Pluspunten

goede service, leuke vriendelijke medewerksters

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel levering, mooie kleding

retourzending voor eigen rekening nemen? Ik bestel vaak online en als er iets niet goed is moet ik altijd geld betalen voor de reourzending. Of misschien een winkel in denhaag open.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding Snelle levering

Vaak uitverkocht

Pluspunten

Superleuk en behulpzaam personeel. Leuke kleding voor een zacht prijsje.

Pluspunten

- leuke (kleurrijke) collecties - prijs kwaliteit verhouding is meer dan OK - gezellig personeel in de winkel - duidelijke website

Pluspunten

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Je krijgt een telefoontje als je het op kunt halen in de winkel.

Pluspunten

Aardige personeel. Geweldig dat er af en toe 30% korting wordt gegeven. Zo kunnen mensen met minima ook nog eens winkelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke collecties met ook veel varianten van eenzelfde soort zodat ook voor onze tweeling leuke toch bij elkaar passende combi's te maken zijn.

Er is geen winkel in zuid Limburg dus moet online inkopen. De populaire artikelen zijn echter vaak al binnen 1-2 dagen uitverkocht Ook is t soms jammer dat de artikel van eenzelfde serie gefaseerd online komen wat shoppen voor een tweeling lastiger maakt. En ik hou van gratis retourneren (niet omdat ik snel iets terugstuurt maar dan nog minder twijfel bij bestellen)

Pluspunten

leuke betaalbare kleding voor het hele gezin.

De kindermaten lopen maar door tot maat 164. Kinderen worden langer. Ook vind ik de broeken voor de iets dikkere kinderen onvoldoende. Wanneer kinderen op de grond spelen kijk je ze dan al snel in de bilnaad. Wat het behoud van de rug van een kind betreft mogen van mij de broeken wel wat hoger sluiten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke acties en folder.

Als je online besteld niet het hele retour bedrag in rekening brengen. Kosten kunnen ook sam Sam.

Pluspunten

snelle service

vind het ontzettend vervelend dat als je online iets besteld met afterpay en je ruilt dit om in de winkel dat je het geld in de winkel terug krijgt en daarna alsnog via afterpay moet betalen. Normaal ruil je het om in de winkel en vervalt je afterpay factuur. Doordat jullie dit niet doen bestel ik zo goed als nooit iets online! Jammer..

Pluspunten

Kleding is betaalbaar. Kleding die niet past of niet bevalt kan in de winkel teruggebracht worden. Kleding kan in de winkel opgehaald worden, zonder verzendkosten

Waardecheque ook online inwisselen.

Pluspunten

mooie korte broeken, snelle levering

Pluspunten

Hele leuke kleding, prima pasvorm. De afhandeling is ook perfect. Of het nu in de winkel is of op internet klasse.

Pluspunten

kwaliteit , prijs

voor jonge mannen zijn er geen goede broekmaten

Pluspunten

Erg vriendelijk , behulpzaam en attent personeel.

Pluspunten

makkelijke web-shop

snelheid van de shop

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

leuke artikelen, maar niet leverbaar

Heel erg ontevreden! Op de website staan de artikelen gewoon, ik heb ze besteld en krijg later de mail dat ze niet beschikbaar zijn! Dat kan toch niet! Anders was ik nog in een winkel gaan kijken of ze er nog waren. Heel slecht!

Pluspunten

Pluspunten

Vriendelijk personeel, keuze vooral in meiden kleding is groot. Redelijk goede kwaliteit

Kleding met kleur is snel fles, kleur trekt er snel uit.

Pluspunten

Vriendelijke, snelle en correcte service. Betaalbaar en goede kwaliteit.

?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke betaalbare kleding. Vriendelijk personeel.

Bestelling bij een winkel laten bezorgen duurt veel te lang! Zou de volgende dag of die dag daarop er al moeten zijn. Dan zou ik nog een keer weer wat bestellen, maar heb nu mijn bestelling pas na meer als een week.

Pluspunten

Leuke prijzen, zeer goede service

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo