Hele fijne kleding, goede kwaliteit en snel geleverd. Enige wat ik zonde vind is dat het (denk ik) uit verschillende magazijnen komt en er dus ooit wel 4 pakketten komen van 1 bestelling..
Hi Linda, Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze kleding en de snelle levering! We begrijpen dat het soms jammer is dat een bestelling uit meerdere pakketten komt. We nemen je feedback mee om de ervaring zo prettig mogelijk te maken
Altijd hele leuke kleding voor kinderen
Hi Sybrina, Wat leuk om te horen dat je altijd blij bent met onze kinderkleding! Dankjewel voor je review.
Was helaas , niet wat ik er van hoopte
Hi Jo, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat het product niet aan je verwachtingen voldeed. We helpen je graag verder als je vragen of opmerkingen hebt.
Nette behandeling.
Hi Justus, Bedankt voor je mooie review, fijn dat je zo tevreden bent over de behandeling!
Mooie en leuke producten voor een goede prijs.
Hi Sabine, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten én de prijs! 😊 Bedankt voor je review
Kleertjes voor mijn kleindochter gekocht en deze ze staan erg leuk prima geleverd
Hi Ton, Wat leuk om te horen dat de kleertjes zo goed staan bij je kleindochter! Fijn dat de levering ook naar wens was, bedankt voor je review.
Hi Yvon, Wat leuk om te horen, bedankt voor je fijne review!
Snelle levering. Producten voldoen aan mijn verwachting. Foto's op de website zijn goed gemaakt zodat ik daadwerkelijk de kleding heb die ik verwacht..
Hi Claudia, Wat fijn om te horen dat alles naar verwachting is! Bedankt voor je mooie woorden over de foto’s en de snelle levering.
Meeste producten passen. De spijkerbroeken voor jongens wisselen echter erg per maat. Een 164 was te klein en hetzelfde model andere kleur 158 zat goed. Verder leuke producten voor een leuke prijs. Prettig dat er regelmatig aanbiedingen zijn.
Hi Janita, Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn dat je blij bent met onze producten en aanbiedingen. We begrijpen dat de pasvorm van spijkerbroeken soms kan verschillen, we nemen je feedback hierover zeker mee
Bij retour vlotte terugbetaling van het geld.
Hi Monique, Fijn om te horen dat de retour en terugbetaling naar wens zijn verlopen. Bedankt voor je feedback!
Je wordt goed en fijn geholpen en ze lossen eventuele problemen goed en snel op.
Hi Adriana, Wat een mooie woorden, bedankt! Fijn dat je onze service zo waardeert. We staan altijd klaar om te helpen en problemen zo snel mogelijk op te lossen.
Alles was op voorraad en binnen 2 dagen in huis
Hi Ivana, Wat fijn om te horen! Alles snel in huis en op voorraad – daar doen we het voor. Bedankt voor je review!
Bestelling was snel geleverd:)
Hi Nancy, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd is. Hopelijk ben je er helemaal tevreden mee, en we zien je graag nog eens terug!
Altijd tevreden
Beste, Wat fijn om te horen dat je altijd tevreden bent, dankjewel voor je vertrouwen!
Goede pasvorm. Kleur komt overeen
Beste, Fijn om te horen dat de pasvorm goed is en de kleur overeenkomt met je verwachting! Bedankt voor je review en veel plezier met je aankoop.
Kom graag altijd even binnen,relaxed shoppen
Hi Wendy, Wat leuk om te horen dat je altijd graag even binnenkomt en relaxed kunt shoppen bij ons! Dankjewel voor je fijne review, we zien je graag snel weer terug.
ik ben maandag middag ook naar Bedum terstal gegaan ,stond op de webside dat hij om 1 uur open ging maar wat schets mijn verbazing de hele dag gesloten,daar stond ik dus ,ik ben slecht ter been,met de taxi gekomen,moest tot 15,30 wachten,ben vanmiddag weer geweest en er haar wel op gewezen,volgens haar had zij het meerdere keren aangekaart ,maar er is niets meegedaan,Ik baal heer erg van,was dood op.
Hi Renny, Wat ontzettend vervelend dat je voor een gesloten deur stond in Bedum, terwijl er online andere openingstijden vermeld stonden. Zeker omdat je slecht ter been bent en met de taxi moest komen, begrijpen we hoe frustrerend dit voor je is geweest. Onze excuses voor het ongemak. We nemen je ervaring serieus en gaan dit doorgeven zodat de informatie in het vervolg beter klopt. Bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld
Snelle verzending en kwalitatief goede kleding voor een leuke prijs.
Hi Gerda, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending en de kwaliteit van onze kleding. We hopen je snel weer terug te zien in de shop!
Leuke betaalbare prijzen en mooie aanbiedingen!.
Hi Heleen, Dankjewel voor je leuke reactie! Fijn dat je zo blij bent met onze prijzen en aanbiedingen. We hopen je snel weer te zien om de nieuwste collectie te ontdekken!
Leuke kleding tegen betaalbare prijzen!
Hi Nellie, Wat leuk om te horen, bedankt voor je fijne review! We hopen je snel weer te zien in de winkel!
Snel geleverd, goede kwaliteit jogdenims@
Hi Jessica, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de jogdenims snel geleverd zijn en je tevreden bent over de kwaliteit. We wensen je er veel plezier mee!
Goedkoop veel leuke shirtjes kunnen scoren en snel geleverd!
Hi Lena, Wat leuk om te horen dat je zoveel leuke shirtjes hebt kunnen scoren! Fijn dat de levering ook snel verlopen is. Bedankt voor je review en graag tot een volgende keer!
Mijn favoriete TerStal winkel staat in Waddinxveen. Vriendelijk personeel en altijd behulpzaam en uitgebreide collectie.
Hi Maria, Wat leuk om te lezen dat onze winkel in Waddinxveen je favoriet is! Bedankt voor je mooie complimenten over het team en de collectie, daar worden we heel blij van. We zien je graag weer terug!
Het is een hele fijne, opgeruimde winkel met leuke prijzen. Ook de website is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Altijd vriendelijke en behulpzame medewerkers in de winkel. De keer dat ik de klantenservice nodig had was de medewerker ook erg vriendelijk. Ik ga er graag shoppen, vooral voor de kinderen.
Hi Denise, Wat een geweldige review, bedankt daarvoor! Super fijn om te horen dat je tevreden bent over onze winkel, website en klantenservice. We vinden het heel leuk dat je graag bij ons shopt, vooral voor de kinderen. Je bent altijd van harte welkom!
Tijdige info betreffende bezorging.
Hi Jim, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de informatie over de bezorging.
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo