Pluspunten

duidelijk, goedkoop, doen wat ze zeggen.

Pluspunten

Snelle levering en keurig verpakt

Pluspunten

zeer klantvriendelijk.

Pluspunten

Klantvriendelijk, goede service en overzichtelijke uitstalling.

Bij online bestelling en achteraf betalen zou het prettig zijn indien het artikel retour gaat er in de winkel afgewerkt kan worden. Ik kreeg nu het geld terug en moest het bedrag later over maken, ik vind dat een beetje omslachtig.

Pluspunten

leuke vrolijke kleren

sommige kleren, bijv broek slijten erg snel

Pluspunten

Aardig en behulpzaam personeel in het filiaal waar ik kom

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Online bestellen ging eenvoudig. Keurig een bevestiging van de bestelling. Telefoontje van de winkel zodra de bestelling in de winkel af te halen was

Vestiging in Papendrecht zit niet meer op het genoemde adres. Wel in hetzelfde winkelcentrum maar briefje op de deur met melding 'vanaf xxx-datum zijn we verhuisd' maar meeste winkels hebben geen nummer-notering. Uiteindelijk wel gevonden. Telefonisch contact proberen te leggen maar medewerkster was helemaal achterin het magazijn, winkel beschikt kennelijk maar over 1 vaste aansluiting helemaal voorin de winkel.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Relatief goedkope kleding met een goede kwaliteit. Afwisseling in de collectie.

Personeel vind ik iets minder. Niet echt klantvriendelijk en niet op de hoogte van de acties in de folder of op de site. Zijn soms vrij nukkig en/of niet geïnteresseerd. Laatst had ik een broek gekocht met 30% korting. Dat model beviel zo goed dat ik de volgende dag nog een zelfde broek wilde kopen. Voor de zekerheid vroeg ik aan een medewerkster of op deze broek ook de korting van kracht was omdat het rek was verplaatst. De verkoopster zei gelijk dat de korting niet geldig was en was niet bekend met de 30% korting actie in de folder. Toen heb ik de broek weer teruggehangen. Thuis toch nog even op de site gecheckt of de broek echt niet met korting te koop was. Op de site stond dezelfde broek wel met korting. Dus toen heb ik hem via de site alsnog gehaald. Had ik hem een week later pas in huis. Dus dat was geen al te groot succes. Nu ga ik eigenlijk niet zo graag meer winkelen door de desinteresse van de medewerkster en ook online ga ik niet zo gauw meer bestellen omdat het dan veel langer duurt voordat ik heb wat ik hebben wil. Ik had trouwens weer dezelfde maat broek besteld, namelijk maat 42 maar die viel veel kleiner uit dan de maat 42 die ik in de winkel had gekocht. Verder precies dezelfde broeken, alleen de ene maat 42 is dus groter/kleiner als de andere maat 42......tja....

Pluspunten

Leuke kwalitatief goede kleding, snelle levertijd en makkelijk retourneren

Geen verbeterpunten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg leuke en betaalbare kinderkleding

Jullie hebben super leuke dameskleding, maar helaas begint het bij M wat voor mij echt te groot is. Ik zou het super vinden al er ook maat S is!

Pluspunten

Ze helpen je uitstekend als het er niet is worden andere filialen gebeld of zij het nog hebben en als het er is wordt je netjes gebeld dat het in de winkel is.

Zou het niet weten

Pluspunten

Leuke, mooie sportieve maar ook geklede betaalbare mode, ook voor de grotere maten. En, in de winkel maar ook via de web shop keurig geholpen.

Ik zou niet weten.

Pluspunten

Vriendelijk personeel .Niet te duur. Overzichtelijk indeling .

Airco in zomer is met passen veel te warm .Ook punten geven bij internet bestellen .

Pluspunten

Snelle levering. Pakketje is goed aangekomen.

Eigenlijk niks. Misschien een kleine tip om het in een doosje te doen ipv plastic zak..Vind ik leuker om uit te pakken maar dat is mijn mening. Ga zo Door!

Pluspunten

leuke kleding en snelle service

Pluspunten

Het is een gewoon goed bedrijf die waar voor de kleine beurs levert. Men kan er terecht voor zeer goed kleding voor een meer dan redelijke prijs.

Wel moet de maat voering beter, zodat ook grote maten bij hun een goed passend en goed zittend kleding stuk kan kopen.

Pluspunten

Goede service, goede website, snelle levering en in de winkel word je altijd vriendelijk geholpen! Leuke kleding in kleine oplages! Je moet er snel bij zijn, maar dat maakt het wel uniek!

Cadeaubonnen soms onduidelijk, lijkt soms reclame!

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering

Pluspunten

Veel verschillende producten. Kwaliteit merkloze kleding is erg goed, helemaal tegen vriendelijke prijzen. Levering ging goed. Ik heb niks hoeven te retourneren.

Pluspunten

geen

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De winkel waar ik wel eens een bestelling afhaalde of iets kocht mag wel eens wat doen aan het onbeschofte gedrag van de 2 ( oudere) verkoopsters. Bovendien krijg ik de indruk dat ze een pest hebben aan mensen met een handicap. Ik mag mijn scootermobiel niet in de buurt van de winkel zetten ( ik heb hier al eens contact over opgenomen dus svp niet meer) Ik kom zelf nu niet meer in deze winkel na enkele keren geschoffeerd te zijn. ( rug toe draaien en spelen met telefoon, met elkaar gaan staan te praten en je volkomen negeren, weigeren mij een bestelling mee te geven waar ik vooruit al voor betaald heb en diverse kleine pesterijen)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Retouren zonder problemen

Pluspunten

Mooie producten, eigentijds met een prima prijs.

Vestigingen in het Westen van het land.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De voorraad, vaak zijn de artikelen al uitverkocht als de folder verschijnt. Maillot’s en sokken moet je direct aan het begin van het seizoen komen anders zijn ze uitverkocht

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo