de kleding werd snel verzonden en zag er goed uit
Hi Myrelle, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de kleding snel geleverd werd en er goed uitziet. We hopen je snel weer terug te zien!
Ik kwam een pakketje retour brengen werd heel vriendelijk geholpen.wilde graag in de winkel kijken voor een maat groter maar die was er niet wel in een andere kleur daar werd ik op gewezen door de medewerkster deze was erg vriendelijk heb hem gekocht met een top er bij Fijn geholpen door vriendelijk personeel
Hi Anneke, Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo vriendelijk bent geholpen bij het retourneren en het vinden van een alternatief. We geven je compliment zeker door aan onze collega’s. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag weer terug!
De zomerse kleuren zijn weer fantastisch. Het is erg lastig om felle kleuren te vinden voor onze zoons
Hi Sanne, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze zomerse kleuren. We snappen dat het soms lastig is om felle kleuren voor jongens te vinden, dus extra mooi dat je ze bij ons hebt kunnen scoren. We hopen je snel weer te zien!
Prima en snelle service
Hi Tineke, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service. We helpen je graag weer een volgende keer!
De levering was snel. Kleding is erg mooi. Alleen jammer dat mijn linnen broek bij de binnenkant van mijn benen is gaan pluizen na 1 keer dragen!
Hi Cheryse, Bedankt voor je review en je compliment over onze kleding en snelle levering! Jammer om te horen dat je linnen broek al is gaan pluizen na één keer dragen.
Tip, probeer het minder gepropt in de verpakking te doen
Hi Lianne, Bedankt voor je feedback en je tip! We nemen je opmerking mee. Fijn dat je dit aangeeft!
De levering was snel. En product was goed
Beste, Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat de levering snel was en je tevreden bent met het product. We hopen je snel weer terug te zien!
Wij winkelen regelmatig bij Terstal. Prijzen zijn gunstig, kleding is vlot en mooi.
Hi Sandra, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je regelmatig bij Terstal winkelt en tevreden bent over onze prijzen en de vlotte, mooie kleding. We zien je graag snel weer terug in onze winkel!
Bestelling gedaan en na 3 dagen had ik het jn huis Super fijn
Hi Sonja, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!
Mijn meiden zijn altijd blij met de kleding Voor volwassenen zitten er ook steeds meer leukere kleding bij
Sabrina, Bedankt voor je fijne feedback! Wat leuk om te horen dat je meiden altijd blij zijn met de kleding. We zijn ook blij dat je merkt dat er steeds meer leuke items voor volwassenen bij komen. We hopen je snel weer te mogen verrassen!
Leuke kleding voor een prima prijs!
Hi Ellen, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je blij bent met onze collectie en de prijzen. We zien je graag weer terug!
Bikini's besteld! Waren allemaal leuk en prima kwaliteit. Het rokje en bijpassend shirt retour gestuurd. De stof was glad en niet erg comfortabel. Waarschijnlijk erg zweterig. Wel erg leuke print, maar toch retour gestuurd.
Hi Mindy, Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat de bikini's goed bevallen zijn en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Jammer dat het rokje en het bijpassende shirt niet helemaal naar wens waren, maar goed dat retourneren soepel is verlopen. Hopelijk vind je bij een volgende bestelling weer iets dat helemaal bij je past!
Super snelle levering van al onze bestelde punten.
Hi Elena, Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat alles super snel geleverd is. We hopen je binnenkort weer van dienst te mogen zijn!
Aardig personeel
Hi Marja, Bedankt voor je mooie compliment! Hopelijk tot snel!
Wat een aanwinst. Ter Stal in Dronten!! Leuke kleding 3 heerlijke zomerjurken daar gekocht Ook leuke broeken en tops gevonden. Prima prijs kwaliteit verhouding
Hi Anja, Bedankt voor je geweldige review! Wat leuk om te horen dat je zo geslaagd bent bij TerStal in Dronten. Drie mooie zomerjurken én leuke broeken en tops — dat klinkt als een geslaagde shopsessie! Fijn dat je ook de prijs-kwaliteit waardeert. We hopen je snel weer te zien!
Gelukkig ook n leuke winkel waar mijn maat xxl te koop is en nog leuke dingen hebben,echt top Goed binnenkomen en rond te rijden in scootmobiel,zijn maar weinig winkels die dat hebben
Hi Alie, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je bij ons goed kunt slagen in jouw maat en leuke items kunt vinden. We zijn ook blij dat onze winkel goed toegankelijk is met de scootmobiel — toegankelijkheid vinden we erg belangrijk. Graag tot ziens in de winkel!
TerStal leverde mijn bestelling heel snel, degelijk ingepakt. Mijn order was qua maat en pasvorm helemaal goed!
Hi Arrienne, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel en netjes verpakt is geleverd, en dat alles qua maat en pasvorm helemaal naar wens is. We zien je graag weer terug!
Altijd fijn, en past goed! Bestel altijd voor m’n kids.
Beste Melissa, Wat fijn om te horen dat het goed past en dat je steeds weer voor je kids bij ons bestelt. We waarderen je vertrouwen enorm en hopen je snel weer terug te zien!
Leuke kleding voor een leuke prijs.
Beste Mar, Dankjewel voor je fijne review! We zijn blij dat je onze kleding én de prijs leuk vindt. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!
Mooie kleertjes en helemaal naar wens
Beste, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo blij bent met de kleertjes en dat alles naar wens is. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Omruilen was geen probleem. Alleen jammer dat de artikelen en maten van de Nicolette Kluiver collectie niet op voorraad zijn in zowel de winkel als online. Voor jullie mooi dat het is verkocht maar als consument jammer.
Hi Mirjam, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat het omruilen geen probleem was. We begrijpen dat het jammer is als de artikelen van de Nicolette Kluiver collectie niet op voorraad zijn, zowel in de winkel als online. We proberen altijd ons best te doen om een goede voorraad te behouden, en hopen dat je binnenkort weer iets moois kunt vinden. We waarderen je begrip en feedback!
Vind de site en de winkels goed alleen jammer dat je alleen maar kan pinnen in de winkel
Hi Monique, Dankjewel voor je feedback! Fijn om te horen dat je de site en de winkels goed vindt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, zowel online als in de winkel!
Koop regel matig kleding bij ter stal,leuk personeel,wordt goed geholpen,en hele leuke betaalbare mode.
Hi Marleen, Dankjewel voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je altijd goed geholpen wordt en blij bent met onze betaalbare mode en het personeel. We waarderen je loyale aankopen en zien je graag weer terug!
Als de maat er in de winkel niet is, dan wel vaak online nog. En ook nog snelle levering of ophalen in de winkel.
Hi Carla, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze online opties en de snelle levering, of de mogelijkheid om je bestelling in de winkel op te halen. We doen ons best om je altijd zo goed mogelijk te helpen!
Zie boven
Hi Gerjanne, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service en de prijs/kwaliteit verhouding. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo