Prachtige kleding

Ik ben wat meer gaan eten en dan zijn deze xxl hemden een echte uitkomst.

Ik had een paar maanden geleden een blouse die afgegeven had op kleding en dat heb ik vergoed gekregen.

Fijne webshop, mooie producten, snel in huis

Ik ben fan van Terstal. Jullie hebben mooie producten voor een redelijke prijs (niet té duur) en een goede kwaliteit. Ben vooral fan van de Travelstof spullen maar heb ondertussen ook genoeg andere kleding gekocht in de webshop.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Snel en goed geleverd.

Snel geleverd en broeken zoals verwacht

Alles zoals afgesproken

Overzichtelijke winkel

Leuke producten voor een goede prijs

Heel tevreden

Leuke kleding, fijn kwaliteit prijs verhouding

super snelle levering leuke prijzen

online besteld snel geleverd

Leuk colbert

Erg leuke colbert, juiste maat.

Voordeel en snelle levering

2E shirt voor 1 euro is een leuke aanbieding en de levering was snel en goed.

Broeken

2 mooie broeken voor een leuke prijs

Ik had al de broek eerder gekocht had spijt dat ik het jasje niet had bijgekocht omdat ik bang was omdat ik iets dikker ben nietzou staan maar staat geweldig

Is altijd goed

Alles wat ik bestel is goed

Top !!

Kleding netjes ontvangen.

Snelle levering en leuke kleding

Ze hebben leuke kleding voor jonge meiden van goed kwaliteit

Snel besteld, snel bezorgd

1 shirt was lichtgrijs i.p.v. wit, wat ik had verwacht. Bestelde bloesje voelt n beetje ‘goedkoop’ op de rug maar was inderdaad niet duur en de mouwen vind ik een beetje kort. Verder hebben ze altijd we leuke basisartikelen.

Goede kwaliteit

Al eerder deze besteld en goede pasvorm

Goede en betaalbare kleding

Mooie kleding en een goede service, zowel online als in de winkels.

Alarmtag zat er nog aan

Ik kreeg mijn pakketje thuis met de alarmtag er nog aan (vandaar de 3 sterren). Ik heb gebeld en er werd wel meteen voor een oplossing gezorgd. Als ik de tag ergens eraf kon laten halen kreeg ik het aankoop bedrag terug. Ik heb wel helaas zeker 25 winkels moeten bezoeken voor het eraf te kunnen krijgen. De tag die ter Stal gebruikt hadden ze bijna nergens een apparaatje voor. Ik heb het geld intussen terug op de rekening.

Supersnelle levering

Ik heb een online bestelling gedaan. De website is duidelijk en makkelijk in gebruik. De bestelling werd de volgende dag al geleverd, zelfs met de feestdagen. Top!

Supervlotte en nette levering!

Zelfs met de feestdagen een hele vlotte en keurige levering!

Prima geholpen

Weerd prima geholpen bij het kopen van een jastje.

Erg mooie kleding

Bedrijvenpark Twente 314