Fijne winkel met vriendelijk personeel en er blijft altijd wel iets leuks hangen.
Beste Francis, Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over onze winkel en het personeel! 😊 Fijn dat er altijd iets leuks blijft hangen. We zien u graag snel weer terug!
Ruilen/retourneren is geen enkel probleem en gratis in de winkels. Vriendelijk personeel
Beste Sylvie, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons retour- en ruilproces en dat u onze medewerkers als vriendelijk ervaart! 😊 Bedankt voor uw review en graag tot een volgende keer in onze winkel.
Heel tevreden, mooie kleding,prijs en kwaliteit zijn aantrekkelijk. Snelle levering en fijne service
Beste Gerjanda, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze kleding, de prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering en service. We zien u graag weer terug! 🌸
Mooi assortiment goede kwaliteit en vriendelijke behulpzame medewerkers
Beste Cornelia, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons assortiment, de kwaliteit van onze kleding en onze medewerkers. We zien u graag weer terug! 🌸
Een fijne winkel en webshop, met leuke kleding die van goede kwaliteit zijn en ook betaalbaar is!
Beste Elma, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze winkel en webshop, en dat de kleding u goed bevalt. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Ter Stal!
Prachtige betaalbare kleding
Beste Karin, Bedankt voor uw feedback! Geweldig dat u tevreden bent met onze betaalbare kleding.
Bestelling zag er keurig uit. Geen vlekken ofzo
Beste, Bedankt voor uw feedback! Geweldig dat alles keurig en in goede staat geleverd is.
Website overzichtelijk, keuze genoeg in filters wat bestellen nog makkelijker maakt en de service en levering is snel
Beste Heleen, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat onze website overzichtelijk is, dat de filters het bestellen makkelijker maken en dat u tevreden bent over onze service en snelle levering. We zien u graag weer terug bij Ter Stal!
Makkelijke site om artikelen te bestellen. Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Hele snelle verzending.
Beste Yvonne, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u onze site gemakkelijk vindt, dat de aanbiedingen in de smaak vallen en dat u tevreden bent over de prijs/kwaliteit en de snelle verzending. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Ter Stal!
Beste, Bedankt voor uw 10! Fijn dat alles naar wens is.
Snelle service met juiste producten
Beste, Bedankt voor uw feedback! Geweldig dat alles snel en correct is geleverd.
Als je mailt naar de klanten service pas na 4 dagen een reactie terug. Ik zal hier niet snel meer online bestellen.
Beste Sharona, Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons dat u zo lang op een reactie van onze klantenservice heeft moeten wachten. Dat is uiteraard niet hoe wij het graag zien en we begrijpen dat dit vervelend is. We nemen uw feedback serieus en gaan intern bekijken hoe we dit kunnen verbeteren. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over uw bestelling, dan kunt u ons bereiken via [email protected] of telefonisch 0546-232021. We helpen u graag verder.
Makkelijke site Dikwijls aanbiedingen en snelle levering
Beste Maike, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u onze site gemakkelijk vindt, dat u blij bent met de aanbiedingen en dat de levering snel verliep. We zien u graag weer terug bij Ter Stal!
De bezorging ging snel en de producten zijn naar verwachting, prima pasvorm en fijne stof.
Beste Sabine, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat de bezorging snel verliep en dat u tevreden bent met de pasvorm en kwaliteit van de producten. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen bij Ter Stal!
Kleding kan je retour brengen in de winkel. Dit vind ik erg prettig
Beste Sage, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u het prettig vindt dat kleding retour brengen in de winkel mogelijk is. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Ter Stal!
Ik had in de winkel al een jas aangehad maar had wat twijfels zondag toch maar besloten om hem te kopen en dit via internet gedaan en aardig snel aangekomen dit beviel me goed .
Beste Jitske, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u uiteindelijk blij bent met uw aankoop en dat de levering zo snel verliep. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen bij Ter Stal, zowel in de winkel als online!
Mooie site met hippe kleding! Netjes afgewerkt en heeft goede pasvorm Krijg vaak complimenten en mensen zijn dan verbaasd dat het van Terstal afkomstig is. Ik ben er blij mee ;-) :-)
Beste Claudia, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze hippe kleding, de pasvorm en afwerking. Leuk om te horen dat u vaak complimenten krijgt en dat mensen verrast zijn dat het van Ter Stal is. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!
Leuke kleding voor een leuk prijsje
Beste Linda, Bedankt voor uw feedback! Geweldig dat u blij bent met onze kleding en betaalbare prijzen.
Snel geleverd leuke en betaalbare kleding
Beste Chantal, Bedankt voor uw feedback! Geweldig dat alles snel is geleverd en dat u blij bent met onze kleding.
Goed te woord staan en Heel plezier geholpen
Beste, Bedankt voor uw feedback! Geweldig dat u tevreden bent over onze service.
Fijne winkel en ruime keus. En als mijn maat niet in de winkel is dan bestel de verkoopster hem op internet en wordt het thuis bezorgd. Een uitstekende service.
Beste Marian, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze winkel, het ruime assortiment en de service, zoals het bestellen van artikelen die niet op voorraad zijn. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Ter Stal!
Ik heb al meerdere broeken en jasjes gekocht en ben zeer tevreden. Ook het personeel in de winkel is zeer vriendelijk en hulpvaardig Ze hebben goede kijk op mode en denken mee
Beste Gonny, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw aankopen en dat ons personeel u zo vriendelijk en behulpzaam heeft geholpen. We waarderen het dat u onze modekennis en service waardeert en hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Ter Stal!
altijd netjes geholpen
Beste, Bedankt voor uw feedback! Geweldig dat onze service altijd naar wens is.
Leuke kleding, mooie prijs, snelle levering! Top!
Beste, Bedankt voor uw feedback! Geweldig dat alles naar wens is en snel geleverd werd.
Mijn bestelling was later dan ik gewend ben maar dat was netjes per email aangegeven. Het artikel zag er prima uit en staat super leuk!
Beste Yvette, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat het artikel naar wens is en u er blij mee bent. We begrijpen dat de levering wat langer duurde dan u gewend bent en zijn blij dat onze communicatie hierover duidelijk was. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen bij Ter Sta
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo