3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mag goedkoper

Pluspunten

De maten van de producten kloppen niet echt, 146 valt echt veel groter dan gemiddeld. Wel leuke producten overigens

Pluspunten

Pluspunten

In de winkel zelf altijd heel behulpzaam en vriendelijk personeel?

Vaak zijn gangbare maten ( bv. L) snel uitverkocht.

Pluspunten

Gemakkelijk te bestellen en afterpay is fijn. De winkel. In Vriezenveen is erg vriendelijk en behulpzaam! Zelfs mijn 2 jarige dochter mocht naar het toilet en kreeg een gave tas

Pluspunten

Pluspunten

kwaliteit van de artikelen zijn tegenwoordig beter.

voor dames kleding mag er wel een maatje meer te vinden zijn. heel soms is mijn ervaring ten minste dat er vaak helemaal geen grote maten zijn te vinden. leuke jurkjes b.v. zijn er altijd wel in maat xl, maar zoek je XXL of misschien wel xxxl helemaal niet te vinden of al uitverkocht. Misschien kunt u ook voor dames met een of twee maatjes meer kleding verzorgen. Als vaste klant zag ik op internet een paar aardige jurkjes staan met maat XXL, heb het jurkje snel besteld, want in de winkel in de wijk Orden in Apeldoorn was alleen nog een kleine maat te koop. Op internet bestel ik liever geen kleding, omdat ik niet wil dat de WINKEL wel eens zou kunnen verdwijnen in de toekomst. De gezelligheid van het winkelen is dan Voorgoed voorbij, ik moet er dan ook niet aan denken. Er zijn al zoveel winkels failliet gegaan, op wat voor gebied dan ook. vele winkel straten met LEGE WINKELS allemaal de schuld door inkoop op internet Niemand die ook nog eens ergens gaat zitten om een kopje koffie of thee met iets lekkers er bij gaat drinken. Bovendien kan je in de winkel het artikel eerst aanpassen, past het niet ,dan koop je het niet. Per post, passen en weer terug sturen indien nodig. Nee hoor ik ga liever naar de winkel waar je ook nog een praatje kunt maken met de verkoopster of hulp kan vragen aan haar. met vriendelijke groet.

Pluspunten

vriendelijke verkoopsters

Pluspunten

Goed en eerlijke bediening!

Misschien groteren herenmaten van shirts en overhemden? Kan voor mijn niet slagen. Maat XXXL.

Pluspunten

Leuke kinderkleding

Maten vallen erg verschillend

Pluspunten

Goed service en snel bezorgen

Als ander webwinkel gratice bezorgen dan is better. Zorgen kleiding kan altijd in goed pakaging storen.

Pluspunten

De bestelling is snel gegaan en het zag er goed uit

Pluspunten

Fijne webshop, gratis afhalen in de winkel. Super fijn! Retourneren kan ook meteen in de winkel. Fijne medewerkers in terStal Geldrop.

Pluspunten

Ontzettend klantvriendelijk!

Pluspunten

leuke mode

zou ik zo gauw niet weten

Pluspunten

Goede service, klantvriendelijk

Pluspunten

Leuke mooie stoere look!

Pluspunten

Jammer dat als je iets retour stuurt er postzegels op moeten die je zelf moet bekostigen

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo