Gemakkelijk vanuit mijn chaise longue.

Gemakkelijk vanuit mijn chaise longue.

Leuke kleding, mooie prijzen

Fijne winkel met lieve medewerkers

Top winkel

Leuke winkel en personeel

Gewoon fijne winkel

IK winkel graag bij Terstal, zowel in de winkel als online. Leuke kleding, leuk geprijsd, vriendelijk personeel . Heb je een retour, kun je zonterug brengen in de winkel en je geld wordt snel terug gestort.

Leuke setjes gevonden

Helaas niet via mijn account kunnen bestellen ( hopelijk wordt dit opgelost door de klantenservice) maar als gast. Leuk setjes weer aan mijn kast toegevoegd

Leuke kleding en betaalbaar

Leuke betaalbare kleding, snel verzonden

Perfect!

Duidelijke communicatie, snelle levering volgens afspraak en hele goede kwaliteit kleding voor een goede prijs.

Leuke aanbiedingen goede kwaliteit

Totaal niet meedenkend

Ik kwam een online bestelling ruilen met een bestelling die klaar lag in de winkel. Systeem lag er uit en kreeg alleen de mededeling dat het niet kon. Ik gaf aan dat ik niet uit Berkel kwam, maar ze dachten totaal niet mee over een oplossing. Het lijkt mij niet meer dan klantvriendelijk dat er wordt nagedacht over een oplossing, bijvoorbeeld het even opschrijven en later verwerken.

Prima snelle service en goede webshop. Heel tevreden..

Prima webshop en snelle service. Inclusief levering helemaal tevreden..

Duidelijke communicatie en wat me vooral opviel was de supersnelle terugbetaling bij een retour. Echt heel correct

Fijne website en bezorging heel snel!

x

Leuke en betaalbare kleding.

Voor mij leuke en betaalbare kleding. Broeken die lang genoeg zijn. Gemakkelijk online te bestellen. Door bonuspunten te sparen zijn er vaak korting coupon beschikbaar.

Terstal heeft tegenwoordig zulke leuke kleding dat ik zelfs moet kiezen welke ik leuker vindt

Prima winkel

Veel maten waren er gelukkig nog dit keer.

Hele mooie kleding en deze waren snel bezorgd.

Zoveel leuke spulletjes van fijne kwaliteit!

Het uitzoeken van nieuwe kleertjes van mijn 4-jarige dochter is altijd al een feestje op zich. Toen het pakketje aankwam, was het ook een feestje om uit te pakken! Mooie spullen voor een goeie kwaliteit :)

Heel fijn ervaring

De kwaliteit is goed

altijd goed

je vindt er altijd iets leuks

Leuke kleding voor een leuke prijs

Ze hebben vooral leuke aanbiedingen dat maakt het voor mij een waar feestje om te shoppen.

Topbroeken!

Fijn model broeken voor onze kids!

Alles goed verlopen

Duidelijke website, goede prijzen en snelle levering. Kortom, tevreden!

Goed maar er zijn verbeter punten

Leuke kleding. Wel jammer dat veel broeken en blouses van polyester zijn. Zie liever meer katoen enzo. Aanbiedingen zijn erg leuk. Service is op zich goed. Blijft voor mij wel een issue dat je niet contant kunt betalen aan de kassa.

Hele goede acties bij ter stal.

Mooie pakken gekocht voor 19 euro ipv 55. Mooie kwaliteit. Erg tevreden

Leuke kleding voor verschillende leeftijden en maten jong en oud!

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo