Zeer goede service in IJSSELSTEIN

Ik zocht in de winkel n blouse in maat L. Deze was niet meer verkrijgbaar. De medewerkster vond m nog online en bood aan de blouse te bestellen en naar mijn adres te laten sturen. Binnen 2 dagen in huis.

Mooie kleding

Goede prijzen en snelle verzending

Super goeie service

Snel en problemen worden opgelost. Mooie leuke kleding

Nette winkels, ruim aanbod en zeer geregeld nieuw aanbod en leuke acties.

Aanbod is ruim en wisselt zeer geregeld. De winkels zijn netjes. 3 van mijn bestellingen zijn helaas niet geleverd of teruggestuurd zonder dat ik een ophaalbericht heb gekregen. Erg vervelend. TerStal is goed bereikbaar en denkt goed mee over een oplossing.

Mooie, comfortabele en betaalbare kleding

Mooie, leuke en diverse kleding items, Leuke kleurrijke kledingsets, Voor ieder wat wils, maar smaak en prijs, Aantrekkelijke aanbiedingen.

Fijn geshopt

Ik heb een mooie aanbieding bij TerStal kunnen scoren. De levering was snel, betaling via Riverty altijd handig. Voor herhaling vatbaar!

Erg over nagedacht

Super snel en makkelijk

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Zoals vermeld na de bestelling, was het netjes verpakt en snel geleverd zowel thuis als in de winkel.

Kwaliteit en snel

Ik heb travelstof blouses bestelt. Mooie kwaliteit en kleur. En snelle levering.

Over het algemeen heel goed

Al jaren klant, veel on line besteld, tot nu toe nooit problemen tot de een na laatste keer. Pakket niet ontvangen en klantenservice heeft nog niet op mijn mail gereageerd, we wachten af

Leuke kleding!

Ik ben fan van de travelkleding van Nicolette.

Als goed ervaren

Snelle bezorging

Snel mijn kleding ontvangen en netjes bezorgd. Blij mee!

Leuke winkel en fijn personeel

Ben goed geslaagd

Mooie Kinderkleding

De Kinderkleding is van goede kwaliteit en leuk om in de sale te kopen.

Prettig en kleding voor leuke prijs

Vriendelijk personeel in Volendam. Goede keus in kleding en voorraad. Prettige winkel.

Uitsteken

Goed, leuk personeel

Jammer dat er te weinig voorraad is

Ik had leuke kleding besteld in de webshop. Helaas waren 2 delen te klein en wilde ik die omruilen voor een maat groter. Zowel in de webshop als in de winkel waren deze artikelen niet meer op voorraad. Erg jammer want het was de bedoeling om de kleding als 3 delige set te gaan dragen.

Jammer als je omruilt voor een andere maat en het met welkomskorting heb gekocht. Dat je het niet voor dezelfde bedrag krijgt en dus meer betaald.

Prima kleding van travelstof

Ik heb al heel wat gekocht in de travelstof. Heel fijn te dragen. Ik koop online en in de winkel. De winkel is echt te warm (Kronenburg). Voor mij niet erg, ben er snel weer weg. Maar voor het personeel vind ik het niet oké. Dat kan nooit prettig werken.

Kleding zoals verwacht

Fijne winkel!

Onlangs ondergoed gehaald voor mijn dochtertje. De kwaliteit is super en ze zien er ook nog een leuk uit

Collectie en personeel goed

Mooie collectie! Vriendelijk personeel. Ze hebben goed geholpen

Snelle levering, mooie producten

De broeken zijn van goede kwaliteit en zitten mijn zoon altijd goed. Snel geleverd.

Leuke jasjes snel geleverd

Twee jasjes besteld, allebei hartstikke leuk. Maatvoering klopte ook.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo