Prima en snel geholpen. Door medewerkster die wist waar ze mee bezig was. Erg vriendelijk.
Hi Helena, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je snel en goed geholpen bent door onze medewerker en dat je de service als vriendelijk hebt ervaren. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Overhemd was snel geleverd goede prijs kwaliteit.
Beste, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de prijs-kwaliteit van het overhemd. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Ik vindt de artikelen leuk en de bestellingen worden steeds sneller verwerkt. Fijn dat de kleding ook niet in plastic worden verpakt, gewoon alles in eenzame om het te kunnen versturen, super!
Hi Manon, Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je blij bent met onze artikelen en de snelle verwerking van bestellingen. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Altijd goede service fijne kleding
Hi Caro, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent over onze service en kleding. We zien je graag snel weer in de winkel of webshop!
Korte levertijd, geen gedoe na retour! Super service
Hi Marie-Anne, Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, het eenvoudige retourproces en onze service. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Leuke kleding voor een vriendelijke prijs. Bovedien snelle service.
Beste, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je blij bent met onze kleding en de snelle service.
Fijne winkel, leuk assortiment en nette service
Beste, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons assortiment en de service.
ik vind het heel erg jammer dat er niet een terstalwinkel bij mij in de buurt is, ben ik bij mijn zusje in hoorn wil ik altijd naar terstal goede kwaliteit, ik koop daar veel van travelstof zit heerlijk en je hoeft het niet te strijken, ik ben zeer tevreden
Hi Bea, Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en vooral de travelstof. Jammer dat er geen winkel bij jou in de buurt zit, maar leuk dat je bij je zusje in Hoorn toch graag langskomt!
Super mooie kleding en goede service. Past het niet altijd geld terug.
Hi Jenny, Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat je tevreden bent over onze kleding én service.
Hele leuke setjes kinderkleding die ook goed blijven in de was.
Hi Wendy, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de setjes en dat ze mooi blijven in de was. Bedankt voor je review!
Binnen een aantal dagen m’n pakketje met kleding voor de kids in huis. Al een aantal keer besteld en nog elke keer heel tevreden!
Hi Jamilla, Wat fijn om te horen dat je steeds weer tevreden bent. Bedankt voor je vertrouwen en je herhaalde bestellingen!
Ik kom graag in de winkels van terStal. Altijd een leuke collectie en vriendelijk personeel.
Hi Daan, Wat leuk om te horen dat je graag in onze winkels komt! Fijn dat je onze collectie en ons personeel waardeert.
Leveren goede kwaliteit en lekker snel als de bezorger op tijd levert en niet ongevraagd terug stuurt maar alles is goed gekomen
Hi Jan, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en snelheid van de levering! Goed dat alles uiteindelijk goed is aangekomen, we waarderen je feedback.
Fijne ervaring bij Ter Stal gehad. Super snelle verzending en was netjes. Top!
Hi Suzanne, Wat fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring bij ons hebt gehad! Geweldig dat de verzending snel en netjes was.
Goede service en prettig om te winkelen
Hi Caroline, Wat fijn om te horen dat je onze service en winkelervaring prettig vond!
Heb al meerdere broeken nu van Nicolette Kluiver. De broeken zijn erg mooi en zitten erg lekker.
Hi Tessa, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de broeken van Nicolette Kluiver! Geweldig dat ze lekker zitten en er mooi uitzien.
Leuk setje en snel ontvangen
Hi Sheila, Wat fijn om te horen dat je blij bent met het setje en de snelle levering!
Snelle verzending, en als er wat is, krijg je vlug antwoord op je mail. Helemaal tevreden.
Hi Marieke, Wat fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent! Fijn dat de verzending snel ging en dat je snel antwoord kreeg op je vragen.
staat erg leuk
Hi Kim, Wat leuk om te horen dat het zo goed staat!
In Mill geweest. De verkoopster dacht heel goed mee. Ik was er met mijn kleinzoon. Zij sloot ook goed aan bij hetgeen hij mooi vond. Daardoor ben ik de winkel uitgegaan met een trui, joggingpak, sokken en een pyjama,
Hi Conny, Wat leuk om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn! Fijn dat onze verkoopster goed meegedacht heeft en dat jullie samen met je kleinzoon mooie kleding hebben kunnen vinden.
Alles in orde Precies zoals gehoopt en verwacht
Hi Monique, Wat fijn om te horen dat alles precies was zoals je had gehoopt! Bedankt voor je mooie review.
Online bestelling retour gedaan in de winkel ideaal. Makkelijk en snel.
Hi Jolanda, Wat fijn om te horen dat je de retour in de winkel zo gemakkelijk en snel hebt ervaren! Bedankt voor je feedback.
Ze hebben hele leuke kleding en ook echt niet duur. Het enige nadeel vind ik dat de lengte van veel broeken vaak veel te kort is, en dan ben ik zelf 1.76 dus niet eens extreem lang.
Hi Wiesje, Wat fijn om te horen dat je onze kleding leuk en betaalbaar vindt! We begrijpen dat sommige broeken soms wat kort vallen en nemen je feedback hierover zeker mee.
Leuke kleding voor de kinderen, helaas zijn de gangbare maten wel snel uitverkocht, zeker tijdens uitverkoopacties. Snelle levering. Leuke setjes.
Beste, Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze kleding en de snelle levering! We begrijpen dat populaire maten snel uitverkocht zijn, vooral tijdens uitverkoopacties, en waarderen je feedback hierover.
Snelle verzending en leuke producten!
Hi Saskia, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending en onze producten!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo