Fijn shoppen en snelle levering

Zeer snel en perfect geleverd

Pakketje was snel binnen

Mijn bestelling was snel binnen bij Terstal

Snelle levering en prima kwaliteit

verbaasd

laatst had ik 2 broeken besteld, die zaten geweldig, nu bestelde ik weer 2 broeken in dezelfde maat en die waren echt veel kleiner. ik heb ze op de vorige bestelling gelegd en het scheelde zo 5 centimeter in de breedte. dat verbaasde me.

snelle service

snelle levering, geen verzendkosten, makkelijk retourneren in winkel

Super leuke kleding

Snel

Bestellen en snel binnen. Fijne acties!

Goede kwaliteit

Blouses waren verfrissend van kleur, moest wel even wennen dat wel. Maar het dragen is geweldig, blijft perfect van pasvorm en kleuren verfrissend. De broek staat ook goed, omdat ik wat kleiner ben is deze wat langer daar ben ik blij om. Dus mijn aankopen zijn geweldig en prijs/ kwaliteit oke

Ter Stal biedt keuze uit een ruim aanbod leuke betaalbare kleding!

De serviceverlening is optimaal.

Heel goed !! In winkel besteld , volgende dag thuis afgeleverd

Duidelijke foto’s en beschrijving

Foto’s geven goed beeld van artikel, ook de beschrijving is compleet. Ik hoef zelden iets terug te brengen. Erg tevreden!

Niks mis mee snel geleverd goed verpakt

GEWELDIG

Kwaliteit / prijs super

Leuke kleding en goede sfeer in de winkel!

Leuke uitgebreide collectie! Ook alles beschikbaar in de grotere maten! Genoeg pashokjes en vriendelijk personeel!

Goeie ervaring.

Het is een leuke winkel met goede service

Er hangt altijd iets nieuws in de winkel . Geen een jaar is het zelfde. Ik zelf ben helemaal fan van de nicollet kluivert broeken.

Nette bejegening.

Nette klant behandeling

Heel erg fijn

De kleding die ik koop zijn mooi, modieus, betaalbaar en een mooie kwaliteit. Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk en denken mee.

Ik heb niets ontvangen???

Bestelling betaald maar niets ontvangen

Goede kwaliteit, snelle levering

Leuke set kleding, geleverd vlgs afspraak

Top kleding

Een pak in meerdere kleuren besteld. Zit heerlijk en ziet er super mooie uit.

Bijzonder klantvriendelijk

Verrassend lage prijzen, mooie acties, erg vriendelijk personeel.

Snel en netjes

Verkeerde artikel toegestuurd gekregen.

Ik krijg het verkeerde artikel toegestuurd, wil een retourlabel hebben, moet ik 5 euro verzendkosten betalen. Dat ben ik niet van plan. Is niet mijn fout, op bestelling/factuur staat juiste artikel (capribroek), krijg een Bermuda geleverd.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo