Mooie kleding

Mooie kleding en leuke aanbiedingen.

Snelle levering en kleding van goede kwaliteit

De levering van de bestelling was snel en de kleding is van goede kwaliteit

Super snel geleverd en mooi verpak. Mooie kwaliteit onisie

snelle verzending

Super leuke items. Krijg altijd complimenten over mijn outfits!

Top outfits

Makkelijk te bestellen, snelle levertijd en prima artikelen.

Fijne jas, goede pasvorm

Makkelijk te bestellen site en ook erg duidelijk

Snelle verzending

Fijne winkel

Je kan er leuke kinderkleding kopen.

Super leuke winkel

Leuke items voor jong en oud

Mooie broeken en snelle levering

Goede website

Nu de terStal uit ons dorp is verdwenen vindt ik het fijn om kleren online te bestellen. Dit is overzichtelijk en duidelijk. Shoppen is nu zo gepiept!

Geweldige winkel.

Het is leuk winkelen bij TerStal. Vriendelijk personeel en..... vriendelijke prijzen.

Zo blij dat de kwaliteit, maat, kleur enz goed zijn. Zelfs boven verwachting!

Een fijne winkel met mooie prijzen en snelle bezorging

Prijs/kwaliteit verhouding is meer dan prima

Mooie betaalbare kleding

Iets meer leuke kleding kopen kan, bij terStal kan dat, het is betaalbaar en volgens de laatste mode. Dus........

Makkelijk te bestellen.

Eenvoudig om een bestelling te plaatsen.

Mooie producten, snelle levering

Ik heb een aantal artikelen besteld via de webshop, omdat ze niet in de winkel voorradig waren. In de webshop wel. Besteld en snel geleverd. Retour was makkelijk te regelen. Klein puntje van aandacht is de doos waarin het geleverd werd: veel te groot voor aantal artikelen, slap dichtgeplakt en daardoor gedeukt en bijna geopend geleverd (wat ws deels aan de vervoerder lag)

bestelde kleding zag er prachtig uit.

Het duurde wat langer voordat het geleverd werd, maar de kleding ziet er prachtig uit. Ook maatgids is goed kloppend.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Mooie betaalbare kleding

Fijn dat Terstal wel een fysieke winkel heeft geopend, in de tijd dat er veel dicht gaan. Zowel in de winkel als online is men Klantvriendelijk .. Fijne dat er ook veel aanbiedingen / kortingen zijn Zodat de minima ook eens nieuwe kleding kan kopen

Fijne kleding, prima prijs.

De kleding die ik bestelde was goed. Mooi en niet te duur. Bij een kinderbroek zat een gat. Terugbrengen was geen probleem!

Erg leuke kleding

Overzichtelijk en ook supersnelle verzending! Prima verpakt

Ik heb twee truien en een broek besteld en ze voldoen allemaal aan mijn verwachting. Makkelijk en snel de broek die ik besteld had kon ik in de winkel ophalen en passen heel handig.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo