Fijne set

Heb de set van Nicolette gekocht en is van hele fijne stof. Heb hem nog niet gedragen maar het lijkt me heerlijk

Super leuke betaalbare kleding

Ik haal veel kleding voor het gezin bij Terstal. Blijft mooi en vooral dat twinnen met mijn dochter is leuk. Zouden jullie ook voor papa's met zoons moeten doen.

Online bestelling gaat prima, retour wat minder

Online shoppen op de site gaat vlot, foto’s zijn duidelijk, net zoals de omschrijving en maat. Retourneren bij een winkel gaat ook vlot, alleen je geld terugkrijgen duurt echt (te) lang. Na 2 weken nog niets ontvangen.

Vind kleren altijd geweldig

Altijd goed geholpen online en in de winkel

Heel tevreden

Ik had niet verwacht dat deze broeken zo snel geleverd zouden worden en pasten precies goed met mooie voorjaarskleuren.

Superblij met mijn outfits van travelstof. Snelle levering en makkelijk te retourneren.

Leuke kleding, maar webshop laat te wensen over

Hele leuke kleding, daarom bestel ik er toch regelmatig. Bij een iets grotere webshopbestelling wordt het vaak in veel verschillende pakketten geleverd. De 1 na laatste bestelling had ik gelijk betaald, daarna bleek dat bijna de helft niet leverbaar was... heel irritant. En uiteindelijk ook net te weinig geld teruggestort. Dat was de vorige keer ook al, toen na veel heen en weer contact vanuit mij wel het goede bedrag gekregen. Voor nu maar even gelaten. Omdat er geen 'ter Stal' in mijn woonplaats zit en ik vind dat ze leuke kleding hebben bestel ik online dus toch regelmatig en neem ik de rest 'op de koop toe'.

Heel goed!!!

Snelle levering, goed verpakt, keurig.

Perfecte pasvorm

Ben helemaal weg van jullie collectie Nicolette Kluiver. Dat zit fantastisch en ziet er goed uit. Super kwaliteit. En online of in de winkel shoppen is heel goed te doen.

Kwaliteit niet allemaal even mooi En pasvorm verschilt ook erg Maar de prijs was gunstig

Goede levering

Ik had 6 dingen besteld en deze zijn allemaal in 1 keer ontvangen. Levering duurde wellicht daardoor iets langer. Maar alle geleverde kledingstukken waren goed en heb ik gehouden.

Goede acties en snelle levering

Prima geholpen

Ik heb online besteld en een item retour naar de winkel gebracht.

Snel geleverd en prima kwaliteit

top kleding voor de kinderen.

ben altijd erg tevreden over terstal. zowel over de kleding als over de service. ook altijd scherpe actie,s waardoor ik er vaak wat koop.

Goede service travel LLiNK is mooi

Niet netjes

Kinderpolo online besteld in de sale voor 12,95. Kreeg ik thuisgestuurd, zit er een sticker op van 10 euro. Ook zou er een gratis paraplu bij zitten, die zat er niet bij.

Snelle en goede levering.

Snelle levering, kledingmaat klopt

Erg leuke kledingwinkel

Leuke kledingwinkel met modieuze kleding voor het hele gezin en altijd goede aanbiedingen !

Gezellige winkel met veel korting

Vriendelijk personeel. Gezellige winkel Ik shop vaak op internet ivm maat xxl

Bestelling geplaatst en snel bezorgd. Helemaal compleet.

vriendelijke retour service

Fijn dat bij het retourneren de dame begripvol was en goed reageerde . Mijn on line bestelling had ik teruggestuurd maar was weer bij mij thuis gekomen.....waarschijnlijk niet het etiket eraf gehaald. dus besloten naar winkel te gaan.

VOORDELIG & KWALITEIT

diverse kleuren jeans broeken gekocht, prachtige kwaliteit en niet duur snelle verzending

Fijne winkel, fijne prijzen

Fijne winkel voor de basics die goedkoop zijn, maar er niet goedkoop uitzien.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo