Pluspunten

Snelle service, goede website (vooral handig voor nabestellen nadat er is gepast in de winkel - voor mij persoonlijk dan! -) leuke collectie

Kosteloos retourneren zou erg prettig zijn... Betere maataanduiding (in sommige gevallen... B. V. Bigshirts...dit klopte echt niet! )

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering..afterpay..duidelijke website

Ik heb ongeveer een maand geleden 6 slips gekocht en hoewel ze heerlijk zitten zijn er al vier bij de naad waar het elastiek zit los..erg jamner MAAR na het neerleggen van mijn klacht werd er serieus en zeer klantvriendelijk een oplossing gezocht en kreeg ik binnen 1 dag nieuwe toegestuurd..netjes

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding meisjes!

Heb elke x problemen met bestelllen, mijn spaarpunten zijn nog steeds niet bijgeschreven en moet elke x als nieuwe klant kleding bestellen.

Pluspunten

Het product was niet meer in de winkel en dit is besteld. Prima gelopen

Kan nu geen verbeter punten aangeven.

Pluspunten

Goede mode voor een leuke prijs

?

Pluspunten

Altijd leuke mode voor een betaalbare prijs! En hele leuke aanbiedingen waardoor het nog voordeliger is.

Sommige dingen zijn online niet te koop en in de winkel wel. Wij wonen niet in de buurt van een ter stal en daardoor wel jammer dat we dan een beperkte selectie hebben.

Pluspunten

Werkt prima, geen problemen met online bestellen en ophalen!

Een geschiedenis van wat je besteld hebt, zou fijn zijn. Nu moet ik telkens gaan zoeken welk merk jeans ik moet hebben voor onze zoons, terwijl de pasvorm goed is, dus het zou handig zijn als je gewoon dezelfde jeans kunt aanvinken in verschillende maten

Pluspunten

Leuke kleding vooral de kinderkleding. En betaalbaar.

Meer voorraad in de winkels mijn maat m is altijd snel uitverkocht.

Pluspunten

Goed geholpen

Niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke betaalbare kleding

Online bestellen en afleveren in de winkel duurt erg lang. Veel langer dan gemiddeld bij een webshop. Zodra je een mail krijgt dat je product is verzonden dan is het niet zo dat je product de andere dag in de winkel is. Daar gaan nog een aantal dagen over heen. Dit kan echt wel sneller.

Pluspunten

Vriendelijke medewerksters, hulpvaardig en servicegericht.

Bij onlinebestelling in de winkel vanwege de juiste maat niet aanwezig, vind ik de levering wat lang duren.(ongeveer een week)

Pluspunten

Online is makkelijk en in de winkel word je goed geholpen ga zelf altijd naar zuid Esmarkerrondweg top daar.

Enige nadeel vond ik dot jaar dat de winterslaap zakken met lange mouw laat binnen kwamen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke kinderkleding.

Levertijd inkorten, vriendelijker personeel, betere kwaliteit ( leggings zijn erg dun, nu al een stuk).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Best leuke winkel maar online een zootje

Online fatsoenlijk kunnen betalen Dasr blijft tie altijd steken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke baby kleren voor een leuke prijs!

Klantvriendelijkheid in het filiaal in Ede Stadspoort is ver te zoeken. Amper gedag kon er gezegd worden, erg bot werd het bedrag gezegd en met een zucht kwam de ja eruit op de vraag of ik mocht pinnen. Om vervolgens haar beklag bij haar collega te doen dat ze maar liefst al! 4 uur aan het werk was zonder pauze en niet lekker was. Misschien had je je gewoon ziek moeten melden? Stilletjes ben ik maar weggelopen...

Pluspunten

Super goed! Bh's waren zeer goede kwaliteit.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

helaas geen

Maatvoering klop echt niet xxl is niet meer dan een l Retourneren zelf betalen

Pluspunten

Dat ik via after pay betaald heb en dat het na ruim 2 weken en 2x telf mijn geld terug had voor een pakketje wat retoer gedaan had Dat vondt ik erg vervelend

Pluspunten

klantvriendelijk. Zeer aardig en behulpzaam personeel.

X

Pluspunten

klantvriendelijk

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding voor leuke prijs Bestellen en retour brengen naar winkel werkt perfect En dan ook nog sparen Top

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo