Pluspunten

HET RETOURNEREN VAN EEN BESTELLING GAAT GEMAKKELIJK EN JE KRIJGT DAN JE GELD GELIJK TERUG.VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM PERSONEEL.

Pluspunten

Ik wilde het artikel in de winkel laten bezorgen. Nu was er een fout ontstaan waardoor het in het verkeerde filiaal terecht was gekomen. Vervolgens is het kostenvrij naar mijn huis gestuurd! Super service!

Pluspunten

Leuke betaalbare kleding

Pluspunten

prima service schitterende artikelen. heel tevreden en een trouwe klant geworden

geen

Pluspunten

Perfecte service. Artikel niet in de winkel, ze gaan gelijk voor je kijken of het via internet wel te bestellen is. Dan een zeer snelle levering.

Pluspunten

Nette en schone winkel, vriendelijk personeel

Ik had een kinderjeans gekocht en met de volgende reclamefolder was deze afgeprijsd. Het was netjes geweest als ik hierop geattendeerd werd

Pluspunten

Leuk personeel, in de Hengelose Es , word altijd heel goed geholpen. Kwaliteit/prijs heel goed Vaak actie,s 30% korting avonden leuk gezellig

De panty,s die voordat deze van Pierre Cardin verkocht werden, waren veel mooier,veel natuurlijker en goedkoper. Erg jammer dat jullie ze uit de collectie hebben gedaan

Pluspunten

Dinsdag had ik in de winkel een top gekocht, kijk ik 's avonds bij mijn gmail en zie ik dat je op die dag 20% korting kreeg. Dus dezelfde top besteld en de andere teruggebracht naar de winkel. Ik vind dit wel een beetje vreemd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een mooie collectie elke keer. Goed behandeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk

Folderkleding op tijd in de winkel.

Pluspunten

Goeie service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkoop

Meer maat M voorradig en maat S

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Betaalbare kleding

Webshop verbeteren. Artikelen zijn vaker niet leverbaar na betaling..

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Over het filiaal in Borne positief de verkoopster Coby Leusink. Erg negatief de verkoopster die donderdag tot zes uur gewerkt heeft. Ik kwam 1 minuut over half zes bij de zaak om een artikel te retourneren maar de deur was reeds op slot en zij zei half zes is half zes. Wij zijn gesloten

Veel klantvriendelijker worden.

Pluspunten

Spaarpunten ook bij bestellen via internet sparen

Pluspunten

Snelle levering. Je wordt gebeld na een paar dagen, als je niet meteen je bestelling hebt afgehaald

Pluspunten

Snelle levering, snelle afwikkelen van retour in de winkel zelf.

Ik krijg het niet voor elkaar om via Aterpay te betalen.! Kan ik via jullie zelf betalen?

Pluspunten

vriendelijk personeel altijd bereid te helpen of zoeken , goed passende kleding ik kom hier graag.

zou het niet weten niets op aan te merken .

Pluspunten

Snelle en goede service

Als je vandaag winkelt en Door wat voor reden dan ook even ervanaf moet en later het winkelen oftewel je bestelling weer wilt vervolgen is je winkelwagen leeg ??? Dat is irritant

Pluspunten

Pluspunten

Prijs

Iets minder mails

Pluspunten

goede service en goede producten

nee

Pluspunten

De winkel is goed overzichtelijk.Ik koop er graag . Je word altijd erg fijn geholpen.

geen

Bedrijvenpark Twente 314