In de winkel slecht geregeld, online prima

In de winkel is het zeer slecht geregeld. Zou fijn zijn als er meer dan 2 pashokjes zijn. Ook zou t fijn zijn als er een rekje staat waar de kleding opgehangen kan worden die je toch niet wilt. Ook hangt er veel niet in de winkel. Betalen met cash geld zou ook prettig zijn.

Geweldige pyjama voor mijn kleinzoon!

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop. De pyjama die ik voor mijn kleinzoon heb gekocht, is een groot succes! Hij is dol op het motief en kan niet genoeg krijgen van de zachtheid van de stof. Het is fijn om te zien dat hij zich er zo comfortabel in voelt. Ik kan deze pyjama van harte aanbevelen aan andere ouders en grootouders!

Snelle service! Duidelijke communicatie.

De communicatie rond het bestel- en bezorgproces is heel duidelijk en het bestelde kwam snel. Heel fijn!

Super tevreden

Zoals altijd een snelle levering van mooie kleding die lang mee gaat.

Fijne winkel met vriendelijk personeel.

Mag graag even binnen lopen. Kijken of er iets tussen zit dat ik mooi vind. De travel stoffen vind ik fijn. Soms kom ik met een tas vol weer thuis en een andere keer hangt er niks wat ik leuk vind of bijmij past.

Nadat ik bij jullie in de winkel ben geweest tijdens een weekendje weg heb ik spullen besteld Goede en snelle levering

Snel en makkelijk

Thuis op de bank besteld, past dagen later binnen.

Top kwaliteit, voor top prijs!

Geweldige mode items voor betaalbare prijzen. Goede kwaliteit en fijne snelle service.

Vlekkeloos en zeer klantvriendelijk

Snelle verzending en retourneren met verdere afhandeling ging feilloos.

Super nette vlotte en mooie artikelen

Ik had besteld en binnen no time binnen super snel en netjes en ook het retour ( was een broek te klein ) was keurig geregeld echt een aanrader ter Stal

Prijs/kwaliteit goed en snelle verzending

De prijs/kwaliteit van de kleding is goed. De verzending was ook heel snel.

top vriendelijke medewerkers

vriendelijke medewerkers.

Het ging heel gemakkelijk allemaal

Ik vond snel wat ik zocht en mijn maat was nog beschikbaar. De kwaliteit (de Nicolette Kluijver serie) is ontzettend goed! Prachtige pasvorm, heel stijlvol, zalig om te dragen!!

Kan hier altijd goed slagen

Mooie colectie

Mooie collectie wederom. Kwaliteit in stof. Geen problemen bij ruilen.

Mooie broeken gescoord

Is ben blij verrast met mijn nieuwe broeken. De prijs is wel hoger dan ik had verwacht, maar ik vond ze erg mooi. Daarom toch de koop gedaan. Ik hoop dat ze lang mooi blijven.

Makkelijk te bestellen snelle levering

De bestelling was makkelijk aan te klikken en betalen gaat ook vanzelf. De producten werden snel geleverd en de maten klopten du niks hoeft terug. Kortom super!

Top!!

Zit goed mooie stof En snel geleverd.

Voldoet aan de verwachtingen!

Prima op tijd geleverd!

Superleuke kleding

Superleuke mode en er was een actie met 20% korting op alles Er was al veel weg maar nadat ik het op de website had besteld werd het gratis thuisbezorgd Dit is top

Fijne winkel

Prima gewinkeld, veel op voorraad, aardig personeel.

Aankoop goed.

Alleen bezorging door DHLerg slecht , artikelen gooit men zo over het hek, dit reeds de tweede maal. Wel neerzet toestemming gegeven, maar dat is bij de voordeur. Blijkbaar te ver lopen voor hun. Wat als artikel weggehaald wordt???

Leveren wat ze beloven!

Enkele kledjngstukken uitgezocht en besteld. Bij binnenkomst voldeden ze aan de wensen. Ook snel geleverd!

Leuke en nette winkel

Leuke en nette winkel. Vriendelijk personeel

Ik ben heel fijn geholpen.

Het is goed omgewisseld

Bedrijvenpark Twente 314