Pluspunten

Vriendelijke verkopers die meedenken Er kan en wordt ook met andere filialen gebeld als een bepaalde maat niet meer is. Het artikel kan dan ook uit het andere filiaal gebracht worden. Er zijn geen 'nepaanbiedingen' voldoende ingekocht als et een aanbieding is. Superleuke kinderkleding met meestal goede prijs kwaliteit (voor mij gelukkig een soort nieuwe frendz van V&D) Geen boze blikken met terugbrengen dus ik kan gewoon kleedinv meenemen en de kinderen thuis laten passen.

Meer (dezelfde kinderkleding als die tot 134/140 gaat) tot en met maat 170 aanbieden. Sommige kinderkledingstukken zijn wel erg smal gesneden. Hierdoor heb je 2 maten groter nodig dan dat de kinderen eigenlijk hebben en dan zijn de mouwen weer te lang. Ik mis de 30 % kortingavonden heel vaak. Kunnen jullie iets verzinnen dat dit duidelijker is (Ook als je niet elke week in de winkel komt) Ik zou een mailtje als er nieuwe grotere maten van af 152 kinderkleding in de winkel komt heel erg op prijs stellen. Er is al heel weinig vanaf maat 152 en als je dan ook pas na een tijdje ziet dat het er Was, ben je al weer te laat. Voor wat betreft de dameskleding vindt ik de stoffen af en toe niet lekker aanvoelen, als de stoffen wat fijner zouden zijn, zou ik vaker wat kopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding

Kosteloos retourneren zou een mooie service zijn!!!!

Pluspunten

Super leuke kleding voor een betaalbare prijs

Meer winkels

Pluspunten

Snelle levering,uitstekende keus.

Pluspunten

Ik bestel meestal online en dat gaat lekker makkelijk. Ook ruilen in de winkel gaat lekker snel. Belletje als het aangekomen is vind ik ook prettig.

Pluspunten

Mooi overzichtelijke winkels Gouda Reeuwijk. Geen opdringerig gedoe van de medewerkers. Goede service. Vriendelijk personeel.

Pluspunten

Goede service.

Pluspunten

Snelle levering, Goed verpakt.

Pluspunten

Leuke collectie, goede acties

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel . Super kleding voor onze dochter moeder blijft maar kopen ,dus dat is minder voor haar portemonnee. Ruime winkel . Ga vooral zo door.

Pluspunten

Leuk aanbod tegen een redelijke prijs en groot bestelgemak.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima personeel

Maatvoering is niet juist. Top besteld in maat XXL maar was veel te klein terwijl ik het te groot besteld had

Pluspunten

Snelle en nette service

Tot nu toe geen

Pluspunten

Kostenloos retourneren, niet alleen in de winkel ook boven een bepaald bedrag gewoon via postnl of een dergelijke partij. De kosten die daar nu voor worden gevraagd zijn bovenmatig hoog en schrikken echt af!

Pluspunten

Leuke kleding , niet duur , goed personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijkheid, helpen goed.

Snellere levering! Ik wacht al 2 weken op een spijkerjasje en broeken. Dat kan beter in deze tijd.

Pluspunten

Leuke kleding en altijd leuke actie

Als je iets online koopt met 30 procent korting en het is niet de goede maat en je wilt het omruilen voor een andere maat betaal je in de winkel de normale prijs .en soms kan de klantvriendelijkheid wel wat beter bij sommige medewerkers

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling geplaatst en kreeg 1 of 2 dagen later bevestiging dat het verzonden was. Tot mijn verbazing ontbrak er een artikel. Deze bleek niet meer leverbaar. Via Facebook contact gehad en er is direct geregeld dat er in de winkel 1 achteruit werd gehangen.

Beter de voorraad beheren. 2 van 2 bestellingen nu niet goed gegaan bij jullie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding Duidelijke site Verzending is snel

Retour sturen van kleding kost nu geld, erg jammer

Pluspunten

fijne winkel

nvt

Pluspunten

Behulpzame winkelmedewerkster, eenvoud retour in winkel van online bestelling

Mogelijkheid tot gratis retourzenden!

Pluspunten

Vaak wisselende collectie, vriendelijk personeel, goede webservice

In Winsum is maat M altijd uitverkocht....

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo