Zeer correct

Betreffende maat niet op voorraad en werd in de winkel besteld en bezorgd

aardig personeel

wordt altijd goed geholpen en je kunt op je gemak rond kijken

Snelle service, maar niet alle juiste producten

Ik had veel kleding besteld, voor onze 3 dochters. Snelle levering! Maar...een broek met een gaatje en zonder prijskaartjes. Een andere broek met kaartje voor maat 140, maar de broek was gelabeld als 98. Het was ook echt een maat 98. Lastig uit te zoeken welke kleding nou van welke bon is. De bestelling kwam in 4 zakken geleverd. Gelukkig een zeer kundige medewerker van de Terstal in Werkendam, die het helemaal voor me geregeld heeft. Toen was het qua rekening zo geregeld. Dus grote complimenten aan de medewerkster van Terstal Werkendam.

Kwaliteit

Goede kwaliteit, personeel behulpzaam. Goede aanbiedingen.

In de webshop alles snel te vinden.

Ruilen in de winkel is perfect. Snel en gratis!

Heel erg blij met ter stal zie teveel leuks hihihh en vindt dat ze leuke korting acties hebben scheelt echt enorm

Besteld en de volgende dag ontvangen.

Ik heb een broek en giletje besteld. Zit perfect en van een mooie kwaliteit. Ik ben zeer tevreden

Correcte behandeling in de winkel

Ik werd netjes gevraagt of ze mij konden helpen, met wat ik wilde kopen ook met het passen van de correcte maat! Ook heb ik een broek retour moeten doen die ik via internet had besteld dit is ook netjes afgehandeld en keurig het geld terug gestord op mijn rekening.

Prettig

De leuke kortingen die je per mail ontvangt zijn heel prettig De kleding is mooi afgewerkt en van goede kwaliteit

Fijne en mooie kleding en snel in huis.

Fijne winkel.

Fijne winkel met mooie betaalbare kleding.

Top broeken, snelle levering!

Ik heb mijn lievelingsbroeken bij besteld. Ze waren in de aanbieding, snel geleverd, helemaal top!

Heerlijk online shoppen

Lekker makkelijk het online shoppen.

Zak van de bestelling was gescheurd, gelukkig niets met de kleding. Bij het retour brengen in de winkel was de medewerkster kortaf en niet echt vriendelijk. Kleding paste helaas niet, maar wel erg leuk.

Betaalbaar en snel geleverd

Ter Stal is de laatste jaren echt een betere weg ingeslagen! Ik kan er steeds beter slagen en krijg het regelmatig complimenten over mijn aankopen. De Nicolette Kluijvert lijn vind ik ook superfijn en mooie basics. Ik bestel meestal online en dan wordt t meestal snel geleverd. Retouren breng ik makkelijk terug in de winkel waar ik 30 dagen tijd voor heb. Dan kijk ik meteen even rond in de winkel voor wat anders.

Hele snelle levering

Prima in orde

Snelle leveing en eenvoudige retour in winkel

Prima prijs en kwaliteitverhouding!

Heerlijk zittende travelblousen! Dit geldt ook voor de broek. Stippenshirt zit mooi en staat feestelijk.

Prima in orde en snel ontvangen

Netjes in orde en snel geleverd

Altijd mooie kleding en zo betaalbaar.

Het is bij JULLIE ALTIJD ZO DE MOEITE WAARD OM LANGS TE KOMEN. Er is altijd wel wat leuk bij wat de moeite waard is. En wat dacht je van jullie super aanbiedingen. Top zaak.

Leuke winkel

Super leuke kleding, zowel dames als heren kleding. Vooral de Nicolette kluiver collectie is echt top! En hele mooie aanbiedingen , niet vergeten! U heeft een zeer tevreden klant ! Met vriendelijke groet, Marja Hink.

Snel geleverd na bestelling

Zeer snel en correct de bestelling afgehandeld

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo