Besteld en binnen paar dagen thuis afgeleverd

Snelle levering en goede kwaliteit.

Ook een goede prijs van de producten.

Snelle leveren. En mooie kleding. Fijn de kortingen regelmatig.

Alles klopte en vlot geleverd

Hele fijne kleding en de bezorging ging snel. Wel in drie pakketten ,maar dat begrijp ik als het van verschillende locaties moet komen

Allemaal andere kleuren en maten

Erg inconsistentie maatvoering, waardoor sommige broeken in S nodig waren en sommige in M. Ook kleuren tov wat je online ziet erg slecht. Oranje bleek neonkoraal en beige bleek grijs.

Was helemaal perfekt

Mooie broek, super

Fijne overzichtelijke online shop

Gemakkelijke, eenvoudige en overzichtelijke online shop. Ook praktisch: online bestellen en in de winkel ophalen. Dit is vooral fijn indien je maat of kleur niet in de winkel aanwezig is.

Heel fijn

Fijne winkel en hele leuke kleding. Ook met eventueel retour wordt niet moeilijk gedaan. Heerlijk om zo te winkelen,

Leuk schoppen bij Terstal

Meer dat 10 items besteld en slechts eentje moest terug omdat het niet goed past. Dus helemaal blij mee. Eén ding zou beter kunnen, de verzending. Dit gebeurde nu in verschillende pakketjes en geleverd op verschillende dagen. Dat vind ik onlogisch en niet zo handig. Verder helemaal top.

Snelle verzending

Verzending is snel en verwerking bij retour met Riverty

Aanrader

Prima shop snelle verzending

Snel geleverd, mooie kwaliteit kleding

Mooie kleding voor leuke korting, snel geleverd.

De site werkt makkelijk

Het is makkelijk om door de site heen te gaan. Het retourneren en ontvangen van de bestelling gaat vrij vlot, dus dat is ook erg mooi.

Hele mooie travelbroek

Perfecte maat, mooie kleur en kwaliteit

Leuke kleding, goede service maar maten kloppen niet altijd

Ik moest drie keer terug omdat ik een tweede spijkerbroek wilde kopen maar in de praktijk elke broek een ander model bleek te zijn ondanks dat het volgens het kaartje dezelfde was. Wel heel vriendelijk geholpen en de 1e broek zot wel heel fijn. Verder altijd goede ervaringen met ter stal. Kwaliteit voor lage prijs.

Tevreden over mijn aankopen maar contact krijgen lastiger

Ik heb artikelen aangekocht en voucher geactiveerd maar mijn voucher was niet verwerkt die ik had gebruikt voor 5,00 korting. Hier via mail contact over gezocht maar helaas geen reactie.

Geweldig!!

Super blij met mijn aankoop.

Goede service, goede kwaliteit voor een mooie prijs!

Ik ben heel tevreden!

Alles rond de bestelling werkte goed. Ook toen ik iets retour wou sturen. Goed contact met het personeel over de gekochte kleding. Kwaliteit en prijs zijn prima! Altijd goede aanbiedingen waar ik veel gebruik van maak.

Matig

De maten kloppen lang niet altijd bij dezelfde producten! Of bij dezelfde producten maar andere stof ( donkere en/ of lichte denim! Zelfde maat maar toch wijder in de taille of/ en beenwijdte. Jammer….!

Tevreden

Makkelijk bestellen in de webshop. Soms laat ik mijn bestelling thuis bezorgen en soms haal ik het af in de winkel. Beide gaat prima.

Snelle levering. Leuke kleding. Juist van maat

Snelle levering Mooie kleren

De lijn van Nicolette Kluiver ben ik uitermate enthousiast over

Heb met de kledinglijn van terstal zelf helaas niet zo.n goede ervaringen.in de zin van.of de pijp is schreef genaaid.artikelen die snel.pluizen. De lijn van Nicolette Kluiver ben ik erg enthousiast over.zit heerlijk,valt heel mooi,strijkvrij.

Wordt altijd goed geholpen.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo