Bestelling was binnen 1 dag geleverd en de kleding zat allemaal fantastisch. Heel blij met dit toffe pak!
Beste Viola, Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je bestelling al binnen één dag werd geleverd en dat alles fantastisch zit. Super dat je zo blij bent met het pak! We waarderen je aanbeveling enorm. Graag tot een volgende keer!
Prachtige blouse en donkerrode leren broek .top!!
Beste Francette, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de prachtige blouse en de donkerrode leren broek. Super combinatie! Veel draagplezier en graag tot een volgende keer!
Veel keuze en de Nicolette kluivert collectie is top Prima geholpen
Beste Carrie, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze ruime keuze waardeert en zo enthousiast bent over de Nicolette Kluivert collectie. Ook goed om te lezen dat je prima bent geholpen. Graag tot een volgende keer!
Voor de eerste keer besteld en de bestelling was de 2 de dag al bezorgd. Zeer tevreden...
Beste Carmen, Bedankt voor je fijne review! Wat leuk dat je voor de eerste keer bij ons hebt besteld en dat je bestelling al de volgende dag geleverd werd. Super om te horen dat je zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer!
Snelle service, heel tevreden.
Beste Herma, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service. Graag tot een volgende keer!
Bestellen ging makkelijk en werd snel geleverd. En de twee blouses en top bevallen erg goed. Maatvoering en materiaal prima.
Beste Sasja, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging, de levering snel was en dat de blouses en top helemaal naar wens zijn. Ook fijn dat maatvoering en materiaal goed bevallen. Graag tot een volgende keer!
Fijne , portemonnee vriendelijke winkel
Beste, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je onze winkel vriendelijk en vakkundig vindt, en dat de prijzen je goed bevallen. Graag tot een volgende keer!
Helemaal tevreden op één puntje na en dat is dat je niet contant kunt betalen in jullie winkels.
Beste Klaasje, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent over onze winkels. We begrijpen je punt over het contant betalen en nemen dit mee als feedback. Graag tot een volgende keer!
Makkelijk besteld snel geleverd mooie kleding
Beste Janneke, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging, de levering snel was en dat je blij bent met de kleding. Graag tot een volgende keer!
Beste Elsje, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de trui en dat de levering snel was. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!
Ik ben zeer tevreden over TerStal!!
Beste Monique, Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je altijd tevreden bent over TerStal. Dat waarderen we enorm! Graag tot een volgende keer.
Leuke korting en snelle levering!
Beste Astrid, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat je hebt kunnen profiteren van de korting en dat de levering snel was. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer!
Zeer klantvriendelijk en behulpzame medewerkers.
Beste Anja, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze service en medewerkers zo waardeert. Dat doen we graag! Graag tot een volgende keer.
Gemakkelijk te bestellen, snel in huis
Beste San, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging en dat je bestelling snel geleverd werd. We waarderen het dat je ons aanbeveelt!
altijd leuke aanbiedingen voor een prima prijs
Beste Cees, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze aanbiedingen en prijzen waardeert. We doen ons best om zo door te gaan! Graag tot een volgende keer.
Mijn favoriete broeken zijn die van Nicolette Kluivert,echte toppers
Beste Petra, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je zowel in de winkel als online een goede keuze hebt en dat je zo blij bent met de broeken van Nicolette Kluivert. Echte toppers inderdaad! Graag tot een volgende keer.
Snel makkelijk goede kwaliteit en snelle levering top
Beste Guido, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit én de snelle levering. Dat waarderen we enorm! Graag tot een volgende keer.
het is overzichtelijk , mooie kortingen en snelle verzending. Ook met retouren wordt er niet moeilijk gedaan.
Beste Alie, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je online winkelen bij Ter Stal altijd prettig vindt, met overzichtelijke site, mooie kortingen en snelle verzending. Ook fijn dat het retourproces goed verloopt. Graag tot een volgende keer!
Goede web site. Makkelijk bestellen. De maten kloppen ook. Genoeg keuze. Als er een artikel niet goed is dan kan je het bij de winkel terug brengen. Je heb dan ook snel je geld weer op je rekening staan.
Beste Barbara, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je goed geslaagd bent en dat onze website en maatvoering naar wens zijn. Ook fijn dat het retourproces in de winkel soepel verloopt en het geld snel wordt teruggestort. Graag tot een volgende keer!
Fijne pakken van travel met subtiel gouden randje
Beste Harriette, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de kleding en de Travel-pakken met het subtiele gouden randje zo waardeert. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!
Leuke aanbiedingen, makkelijke website en snelle levering.
Beste Dia, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze aanbiedingen, de makkelijke website en de snelle levering. Graag tot een volgende keer!
Als je wat bestel dan heb ik het al binnen 2 dagen in huis. Top dus!
Beste Angelique, Bedankt voor je top review! Wat fijn om te horen dat je je bestellingen steeds zo snel in huis hebt. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer.
Heel blij met terStal
Beste Henny, Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de prijs-kwaliteit en dat je blij bent met terStal. Dat waarderen we enorm! Graag tot een volgende keer.
Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Mooie collectie kleding voor een nette prijs.
Beste Mieke, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je ons personeel als vriendelijk en behulpzaam ervaart. Daar worden we blij van! Ook goed om te lezen dat je tevreden bent met onze collectie en prijzen. Graag tot snel in de winkel!
Mooie jas met flinke korting besteld! Suer snel geleverd, helemaal naar mijn zin!
Beste Nel, Bedankt voor je geweldige review! Wat leuk om te horen dat je een mooie jas met flinke korting hebt kunnen bestellen. Fijn dat de levering super snel was en dat hij helemaal naar je zin is. Veel plezier met je nieuwe jas en graag tot een volgende keer!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo