Pluspunten
kwaliteit van de artikelen zijn tegenwoordig beter.
Verbeterpuntenvoor dames kleding mag er wel een maatje meer te vinden zijn.
heel soms is mijn ervaring ten minste dat er vaak helemaal geen grote maten zijn te vinden.
leuke jurkjes b.v. zijn er altijd wel in maat xl, maar zoek je XXL of misschien wel xxxl helemaal niet te vinden of al uitverkocht. Misschien kunt u ook voor dames met een of twee maatjes meer kleding verzorgen. Als vaste klant zag ik op internet een paar aardige jurkjes staan met maat XXL, heb het jurkje snel besteld, want in de winkel in de wijk Orden in Apeldoorn was alleen nog een kleine maat te koop.
Op internet bestel ik liever geen kleding, omdat ik niet wil dat de WINKEL wel eens zou kunnen verdwijnen in de toekomst. De gezelligheid van het winkelen is dan Voorgoed voorbij, ik moet er dan ook niet aan denken.
Er zijn al zoveel winkels failliet gegaan, op wat voor gebied dan ook. vele winkel straten met LEGE WINKELS allemaal de schuld door inkoop op internet Niemand die ook nog eens ergens gaat zitten om een kopje koffie of thee met iets lekkers er bij gaat drinken. Bovendien kan je in de winkel het artikel eerst aanpassen, past het niet ,dan koop je het niet. Per post, passen en weer terug sturen indien nodig. Nee hoor ik ga liever naar de winkel waar je ook nog een praatje kunt maken met de verkoopster of hulp kan vragen aan haar.
met vriendelijke groet.