Heel makkelijk een bestelling te plaatsen

Makkelijk een bestelling te plaatsen. Jammer als je wisselt van kleur van een product dat deze dan niet vermeld staat

Bestellen en bezorging prima

Super geholpen in de winkel

Mooie collectie, correct personeel

Snel geleverd en precies zoals omschreven zit het en ziet het eruit.

Het is een hele fijne winkel met mooie kleding.

Op FB had ik een mooie lange broek gezien. In de winkel was deze broek niet in mijn kleur en maat aanwezig. Wel een andere kleur, gepast en meegenomen. En mijn kleur heb ik meteen gesteld via de website. Toppie.

Alles keurig geregeld

Wordt lekker snel geleverd .

Snelle levering, goede pasvorm

De volgende dag in huis! Mooie aanbieding en een perfecte pasvorm.

Goed geholpen

Versturing prim

Fijne winkel

Vriendelijke medewerkster, goed geholpen en geadviseerd. Ruime collectie aanwezig en overzichtelijk gepresenteerd. Aanrader

Netjes geholpen

Netjes geholpen, alleen mijn verdwenen verjaardagskortingsbon op mn account kon ze niet vinden(ook al had ik daar een mail van) en dus niet berekenen...dat was erg jammer want 15% op 105 euro is toch wel een leuke korting.

Gunstige prijs, snelle levering

Snelle levering,goede kwaliteit

Altijd goed geregeld

Nooit problemen.

Vriendelijke dames Toppie.

Heel goed geholpen door twee dames,, Alleen met afrekenen was mijn members account gewist. Dus al mijn punten gewist. Hele mooie kleding, jij

Duidelijke beschrijving.

Leuke winkel Leuk personeel

Snel en netjes verpakt

Ja ik bestel online dus maar ik weet dat er hele aardige mensen werken

Mooie kleding snelle levering

Uitstekende pasvorm

Super goed

Top snelle levering en goede service wat wil je nog meer

Leuke, trendy kleding

leuke, betaalbare en trendy kleding

Leuke looks met een matige kwaliteit

Online trap ik steeds weer in de leuke looks. In de hoop dat het dit keer wel leuk aagekleed voor een niet zo’n groot bedrag. Maar als ik de items in mijn handen heb of aantrek, ben ik toch teleurgesteld.

Leuk

Leuke kleding soms net iets te klein zoals de Travel stofbroekrn zou fijn zijn als die in de maat xxxl zouden gemaakt worden .

Goede kwaliteit kleding en snelle levering online bestelling

Bars slechte ervaring

Ik heb mijn pakket niet ontvangen.

Leuke collectie, betaalbaar en snelle levering na online shoppen

Snelle service, mooie producten tegen een goede prijs.

Gemakkelijk winkelen, goed bereikbaar en betaalbaar. Iedere keer leuke aanbiedingen. Voor het hele gezin.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo