Fijn shoppen en snelle levering
Hi Samantha, Wat fijn om te horen dat je plezier hebt gehad met shoppen en tevreden bent over de snelle levering! Bedankt voor je reactie en graag tot de volgende keer!
Zeer snel en perfect geleverd
Hi Danielle, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zijn blij dat je bestelling snel en perfect geleverd is. Graag tot ziens!
Mijn bestelling was snel binnen bij Terstal
Hi Riny, Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd werd. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Snelle levering en prima kwaliteit
Hi Thea, Bedankt voor je fijne reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit. We zien je graag snel weer terug!
laatst had ik 2 broeken besteld, die zaten geweldig, nu bestelde ik weer 2 broeken in dezelfde maat en die waren echt veel kleiner. ik heb ze op de vorige bestelling gelegd en het scheelde zo 5 centimeter in de breedte. dat verbaasde me.
Beste, Bedankt dat je dit met ons deelt, en wat vervelend om te horen dat de broeken niet consistent in maat zijn. Dat mag natuurlijk niet gebeuren. Zou je contact met ons willen opnemen, zodat we dit samen kunnen uitzoeken en een passende oplossing kunnen vinden? We helpen je graag verder!
snelle levering, geen verzendkosten, makkelijk retourneren in winkel
Beste, Bedankt voor je positieve reactie! We zijn blij dat je tevreden bent over onze snelle levering, gratis verzending en het gemak van retourneren in de winkel. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling!
Hi Inge, Thanks! Fijn om te horen dat je tevreden bent. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Bestellen en snel binnen. Fijne acties!
Hi Marianne, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en dat je tevreden bent met onze acties. We zien je graag snel weer terug!
Blouses waren verfrissend van kleur, moest wel even wennen dat wel. Maar het dragen is geweldig, blijft perfect van pasvorm en kleuren verfrissend. De broek staat ook goed, omdat ik wat kleiner ben is deze wat langer daar ben ik blij om. Dus mijn aankopen zijn geweldig en prijs/ kwaliteit oke
Hi Hester, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankopen! Het is mooi dat de kleuren van de blouses verfrissend voor je zijn en dat de pasvorm en kwaliteit goed bevallen. Ook fijn dat de broek qua lengte precies goed is. We hopen je snel weer te mogen verrassen met nieuwe kleding!
De serviceverlening is optimaal.
Hi Wil, Heel erg bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat ons ruime en betaalbare assortiment én onze service zo goed bij je in de smaak vallen. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Heel goed !! In winkel besteld , volgende dag thuis afgeleverd
Hi Ypie, Wat fijn om te horen dat het zo snel en soepel is gegaan! We vinden het belangrijk om onze klanten snel en goed te helpen. Bedankt voor je leuke reactie en graag tot de volgende keer!
Foto’s geven goed beeld van artikel, ook de beschrijving is compleet. Ik hoef zelden iets terug te brengen. Erg tevreden!
Beste, Wat fijn om te horen, dank je wel! We doen ons best om onze artikelen zo duidelijk mogelijk te presenteren, dus het is geweldig dat je dat zo ervaart. Heel fijn dat je zo tevreden bent – we zien je graag weer terug!
Niks mis mee snel geleverd goed verpakt
Hi Roelie, Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat alles snel en netjes is verlopen. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling!
Kwaliteit / prijs super
Hi Yvonne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. We hopen je snel weer te zien!
Leuke uitgebreide collectie! Ook alles beschikbaar in de grotere maten! Genoeg pashokjes en vriendelijk personeel!
Hi Jantine, Wat een fijne review, dank je wel! We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons kan slagen, dus we zijn blij dat je onze uitgebreide collectie en grotere maten waardeert. Ook fijn dat je tevreden bent over de pashokjes en ons team – we geven je graag weer persoonlijk advies bij je volgende bezoek!
Goeie ervaring.
Hi Bettie, Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. Graag tot een volgende keer!
Er hangt altijd iets nieuws in de winkel . Geen een jaar is het zelfde. Ik zelf ben helemaal fan van de nicollet kluivert broeken.
Hi Anja, Wat leuk om te horen, dank je wel! We doen ons best om steeds weer iets nieuws en verrassends in de winkel te hebben, dus fijn dat dat opvalt. En super dat je zo’n fan bent van de Nicolette Kluijver broeken – ze zijn ook echt favoriet bij velen! Hopelijk zien we je snel weer terug in de winkel.
Nette klant behandeling
Hi Angeline, Bedankt voor je fijne reactie! We vinden het belangrijk om onze klanten netjes en met aandacht te helpen. Graag tot ziens!
De kleding die ik koop zijn mooi, modieus, betaalbaar en een mooie kwaliteit. Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk en denken mee.
Hi Gonny, Wat een mooie woorden, dank je wel! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze kleding en service. Ons team doet altijd zijn best om mee te denken en te helpen, dus het is fijn dat dat gewaardeerd wordt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Bestelling betaald maar niets ontvangen
Hi Mea, Bedankt voor je bericht en vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Zou je contact met onze klantenservice op willen nemen, zodat we dit direct voor je kunnen uitzoeken en oplossen? We helpen je graag verder!
Leuke set kleding, geleverd vlgs afspraak
Hi Dinie, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat de kleding in de smaak valt en dat alles volgens afspraak is geleverd. We hopen je snel weer terug te zien!
Een pak in meerdere kleuren besteld. Zit heerlijk en ziet er super mooie uit.
Hi Anja, Fijn dat het pak zo goed zit én er mooi uitziet – en dan ook nog in meerdere kleuren besteld, geweldig! We wensen je veel plezier met je aankopen en hopen je snel weer terug te zien.
Verrassend lage prijzen, mooie acties, erg vriendelijk personeel.
Hi Diny, Wat fijn om te horen dat je onze lage prijzen, acties en klantvriendelijkheid waardeert. We doen elke dag ons best om onze klanten blij te maken, en jouw positieve woorden motiveren ons enorm. Graag tot ziens!
Snel en netjes
Hi Peet, Wat fijn om te horen dat je je bestelling snel en netjes hebt ontvangen! Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!
Ik krijg het verkeerde artikel toegestuurd, wil een retourlabel hebben, moet ik 5 euro verzendkosten betalen. Dat ben ik niet van plan. Is niet mijn fout, op bestelling/factuur staat juiste artikel (capribroek), krijg een Bermuda geleverd.
Hi Inge, Het spijt ons heel erg dat er iets mis is gegaan met je bestelling! We begrijpen dat dit vervelend is en willen dit graag snel oplossen. Je hebt inderdaad recht op een retourlabel voor het verkeerde artikel. Als je even contact op wil nemen met onze klantenservice, kunnen zij dit regelen
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo