Bestelling was supersnel binnen

Mooie kleding voor de leuke prijs!

goede ervaring

Spullen netjes volgens bestelling bezorgd

Mooi assortiment!

Mooi assortiment met goede prijzen en leuke aanbiedingen.

Mooi

Vooral de lijn van Nicolette travelstof, zon ideaal, blijft mooi,professioneel en hoeft niet te strijken.

Na de live modeshow o.l.v. Jeltje te hebben gekeken, veel leuke items besteld. Werd snel geleverd en alles is volgens verwachting.

Leuke mode

Bij Terstal is het fijn winkelen. Ruime keuze. Betaalbare mode

Medewerker kijkt meer naar je dan helpt

Geweldig leuke mode.

Prima kleding tegen lage prijzen

Nicolette Kluijver collectie

Ik ben fan van de Nicolette Kluijver collectie, goede zittende kleding, blijft mooi de was, geschikt voor vele gelegenheden. Ter Stal is een leuke winkel met altijd de laatste trends. Goede klantenservice.

Ik ben zeer tevreden. Gemakkelijk te bestellen, snelle service. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Ik shop graag bij Ter Stal.

Hele goeie service

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen. De bestelling heb je snel in huis en precies zoals op de site. Mooie kleding. Mocht je iets willen retourneren dan gaat dat ook snel en gemakkelijk.

Goede ervaringen met Ter Stal

Hele vlugge bezorging En ook nog gratis, super

Goed geholpen en goed geslaagd

Weer leuk geslaagd tegen een leuke prijs!

Prettig om online te kopen bij Ter Stal

Het is makkelijk om retour te kunnen. Fijne service.

Mooie kwaliteit

Broek en trui zijn precies zoals getoond op de site. De trui valt kort en de broek is voor mij aan de lange kant maar wel mooi van kwaliteit.

Snelle perfecte service

Fan van de travel collectie van Nicolette Kluivert. Prachtige kwaliteit & goede pasvorm. Mooie kleuren en vernieuwd.

het is allemaal goed geregeld.

Fijn vest

Het is een fijn vest en omdat het in de aanbieding was, prima geprijsd.

mooie kleding voor een leuke prijs

Kleding is van goede kwaliteit, wat in online bestel ziet er netjes en goed verpakt uit. Niet tevreden of past het niet vind ik het heel gemakkelijk dat ik zonder gedoe de bestelling in de winkel kan retourneren. Kortom, ik ben fan van Ter Stal shoppen!

Service

De service is zoveel beter. Vandaag besteld is zeker binnen 2 dagen geleverd. Terwijl erbij staat dat het langer kan duren ivm drukte.

Goede kleding

Alles is hetzelfde als op de plaatjes

Het is een mooie ervaring om bij jullieb om te schoppen

Mooie service ,snel geleverd netjes kleding en geen probleem bij de site.

Heel Goed, zeer tevreden

Heel Happy met mijn nieuwe blouse en rok. Bestellen ging zeer eenvoudig. Aanrader!

Snelle goede service

mooie kortingen, snelle levering