Leuke kleding voor een goede prijs!

Heldere website met leuke aanbiedingen

Mooie aanbiedingen. Verzending snel en prima track & Trace. Leuke damesmode voor prima prijzen

Top kwaliteit

Altijd tevreden over de kleding.

Excellent

My experience with shopping at Terstal has always been very positive and satisfying.

Geolied proces

Snelle makkelijke en duidelijke bestel methode en leuke prijs!

Leuke producten, goede prijs

Ter Stal heeft een assortiment dat erg leuk is, vooral voor kinderen haal ik wat. Het is gemakkelijk een keuze maken en bestellen. Ook loop ik graag een winkel binnen.

Alles verloopt geweldig

Snel goed en vlot

Leuke broek en snelle levering

Mooie broek en snelle levering

superservice

Makkelijk te bestellen. Snelle levering en wat niet paste kon in de winkel geruild/terug. Zelfs de terugbetaling was heel rap, binnen de toegezegde 5 dagen. Chapeau hoor.

Goed en snel

Snelle levering en het artikel helemaal goed

Wel jammer dat je de online retourzending niet kan ruilen voor een andere maat in de winkel en hierdoor ook gebruik kan maken van de aanbieding maar volle pond moet betalen

Nog steeds tevreden

De setprijs vind ik top! Een mooie broek of jas met broek. Ook nog voor leuke prijs. Verder had ik verkeerde maat besteld. Ruilen ging snel en makkelijk. Ook het retourneren van geld is snel afgewikkeld. Dat duurt bij andere webshops echt wel langer. Ook het verzenden van de artikelen gaat lekker snel. Kortom, diverse ervaringen nog steeds tevreden.

deze keer minder

ik heb de laatste bestelling als minder ervaren .Het zat niet in zakjes was zo allemaal bij elkaar in de zak gepropt.Ben ik niet gewend van jullie

Makkelijk

Snel, makkelijk, alles top

Makkelijk en snel

Bestellen wat je wil is makkelijk online + duidelijk. Tevens was het de volgende dag al in huis!

Leuke klaren voor een mooie en lage prijs

Lekker handig!

Ik wist wat ik wou en kreeg het keurig verpakt thuis!

De kledingketen die ik bestelt heb, bevalt zeer goed! (Travelset van Nicolette Kluijver) Ook werd het snel verzonden en is het ideaal dat je artikelen retour kan brengen in de winkels.

Klantvriendelijk

Keurige kleding voor een mooie prijs

De kleding blijft mooi, ook na het wassen. De prijs-kwaliteit verhouding is netjes. Leuke aanbiedingen. Netjes verpakt en snel geleverd.

Super blij met TerStal...

Leuke kleding, altijd snel verzonden Superleuk

Levering altijd zoals er word afgesproken

Prijs kwaliteit verhouding heel goed

Super goed

Goede ervaring hier wordt je blij van

Leuke en voordelige kleding

Heel tevreden over ter Stal