3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Personeel is vriendelijk en behulpzaam

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoop, in de winkel kon ik nog meer sale vinden. Uiteindelijk viel helaas m'n bestelling tegen en kon dit gelijk ruilen voor andere kleren.

-iets snuggerder winkelpersoneel. Ik heb een kwartier gewacht en mij werd wel 4x gevraagd of ik zeker wist dat ik wel gebeld ben, want ze konden m'n oakketje niet vinden. Uiteindelijk lag hij gewoon bij hun andere bestellingen maar ze hadden niet verder gekeken dan hun neus lang us. Een van de winkelverkoopsters kwam uit de Achterhoek en dat stond ze luidkeels in geuren en kleuren te vertellen. Ik heb me kapot geërgerd omdat ik ook lang op haar moest wachten. Ik zou daar echt op hameren. Ik stuur zelf een team aan en dit soort gedrag mag bij mij in de winkel absoluut niet. Ze kwam enorm Dom over.

Pluspunten

Leuke hippe kleding

Jammer dat je nog steeds niet punten online kan sparen!

Pluspunten

leuke kleding, zeker ook voor kids

retourservice

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kinderkleding voor betaalbare prijzen!

Vaak in de winkel niet de producten die je ziet in de webwinkel

Pluspunten

Nette snelle en duidelijke service

Pluspunten

Netjes en supersnel geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima/fijn bedrijf

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

kledingdraagt comfortabel, leuke prijzen

blauw shirt geeft erg kleur af, zelfs huid zag blauw

Pluspunten

Mooie producten, mooie aanbiedingen, goede service, snelle levering producten zowel thuis als in de winkel. Duidelijke webwinkel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling. Ik kreeg direct de zelfde dag van bestelling een mailtje dat de kleertjes onderweg waren.

Als het op dezelfde dag van bestelling wordt verstuurd. Waarom duurt het dan 4 werkdagen dat ik gebeld wordt en de kleertjes kan ophalen.

Pluspunten

Ze doen niet moeilijk over het terugbrengen van kleding. Als de juiste maat er niet meer is, gaan ze op zoek of het ergens anders nog wel is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed bedrijf en prijs kwaliteit kleding. Verder altijd leuke acties

Pluspunten

vaak leuke en moderne kleding. personeel heel vriendelijk. als iets niet goed is,krijg je meteen je geld terug. bestellen op internet gaat ook prima.

maten kloppen niet altijd.

Pluspunten

Snel geleverd in uitgekozen winkel, juiste bestelling

Zou persoonlijk klant niet bellen als het in winkel klaar ligt, maar een mail sturen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede prijs-kwaliteitsverhouding. snelle verzending via webshop.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super: Bezorgen en retourneren bij de winkel in je buurt

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel en goede service, zowel in de winkel als online. Betaalbare mode voor het hele gezin

Pluspunten

Leuke aanbiedingen! Kleding snel binnen. Makkelijk retour in de winkel+ meteen geld terug.

Pluspunten

Ik haal de bestelling op bij een filiaal, zonder kosten en dan heb je tegelijk nog contact met het aardige personeel.

Beter kijken wat de bestelling is, zodat er niet iets nagestuurd hoeft te worden.

Pluspunten

Makkelijk online bestellen. Ideaal

Verbeterpunt puur voor de winkel waar ik mijn bestelling heb opgehaald, sint michielsgestel. Je word niet begroet bij binnenkomst. Vervolgens laat het personeel je lang wachten omdat ze met hun rug naar de kassa toe staan aan het overleggen zijn. Uiteindelijk heb ik zelf maar goedenmiddag geroepen en gevraagd of ik geholpen kon worden waarna ze eerst verder met hun praten gingen. Niet echt netjes!

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo