Ter stal heeft vaak leuke acties waarbij je fleurige kleren kunt kopen tegen aantrekkelijke prijs Super
Hi Wendy, Bedankt voor je enthousiaste reactie! We zijn blij dat je onze acties en fleurige kleding zo waardeert. We blijven ons best doen om je te verrassen met leuke aanbiedingen. Tot snel bij Ter Stal!
De travestie collectie vind ik erg fijn. Regelmatig aanbiedingen en een kadootje.
Hi Jacqueline, Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze travel collectie. We doen ons best om regelmatig leuke aanbiedingen en een cadeautje voor je klaar te hebben. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Product besteld en snel geleverd, goed op de hoogte gehouden van het verzendproces
Hi Carla, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd is en dat je goed op de hoogte bent gehouden tijdens het verzendproces. We waarderen je feedback en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!
Ik heb wat kledingstukken online besteld, sommige waren helaas niet helemaal goed qua pasvorm of maat voor mij, waardoor retour. Hierbij heb ik dus alleen maar goede ervaringen mee! Super goede service; vriendelijke mensen die niet moeilijk doen en snel handelen! Blij mee! Bedankt!
Hi Adriana, Dankjewel voor je uitgebreide feedback! Wat jammer dat sommige kledingstukken niet helemaal goed pasten, maar fijn om te horen dat je toch zo positief bent over onze service. We doen ons best om het retourproces zo makkelijk en snel mogelijk te maken, en het is geweldig om te weten dat dat voor jou goed heeft gewerkt. Bedankt voor je vertrouwen, en we hopen je snel weer blij te mogen maken met de juiste items!
Super tevreden met de online verkoop en levering. Goed op de hoogte gehouden over wanneer het pakket bezorgd wordt
Hi Wendy, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze online verkoop en levering! We vinden het belangrijk om je goed op de hoogte te houden, zodat je precies weet wanneer je pakketje aankomt. Bedankt voor je mooie feedback, we hopen je snel weer te mogen helpen!
Kijk geregeld of er iets leuks tussen zit en if er leuke aanbiedingen zijn
Hi Petra, Bedankt voor je bericht We delen graag de beste aanbiedingen met je. Houd onze updates in de gaten, want we zorgen ervoor dat er altijd iets bijzonders voor je klaarstaat
Alles ging goed en soepel
Hi Ellen, Dankjewel voor je bericht! Fijn om te horen dat alles goed en soepel is verlopen. We helpen je graag weer bij een volgende keer!
Leuke modieuse kleding. Voor elk wat wils. En regelmatige aanvulling van nieuwe kleding.
Beste, Wat fijn om te horen dat je ons assortiment waardeert! We doen ons best om voor ieder wat wils te bieden en regelmatig nieuwe items toe te voegen. Bedankt voor je positieve feedback!
Snelle afhandeling van de retourzending en goede adviezen gekregen.
Beste Liesbeth, Bedankt voor je positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat de retourafhandeling snel verliep en dat je goede adviezen hebt ontvangen. We helpen je graag weer!
Perfekt
Beste Fetsje, Geweldig om te horen, bedankt voor je bericht! We blijven ons best doen!
Een artikel waar niet de juiste maat van was door in de winkel besteld , en 2 dagen later al geleverd, top geregeld
Beste Thea, Wat fijn om te horen dat je bestelling zo snel en goed is geregeld! We doen ons best om alles soepel te laten verlopen. Bedankt voor je feedback!
fijn geholpen
Beste Marielle, Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent.
Makkelijk besteld en netjes thuis bezorgd
Beste Sam, Bedankt voor je leuke reactie! Fijn dat het bestellen makkelijk ging en de levering netjes is verlopen.
Leuke jas besteld maar helaas na 1 dag bleek de voering aan de binnenkant helemaal los te zitten. Geen reactie van klantenservice..
Hier koop ik kleding die vooral lekker zit en de kleding met travelstof is absoluut mijn favoriet. Fijn ook dat deze kleding geregeld ook met Korting te koop is. Nu nog travel kleding voor heren. Wel heeeeeel veeeel mail, dan kan wel iets minder.
Hi Anja, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kleding, vooral de travelstof! We nemen je tip over heren travelkleding zeker mee. Dank je ook voor je feedback over het aantal mails. We begrijpen dat het soms wat veel kan zijn en gaan hier naar kijken om het beter af te stemmen. Bedankt voor je reactie en graag tot snel weer!
Ik heb de broek van de Nicolette serie gekocht. Fijne broek, zit lekker en is niet te dik. ook prima in de zomer
Hi Esther, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de broek uit de Nicolette serie! Precies zoals je zegt: lekker comfortabel en ook geschikt voor de zomer. Bedankt voor je mooie feedback en graag tot een volgende keer!
Hi Ria, Top! Als je nog meer hulp nodig hebt, laat maar weten! 😊
De bestelling is netjes op tijd afgeleverd.
Hi Henriëtte, Fijn om te horen dat je bestelling netjes op tijd is afgeleverd! Bedankt voor je bericht en graag tot een volgende keer.
Makkelijk te bestellen en snel in huis!!
Hi Lisette, Wat fijn om te horen dat je het bestellen makkelijk vond en dat je bestelling snel bij je thuis was! Bedankt voor je positieve reactie.
Leuk ook voor een leuke prijs. Ookvoor de grotere maat. En de volgende dag al in de bus.
Hi Debby, Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze leuke prijzen en dat we ook de grotere maten aanbieden! En natuurlijk geweldig dat je bestelling de volgende dag al bij je in de bus lag. Bedankt voor je mooie feedback!
Online of fysiek winkelen Beide goede service, leuke aanbiedingen en kwaliteit is goed Leuke prijs
Beste, Wat fijn om te horen dat je zowel online als in onze winkels tevreden bent over onze service, aanbiedingen en kwaliteit! We doen ons best om het voor iedereen leuk en betaalbaar te houden. Bedankt voor je mooie feedback!
Leuke kleding, mooie prijs en snelle verzending!
Beste Romy, Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze kleding, de prijs én de snelle verzending! Bedankt voor je leuke review.
Snel alles kunnen vinden besteĺen
Beste Gina, Wat fijn om te horen dat je snel alles hebt kunnen vinden en bestellen! Bedankt voor je positieve reactie.
Niet meer online bestellen
Beste Riet, Wat vervelend om te horen dat je bestelling te laat is geleverd en zelfs in twee keer. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We hopen je vertrouwen alsnog te kunnen winnen.
Producten en levering zijn goed. Minder is de connectie via internet aankopen en fysieke aankopen, want die is er (nog) niet. Daarnaast zie je niet hoe de puntenopbouw is. De bestellingen die online gemaakt zijn kunnen niet meer veranderd worden, ook al heb je ze juist gedaan. Daar mag wel aan gewerkt worden.
Beste An, Bedankt voor je waardevolle feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en levering. We begrijpen je punt over de koppeling tussen online en fysieke aankopen en het ontbreken van inzicht in de puntenopbouw. Dit is inderdaad iets waar we mee bezig zijn om te verbeteren. Ook nemen we je opmerking over het aanpassen van online bestellingen serieus. We waarderen het dat je dit met ons deelt, want zo kunnen we onze service blijven verbeteren.
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo