Ik vind de Ter Stal een leuk kleding merk voor een mooie prijs. De webshop vind ik fijn werken en vaak wordt er snel verzonden. Hier in de buurt zitten twee winkels waar de service goed is met een uitschieter waar het fantastisch is. Dat is in Barneveld. Wat een vrolijke, leuke en fijne vrouwen werken daar. Ook Apeldoorn anklaar heb ik goede ervaringen mee. Helaas heb ik hele slechte ervaring met het filiaal in Voorthuizen. De meiden die daar werken zijn niet heel klantvriendelijk. De slechtste ervaring heb ik in Putten. Ik ging laatst iets terug brengen. Er werd niks gezegd tegen mij nadat ik de vrouw aan de balie vriendelijk had gegroet (ze zag mijn pakketje natuurlijk al) en toen ze de bon uitprinten gooide ze de ken waarmee ik moest tekenen mijn kant op. Nadat ik getekend heb, stuitte ik af met een extreem overdreven nou een hele fijne dag gewenst maar ook daar geen reactie op. Erg slecht dus maar complimenten voor het filiaal Barneveld en Anklaar.
Beste Fleur, Bedankt voor uw uitgebreide review en voor het delen van uw ervaringen. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze collectie, webshop en de service in Barneveld en Apeldoorn Anklaar. Dat waarderen wij enorm! Dat u in andere filialen minder goede ervaringen heeft gehad, vinden wij oprecht vervelend om te horen. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden. Wij nemen uw opmerkingen serieus en zullen deze intern doorgeven aan de betreffende filialen, zodat hier aandacht aan besteed kan worden. Dank dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen. Uw feedback helpt ons om onze service verder te verbeteren.
Snelle service en prima kwaliteit
Beste Hetty, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle service en de kwaliteit.
Erg druk en maar 1 kassa open
Beste Carola, Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat het erg druk was en er maar één kassa open was. We geven uw opmerking door aan het team, zodat we dit kunnen verbeteren. Dank dat u de tijd heeft genomen om dit te laten weten.
Alle items naar mijn zin
Beste Susan, Wat fijn om te horen dat alle items helemaal naar uw zin zijn! Bedankt voor uw positieve review en graag tot een volgende keer.
Snel en vriendelijk geholpen.
Beste Kim, Wat fijn om te lezen dat u snel en vriendelijk geholpen bent! Bedankt voor uw positieve terugkoppeling, we hopen u snel weer te mogen verwelkomen
Snelle levering en goede service.
Beste Janneke, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering en service! Bedankt voor uw positieve terugkoppeling.
Heel snel in huis, erg leuke broek en mooie jas. Ik ben helemaal blij ermee
Beste Simone, Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat u blij bent met de broek en jas! Bedankt voor uw positieve review, we hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
Ik ben fan van de Nicolette Kluijver collectie. Het zit heerlijk en staat mooi.
Beste Jacq, Wat leuk om te horen dat u fan bent van de Nicolette Kluijver collectie! Fijn dat de kleding heerlijk zit en mooi staat. Bedankt voor uw positieve review!
De kleren die ik had besteld zijn perfect. Alles zit goed, goede kwaliteit. En de herfstkleur voor dit moment. Een mooie korting maakte het natuurlijk nog makkelijker om te kopen. Dankjewel!
Beste Janny, Wat fijn om te horen dat de kleding perfect zit en van goede kwaliteit is! Geweldig dat de herfstkleuren en de korting het shoppen nog leuker hebben gemaakt. Bedankt voor uw positieve review!
Super snelle.verzending en prachtige kleren
Beste Danielle, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle verzending en de kleding! Bedankt voor uw positieve review.
Snel bestellen, leveren, thuis passen, voor mij als mindervalide ideaal, in éénwoord geweldig.
Beste Wieke, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service! Geweldig dat het bestellen, leveren en thuis passen voor u ideaal werkt. Bedankt voor uw mooie review!
Mooie kleding goede aanbiedingen en goede service. Vriendelijk personeel.
Beste Riet, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze kleding, aanbiedingen en service! Ook het vriendelijke personeel waardeert u, dat horen we graag. Bedankt voor uw positieve terugkoppeling!
Snel besteld en snel en goed geleverd
Beste Bep, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles snel en goed geleverd is. We hopen u snel weer terug te zien bij TerStal!
Online besteld, snel in huis !
Hi Cilia, Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is aangekomen! Dank je wel voor je review.
Ik kom graag bij Ter Stal. Leuke kleding, leuke prijzen en heel vaak goede aanbiedingen.
Hi Carola, Wat fijn om te horen dat je graag bij ons komt! Dank je wel voor je mooie woorden over onze kleding, prijzen en aanbiedingen.
Prachtige kleding in up to date kleuren! Goede pasvorm en snelle levering!
Hi Henriette, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze kleding en snelle levering! Dank je wel voor je mooie woorden.
Zelden dat je nog zo'n goede service en klantvriendelijkheid meemaakt.
Hi Marjolein, Wat geweldig om te horen! Dank je wel voor je mooie woorden. We doen ons best om elke klant zo goed mogelijk te helpen en vinden het fijn dat je dat zo hebt ervaren.
Precies zoals de omschrijving, fijn materiaal en valt goed.
Hi Angeline, Wat fijn om te horen dat het product precies aan je verwachtingen voldoet! Bedankt voor je mooie review.
Altijd superfijn geholpen. En ook een eerlijk advies. Ik winkel graag bij jullie.
Beste, Wat ontzettend fijn om te lezen! Bedankt voor je vertrouwen en je lieve woorden. We vinden het geweldig dat je graag bij ons winkelt!
De verkoopster was erg vriendelijk en behulpzaam. Leuke artikelen voor een hele mooie en redelijke prijs. Kom hier zeker terug
Beste, Wat leuk om te lezen, bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en artikelen. We kijken ernaar uit om je snel weer te zien!
Goed geadviseerd en leuke verkoopster
Beste Marjan, Wat leuk om te horen dat je zo goed bent geadviseerd en prettig bent geholpen! 💚 We geven het compliment graag door aan onze verkoopster. Met vriendelijke groet, het terStal team
De Lara wide jeans zijn geweldig, evenals de andere bestelde artikelen. Terstal weer helemaal opnieuw uitgevonden.
Beste Rowan, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de Lara Wide Jeans en je andere bestellingen! 💚 We vinden het geweldig dat je merkt dat TerStal zich blijft vernieuwen. Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groet, het terStal team
Ik wordt altijd prettig geholpen in st Michielsgestel verkoopsters denken mee en bellen mij netjes terug indien nodig op een vraag die ze op dat moment niet kunnen beantwoorden
Beste Thea, Wat fijn om te horen dat je altijd prettig geholpen wordt in ons filiaal in Sint-Michielsgestel! 💚 We geven je compliment graag door aan het team en zijn blij dat je onze service waardeert. Met vriendelijke groet, het terStal team
Snelle levering.
Beste Marielle, Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd is! 😊 Bedankt voor je feedback. Met vriendelijke groet, het terStal team
Met veel plezier winkel ik online en soms ook in de winkel van terStal. Personeel in St. Michielsgestel is behulpzaam maar vooral ook aardig. Online kan ik ook goed terecht en soms laat ik het in de winkel bezorgen. Het fijne hiervan is dat ik het meteen daar kan laten en op zoek kan gaan naar iets passenders, er is genoeg leuke kleding. Voor mij vind ik online en de winkel fijn shoppen!
Beste Lucia, Wat fijn om te lezen dat je zowel online als in ons filiaal in Sint-Michielsgestel zo’n goede ervaring hebt! 💚 We vinden het geweldig dat ons personeel je zo prettig helpt en dat je geniet van het shoppen bij ons. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen! Met vriendelijke groet, het terStal team
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo