar de broek was gelabeld als 98. Het was ook echt een maat 98. Lastig uit te zoeken welke kleding nou van welke bon is. De bestelling kwam in 4 zakken geleverd. Gelukkig een zeer kundige medewerker van de Terstal in Werkendam, die het helemaal voor me geregeld heeft. Toen was het qua rekening zo geregeld. Dus grote complimenten aan de medewerkster van Terstal Werkendam.
Hi Esther, Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons dat er een aantal problemen waren met je bestelling, zoals de verkeerde maat labels en een broek met een gaatje. Fijn om te horen dat onze medewerker in Ter Stal Werkendam je zo goed heeft geholpen en alles netjes heeft opgelost. We nemen je opmerkingen mee om onze processen te verbeteren.
Goede kwaliteit, personeel behulpzaam. Goede aanbiedingen.
Hi Ilona, Dank je wel voor je review! π Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit, het behulpzame personeel en onze aanbiedingen.
In de webshop alles snel te vinden.
Hi Wendy, Dank je wel voor je review! π Fijn dat je onze webshop overzichtelijk en makkelijk te gebruiken vindt.
Ruilen in de winkel is perfect. Snel en gratis!
Hi Christel, Dank je wel voor je review! π Fijn dat je tevreden bent over het ruilen in de winkel, snel en gratis.
Heel erg blij met ter stal zie teveel leuks hihihh en vindt dat ze leuke korting acties hebben scheelt echt enorm
Hi Cynthia, Wat leuk om te lezen! π Geweldig dat je zo blij bent met Ter Stal en onze leuke collectie. Fijn dat onze kortingsacties je ook zo goed bevallen! π
Ik heb een broek en giletje besteld. Zit perfect en van een mooie kwaliteit. Ik ben zeer tevreden
Hi Louwina, Wat fijn om te lezen! π Geweldig dat de broek en het giletje perfect passen en dat je tevreden bent over de kwaliteit.
Ik werd netjes gevraagt of ze mij konden helpen, met wat ik wilde kopen ook met het passen van de correcte maat! Ook heb ik een broek retour moeten doen die ik via internet had besteld dit is ook netjes afgehandeld en keurig het geld terug gestord op mijn rekening.
Hi Janneke, Wat fijn om te lezen! π Geweldig dat je zo goed geholpen bent in de winkel, zowel bij het passen als bij je aankoop. Ook fijn dat het retourproces soepel verliep en het geld netjes is teruggestort.
De leuke kortingen die je per mail ontvangt zijn heel prettig De kleding is mooi afgewerkt en van goede kwaliteit
Beste, Wat fijn om te lezen! π Geweldig dat je blij bent met onze kortingen via de mail en dat je de kleding mooi afgewerkt en van goede kwaliteit vindt.
Fijne en mooie kleding en snel in huis.
Hi Carola, Dank je wel voor je review! π Fijn dat je tevreden bent over onze mooie kleding en de snelle levering.
Fijne winkel met mooie betaalbare kleding.
Hi Jantje, Dank je wel voor je review! π Fijn dat je onze winkel en de mooie, betaalbare kleding waardeert.
Ik heb mijn lievelingsbroeken bij besteld. Ze waren in de aanbieding, snel geleverd, helemaal top!
Hi Yvonne, Wat leuk om te lezen! π Geweldig dat je je lievelingsbroeken hebt kunnen bestellen, dat ze in de aanbieding waren en snel geleverd zijn. Top dat alles zo goed is verlopen! π
Lekker makkelijk het online shoppen.
Hi Yvonne, Dank je wel voor je review! π Fijn dat je online shoppen zo makkelijk vindt.
Zak van de bestelling was gescheurd, gelukkig niets met de kleding. Bij het retour brengen in de winkel was de medewerkster kortaf en niet echt vriendelijk. Kleding paste helaas niet, maar wel erg leuk.
Hi Aniek, Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons dat de verpakking beschadigd was en dat je ervaring in de winkel niet helemaal prettig was. We vinden het fijn dat je de kleding leuk vindt en nemen je opmerkingen mee om onze service te verbeteren.
Ter Stal is de laatste jaren echt een betere weg ingeslagen! Ik kan er steeds beter slagen en krijg het regelmatig complimenten over mijn aankopen. De Nicolette Kluijvert lijn vind ik ook superfijn en mooie basics. Ik bestel meestal online en dan wordt t meestal snel geleverd. Retouren breng ik makkelijk terug in de winkel waar ik 30 dagen tijd voor heb. Dan kijk ik meteen even rond in de winkel voor wat anders.
Hi Sandra, Wat een prachtige review, dank je wel! π Geweldig om te horen dat je steeds beter slaagt bij Ter Stal en dat je complimenten krijgt over je aankopen. Fijn dat je zo tevreden bent over de Nicolette Kluijver lijn, de snelle online levering en het gemakkelijke retourproces. Leuk dat je ook graag even in de winkel rondkijkt! π
Hi Esther, Dank je wel voor je review! π Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering.
Hele snelle levering
Hi Jasmina, Dank je wel voor je review! π Fijn dat je bestelling zo snel geleverd is.
Snelle leveing en eenvoudige retour in winkel
Hi Janneke, Dank je wel voor je review! π Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en het eenvoudige retourproces in de winkel.
Heerlijk zittende travelblousen! Dit geldt ook voor de broek. Stippenshirt zit mooi en staat feestelijk.
Hi Marieke, Wat een leuke review, dank je wel! π Geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze travel blouse, broek en het stippenshirt. Fijn dat alles lekker zit en er feestelijk uitziet!
Netjes in orde en snel geleverd
Hi Edith, Dank je wel voor je review! π Fijn dat je bestelling netjes en snel geleverd is.
Het is bij JULLIE ALTIJD ZO DE MOEITE WAARD OM LANGS TE KOMEN. Er is altijd wel wat leuk bij wat de moeite waard is. En wat dacht je van jullie super aanbiedingen. Top zaak.
Hi Henny, Wat een leuke review, dank je wel! π Geweldig om te horen dat je het altijd de moeite waard vindt om bij ons langs te komen en dat je blij bent met onze leuke items en super aanbiedingen. Top dat je zo tevreden bent! π
Super leuke kleding, zowel dames als heren kleding. Vooral de Nicolette kluiver collectie is echt top! En hele mooie aanbiedingen , niet vergeten! U heeft een zeer tevreden klant ! Met vriendelijke groet, Marja Hink.
Hi Marja, Wat een leuke review, dank je wel! π Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze dames- en herencollectie, vooral de Nicolette Kluijver collectie, en dat je blij bent met onze mooie aanbiedingen. Super dat je een tevreden klant bent! π
Zeer snel en correct de bestelling afgehandeld
Hi Mieke, Dank je wel voor je review! π Fijn dat je bestelling snel en correct is afgehandeld.
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.