Jammer dat je niet contant kan betalen in de winkel

snel!

Zo snel en netjes geleverd

Fijne webshop, mis wel de favorieten functie

Fijne webshop met leuke, betaalbare kleding van prima kwaliteit. Ik mis wel de favorieten functie. Die was er voorheen altijd wel, maar na de update niet meer.

Heel goed!!!

Het bestelde werd (zeer) snel geleverd en de retourzending werd binnen enkele dagen verwerkt!!.

Hoge kwaliteit travel

Al mijn travel kleding komt hier vandaan. Fantastisch goede pasvorm en kwaliteit.

Top product snel ontvangen

Superfijne stof, erg comfortabel

Mooie kleding die betaalbaar is

Kleding die lekjer zit,mooi blijft en betaalbaar is.Ik word goed geadviseerd door de medewerkers van TerStal

Kleding top, klantenservice niet

Kleding is mooi! Alleen is mijn bestelling niet compleet geleverd daar heb ik gelijk over gemaild maar na een week nog steeds geen reactie. Ook de telefoon al een aantal keer geprobeerd, maar ik ga niet langer dan een kwartier in de wacht hangen. Dus voor de kleding zeker doen, alleen wel hopen dat alles klopt!

Goeie ervaringen, zowel online als in de winkel

Ik shop graag bij Terstall. Geen winkel direct in mijn omgeving dus veelal online. Snelle verzending altijd en ruim de tijd om te beslissen. Leuke kleding voor prima prijzen.

Alles in veel.pakketten en duurt lang

Mijn bestelling klopte niet en toen weer besteld en daar wacht ik nu nog steeds op. Zelf ga ik nu op vakantie en kan daarvoor dit nu jiet afhandelen. Er liggen nu al 5 pakketten van terstal in huis voor 2 bestelling..denk ik zelf niet meer snap waar wat bij hoort

Die was uitstekend

Maar heb de goederen nog niet

Leuk model maar materiaal is minder

Leuk modern overslag model broek, maar synthetische stof en elastische tailleband. Ik kocht twee kleuren, maar twijfel nog

Vriendelijk en professioneel personeel

Bestelling snel bezorgd

Ik koop alleen maar travel stof kleding geweldige kwaliteit

Heel goed!

Snelle verzending

Goed geregeld

Snelle levering mooi product

Leuke printjes en mooie basics.

Fijn materiaal

Bij drukte duurt het soms langer maar als het er dan is ben ik blij met de kwaliteit

Heel fijn

Fijne site, Fijne kleding. Snelle levering en leuke acties.

Prima geholpen in de winkel

De medewerker van filiaal in enschede west wast super vriendelijk en behulpzaam.

Fijne soepele broek

Ideaal voor als thuis pak

Fijne winkel

Ik ben gek op de travelstofkleding van Nicolette Kluijver. Het zit heerlijk en je kunt het goed met elkaar combineren. Maar ook voor mijn moeder en mijn man kan ik terecht bij terStal. Bestellingen worden snel geleverd. Heel tevreden dus!

Fijne kleding en snel in huis

Het prima service en hier prijzen

Slecht

Zit nog op mijn pakketje te wachten

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo