De artikelen zijn van uitstekende kwalitiet, conform de afbeeldingen op de site. Prima prijs-kwaliteit verhouding en supersnelle levering.
Hi Jannie, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, prijs-kwaliteitverhouding én onze snelle levering. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
X
Beste, Super bedankt voor je geweldige waardering!
Altijd wel Iets leuks te vinden
Hi Emma, Wat leuk om te horen dat je altijd iets leuks vindt bij ons! Dankjewel voor je positieve reactie!
In de winkel was mijn maat niet meer, maar de verkoopster was zo lief om het voor mij te bestellen in mijn maat. Het was de volgende dag al binnen. Top!!!
Hi Corrie, Wat fijn om te horen dat onze verkoopster je zo goed heeft geholpen en dat je bestelling zo snel binnen was! We doen ons best om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Bedankt voor je leuke reactie!
Snelle levering ruime keuze
Hi Nel, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering en ruime keuze.
Ben fan van de kleding van Nicolette Kluijver. Fijne travel collectie. Mooie kwaliteit voor een kleine prijs.
Hi Gerlinda, Wat geweldig om te horen dat je fan bent van de Nicolette Kluijver collectie! Fijn dat je de travel collectie en kwaliteit zo waardeert, zeker voor zo’n mooie prijs. Bedankt voor je leuke review!
Meer mooie kleding in grote maat. Online bestellen gaat snel en je bestelling wordt snel geleverd. En sommige artikelen zijn mooi afgeprijsd.
Hi Corry, Bedankt voor je mooie feedback! We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over ons aanbod in grote maten, het snelle online bestellen en de levering. En ja, die leuke afprijzingen maken het shoppen natuurlijk extra leuk!
Snelle levering en duidelijke site
Hi Greet, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering en duidelijke website
Goede producten, vooral heel blij met de slaapzakken! Zo fijn dat die in maat 110 verkrijgbaar zijn en van goede kwaliteit. Alles was weer lekker snel geleverd, sneller dan verwacht zelfs!
Hi Kimberley, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze slaapzakken, vooral in maat 110! We doen ons best om kwaliteit en snelle levering te combineren. Bedankt voor je leuke review en graag tot de volgende keer!
Bestel/koop regelmatig bij terStal. Leuke kleding ook voor grote maten. Goede kwaliteit.
Hi Elisabeth, Wat fijn om te horen dat je regelmatig bij Ter Stal shopt en tevreden bent over onze leuke kleding en kwaliteit, ook voor grote maten! Heel erg bedankt voor je positieve feedback!
Het bestellen ging makkelijk en snel en had het al snel in huis. Ook het retour brengen in de winkel verliep goed, zo ook de terug betaling.
Hi Astrid, Fijn om te horen dat het bestellen en retourneren soepel is verlopen en dat je snel je bestelling in huis had. Bedankt voor je review!
De broeken waren mooi en de maat was prima Bedankt mensen
Beste, Wat fijn om te horen dat de broeken mooi zijn en goed passen! Bedankt voor je leuke reactie!
Op zoek naar wat zomerkleding heb ik on line bij Ter Stal de dingen kunnen vinden die ik zocht. Als je de juiste criteria ingeeft is het zeer makkelijk winkelen.
Hi Henri, Wat fijn om te horen dat je precies hebt gevonden wat je zocht en dat het winkelen zo makkelijk ging! Bedankt voor je leuke reactie en veel plezier met je nieuwe zomerkleding!
Leuke maar ook kwalitatief goed zwembroek en shirt en zeer mooi afgeprijsd
Beste, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de zwembroek en het shirt zowel leuk als van goede kwaliteit én mooi afgeprijsd, dat horen we graag. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!
Leuke broek, voor leuke prijs
Beste, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat de broek en de prijs zo goed in de smaak vallen. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!
1 minpuntje...pakket zou thuis worden afgeleverd. Werd bij DHL punt afgeleverd zonder dat het thuis aangeboden is. Jammer
Hi Anita, Bedankt voor je feedback. Wat jammer dat het pakket niet zoals beloofd thuis is afgeleverd. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen dat dit teleurstellend is. We nemen dit mee in onze evaluatie met DHL om de bezorgervaring te blijven verbeteren. Hopelijk mogen we je bij een volgende bestelling weer positief verrassen!
Ik kreeg wat binnen wat niet goed was. Klantenservice gesproken en uitstekend geholpen. Ik kan er weer even tegenaan
Hi Danielle, Bedankt voor je review! Jammer dat er iets misging met je bestelling, maar des te fijner om te horen dat onze klantenservice je uitstekend heeft kunnen helpen. We zijn blij dat alles is opgelost en je er weer even tegenaan kunt. Graag tot een volgende keer!
Leuk assortiment voor een mooie prijs!
Hi Lisanne, Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat ons assortiment en de prijs je aanspreken. We hopen je snel weer terug te zien, in de winkel of online!
Op dinsdagmiddag besteld en woensdag middag al bezorgd.
Hi Jolanda, Bedankt voor je reactie! Wat fijn dat je bestelling zo snel is bezorgd daar doen we het voor. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Ik kom vaak in de reguliere winkel, vooral in de zomer.In de winter shop ik weleens online
Hi Lineke, Bedankt voor je fijne review! Leuk om te horen dat je in de zomer graag langskomt in onze winkel en in de winter online shopt. Fijn dat je ons op beide manieren weet te vinden – we hopen je snel weer te mogen verwelkomen, in de winkel of online!
Als je een beetje een buikje hebt is een travelbroek een uitkomst. Volop op keuze bij jullie, mooie kwaliteit.
Beste, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de travel broeken goed bevallen ze zitten inderdaad heerlijk en geven nét dat beetje extra comfort. We zijn blij dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze collectie. Graag tot een volgende keer!
In de winkel getwijfeld en niet volledige mijn maat dus online gekeken. Opeens korting altijd fijn dus snel geshopt x3 verschillende kleuren. Snelle levering goeie kwaliteit en leuke prijs.
Hi Thelma, Wat leuk om te horen dat je alsnog online hebt geshopt én meteen hebt kunnen profiteren van korting! Drie kleuren goede keuze! 😊 Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering, kwaliteit en prijs. Heel erg bedankt voor je bestelling en je mooie review!
Hi Ans, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering! Bedankt voor je review en graag tot een volgende keer!
Enige minpunt. Mijn bestelling kwam in meerdere delen. Dat is wel er jammer. In 4 delen waarvan er 2 op 1 dag.
Hi Sharona, Bedankt voor je feedback! We begrijpen dat het vervelend is dat je bestelling in meerdere delen is aangekomen. Dat is natuurlijk niet ideaal en we nemen je opmerking zeker mee om onze service te verbeteren. Fijn dat de rest van je bestelling goed is verlopen, en we hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!
Ik heb maar 1 deel van mijn bestelling ontvangen. Kort om geen enkel contact meer gehad tot deze mail. Zo heb ik als nog een dure bestelling
Hi Alieke, Vervelend om te horen dat je bestelling niet compleet is aangekomen. Dat is absoluut niet wat je van ons mag verwachten. Onze excuses voor het uitblijven van contact. We willen dit graag rechtzetten – neem gerust even contact met ons op, dan zorgen we ervoor dat het in orde komt
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo