Fijne winkel met altijd leuke kleding!

Fijne winkel met vriendelijk personeel en er blijft altijd wel iets leuks hangen.

Fijne service

Ruilen/retourneren is geen enkel probleem en gratis in de winkels. Vriendelijk personeel

Mooie kleding

Heel tevreden, mooie kleding,prijs en kwaliteit zijn aantrekkelijk. Snelle levering en fijne service

Groot assortiment en vriendelijk personeel

Mooi assortiment goede kwaliteit en vriendelijke behulpzame medewerkers

Leuke kleding!

Een fijne winkel en webshop, met leuke kleding die van goede kwaliteit zijn en ook betaalbaar is!

Prachtige betaalbare kleding

Bestelling zag er keurig uit. Geen vlekken ofzo

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Website overzichtelijk, keuze genoeg in filters wat bestellen nog makkelijker maakt en de service en levering is snel

Makkelijke site en leuke aanbiedingen

Makkelijke site om artikelen te bestellen. Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Hele snelle verzending.

Snelle service met juiste producten

Ik moest 8 dagen op mijn pakket wachten vond dat erg lang.

Als je mailt naar de klanten service pas na 4 dagen een reactie terug. Ik zal hier niet snel meer online bestellen.

Makkelijke site Dikwijls aanbiedingen en snelle levering

Snel en goed geleverd

De bezorging ging snel en de producten zijn naar verwachting, prima pasvorm en fijne stof.

Lekkere kleding

Kleding kan je retour brengen in de winkel. Dit vind ik erg prettig

Goed . gewoon makkelijk

Ik had in de winkel al een jas aangehad maar had wat twijfels zondag toch maar besloten om hem te kopen en dit via internet gedaan en aardig snel aangekomen dit beviel me goed .

Mooie site met hippe kleding!

Mooie site met hippe kleding! Netjes afgewerkt en heeft goede pasvorm Krijg vaak complimenten en mensen zijn dan verbaasd dat het van Terstal afkomstig is. Ik ben er blij mee ;-) :-)

Leuke kleding voor een leuk prijsje

Snel geleverd leuke en betaalbare kleding

Goed te woord staan en Heel plezier geholpen

Zeer goede ervaring winkelen bij Ter Stal

Fijne winkel en ruime keus. En als mijn maat niet in de winkel is dan bestel de verkoopster hem op internet en wordt het thuis bezorgd. Een uitstekende service.

Hele fijne producten en zeer goed kwaliteit

Ik heb al meerdere broeken en jasjes gekocht en ben zeer tevreden. Ook het personeel in de winkel is zeer vriendelijk en hulpvaardig Ze hebben goede kijk op mode en denken mee

Behulpzaam personeel

altijd netjes geholpen

Leuke kleding, mooie prijs, snelle levering! Top!

uitstekend

Mijn bestelling was later dan ik gewend ben maar dat was netjes per email aangegeven. Het artikel zag er prima uit en staat super leuk!

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo