3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel en goeie service Werd ook op de hoogte gegoeden via mail van me bestelling en keurig gebeld

2 sterren: slechter dan verwacht

oneens dat niet bekend gemaakt word,dat je de retour kosten voor eigen rekening moet nemen!!!

Pluspunten

goede service en aardig

geen

Pluspunten

25-11-2016 vier kersttruien besteld. Levering zou 4 dagen in beslag nemen uitgezonderd het weekend. Welaan 3 december nog niets binnen, verschillende malen gebeld met het afleveradres terstal borger. Niet binnen, nee nog niet binnen. Waardeloos wanneer je dit als leuk sintkado wilt geven. Zaterdag achter in de middag opeens witte bus voor onze deur. Man met pakje jawel het pakje van terstal. Was opengemaakt en met een doorzichtig tape weer slordig dichtgemaakt. Inhoud 4 truien met de prijzen van de winkel eraan. Beschamend is het prijsverschil tussen de webwinkel en de gewone winkel. U kunt ons bereiken op nr. 0651686986 voor nadere toelichting.

Pluspunten

Leuke meiden kleding voor niet veel geld

Prima winkel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

DE WINKELS ZIJN OKÉ, MAAR DE WEBSHOP IN ÉÉN WOORD.... WAARDELOOS

Heb voor de eerste keer een bestelling gedaan via webshop, maar niets ontvangen, lag volgens de klantenservice aan TNT post, te drukke periode. na 1,5 week mail ontvangen van Ter Stal, dat alles geannuleerd was???? Vind het goed zo, nooit weer plaats ik daar een bestelling via webshop..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Jammer online bestelling dat je dan geen punten kunt sparen

Graag wat meer grote maten in het assortiment

Pluspunten

Klantvriendelijk, gewoon leuke collectie voor betaalbare prijs.

Niet dat ik weet

Pluspunten

Door het winkelpersoneel geattendeerd om te kijken of het artikel nog online te kopen was. Erg prettig. Zodoende de goede kleur toch nog kunnen krijgen.

Pluspunten

Toen ik het bestelde, was het gratis verzenden. Helemaal mooi! Ik had 3 dingen besteld, 1 ervan wilde ik terugsturen. Toen bleek ik 6,95 bij het postkantoor te moeten betalen voor het retour zenden. Dat vind ik te gek. Gratis verzenden moet inhouden dat je het ook gratis retour kunt sturen. Ik ga het nu maar bij een winkel inleveren, dat is wel gratis. Maar dit vond ik geen service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betaalbare kleding Zeer vriendelijke personeel

De gespaarde punten op je kaart kun je maar een gering korte tijd besteden. Waarom punten niet door kunnen blijven sparen? Bij onlinebestellen kreeg ik geen bevestiging dat pakje bij winkel was aangekomen. Slordig

Pluspunten

Ik heb de bestelling nog steeds niet gehad. Geen bericht, geen melding dat het in de winkel is. Alleen een herinnering dat ik een klantbeoordeling moet doen.Terwijl ik geen eerste bericht van klantenbeoordeling heb gehad. Waardeloos!

Niks

Pluspunten

Snelle levering en zo fijn dat je gebeld wordt als het in de winkel is

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo