2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelling snel geleverd

Wilde net een artikel terugbrengen maar had de hardcopy versie van de factuur niet bij me. Alleen maar de digitale versie maar die volstond niet aldus de medewerkster in de winkel in Eersel. Nu ben ik speciaal voor het terugbrengen naar Eersel gereden, vanuit Veldhoven en terwijl ik 39 weken zwanger ben werd er niet even mee gedacht. Er staat inderdaad retour formulier en factuur maar er staat niet bij dat dit niet de digitale factuur mag zijn. Kortom, niet zo'n fijne ervaring met de winkel.

Pluspunten

Snelle duidelijke levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Oplossingsgericht

Beter en duidelijker communiceren.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het enigste wat ik positief ervaren heb is de verkoopster in het filiaal in Oirschot.....

Het op de hoogte houden van de klant over hoe en wat en de maat gelijk apart houden, als je een klacht krijgt als een artikel niet in orde is en de klant wenst een ander, in dit geval Birkenstock slippers. Mijn mijn had ik verzonden en heb gelijk online gekeken of dat mijn maat er nog was.... en jawel hoor.....

Pluspunten

ze doen haar uiterste best om te vind wat je zoekt

meervoorraad in de winkel is wel prettig

Pluspunten

Excellent and fast service

Pluspunten

Via webshop besteld, snel en keurig verpakt.

Pluspunten

Je bestelling word zeer snel geleverd en ze hebben mooie kleding !

Pluspunten

leuke personeel in Emmen, Bargeres!!

gratis retouneren. Of retour in winkel weer bv via retourpinnen terug krijgen. Winkels mogen maar weinig in kas hebben en zodra je artikelen retour komt brengen bv in de morgen, dan kan het zo maar zijn dat je op een ander moment terug moet komen omdat ze geen geld in kas hebben (wat ik heel logisch vind), maar dan zou je in iedergeval je geld op je rekening gestort moeten krijgen. Ook is de website toch wel vaak heel traag.

Pluspunten

Birkenstocks besteld voor een goede prijs. Snelle levering en goede service.

Pluspunten

Goede klantenservice, er was een probleem met de levering (fout van PostNL, niet van terStal) en de klantenservice ging hier meteen mee aan de slag en belde mij ook netjes en snel terug. Leuke aanbiedingen, goede kwaliteit

Pluspunten

Vlotte levering. Komt op tijd Wat ik bestel komt ook goed aan. Handige app

Het zou makkelijk zijn als je de bonuspunten ook online kunt gebruiken. Nu kun je ze alleen in de winkel gebruiken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuk assortiment

personeel moet niet zelf te hebberig zijn als ik kom retouren. medewerker was blij had ze 3x gemeld. ik ben klant en baalde daardoor 10x zo erg dat t niet paste

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel en goedkoop. ruim aanbod

Pluspunten

Snelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Verschillende producten retour gestuurd. Geen goede verwerking daarvan. Meerdere keren moeten mailen om de nieuwe factuur goed te krijgen en naar afterpay te sturen. Ik heb afterpay nu al betaald omdat betaaltermijn af liep. Tot op heden is de factuur nog steeds niet goed aangepast naar afterpay toe. Ik wacht nog steeds op terugbetaling. Ik bestel hier nooit meer.

Pluspunten

Pluspunten

Prima service bij de internet bestelling. Retourneren in de winkel zelf verliep ook goed. Heel fijn zo

Neen

Pluspunten

Snelle levering. Mooie producten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Kleding/jurkjes vaak te kort. En de maat valt vaak klein uit. Soms ziet het materiaal er goedkoop uit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs is oke

Varieer wat vaker in design, vaak het zelfde maar het mag soms wel net iets anders.. ook is de kwaliteit niet super

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo