Mooie travel broeken

Als je een beetje een buikje hebt is een travelbroek een uitkomst. Volop op keuze bij jullie, mooie kwaliteit.

In de winkel getwijfeld en niet volledige mijn maat dus online gekeken. Opeens korting altijd fijn dus snel geshopt x3 verschillende kleuren. Snelle levering goeie kwaliteit en leuke prijs.

Enige minpunt. Mijn bestelling kwam in meerdere delen. Dat is wel er jammer. In 4 delen waarvan er 2 op 1 dag.

Ik heb maar 1 deel van mijn bestelling ontvangen. Kort om geen enkel contact meer gehad tot deze mail. Zo heb ik als nog een dure bestelling

Heel goed van maat en doet aan mijn verwachtingen

Heel goed van maat en doet aan mijn verwachtingen

Handig een bestelling online gedaan

Handig een bestelling online gedaan. Helaas past niet alles dus dat breng ik retour in de winkel.

Leuke betaalbare mode waar je blij van wordt

Leveren en retourneren is gemakkelijk geregeld. Heel fijn

Vlotte levering

Vlot geleverd en 2 van de 3 artikelen helemaal naar mijn zin.

Prima winkel

Goed assortiment, betaalbare kleding.

Nadat ik de klantenservice had gebeld met een klacht werd het heel begreepvol afgehandeld. Ben hier blij mee.

Leuke kleding maar te prijzig voor de kwaliteit

Best hele leuke kleding maar vind het voor de (matige) kwaliteit echt prijzig. Ik schat jullie in tussen de zeeman en Wibra en jullie prijzen rijzen daarmee echt uit de pan. Qua kwaliteit doen jullie er niet voor onder. Sorry. Misschien eens onder de klanten peilen waar zij jullie in het rijtje zetten voor marktonderzoek.

Erg leuke kleding

Terstal heeft leuke kleding voor een goede prijs. Alleen is de maatvoering niet altijd goed. Sommige kleding valt erg klein en wanneer je een wat vrouwelijker figuur hebt ( dus borsten en heupen) valt het krap.

Heb niks ontvangen

Heb geen track en trace code en geen pakket ontvangen

Leuke kleding voor leuke prijsjes en ook nog eens snel geleverd!

Snel en soepel

Snel, duidelijk en makkelijk te bestellen!

Fijne spullen, precies zoals omschreven.

Goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling wordt afgeleverd. Kwaliteit is goed!

supersnel

supersnel in huis, mooie kwaliteit

Geweldige kleding

Voor het hele gezin slaag ik al jaren bij de TerStal. Onze dochter met de laatste bestelling weer heel blij gemaakt. Groot assortiment, vriendelijk personeel. Goede prijs kwaliteit!

Helaas was het gekochte niet goed, terug brengen in de winkel ging vlekkeloos.

Helaas was het gekochte niet goed, terug brengen in de winkel ging vlekkeloos.

Mooie kleding fijne prijs is nog betaalbaar

Altijd positieve ervaring!

De verhouding prijs -kwaliteit is wat me aanspreekt. Daarnaast in online shoppen via Terstal altijd een positieve ervaring met snelle levering.

Prijs/ kwaliteit verhouding goed

Leuk en gezellige winkel

Heel. Blij met de leuke kleding

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo