Pluspunten

Snel

Pluspunten

Levering binnen 24 uur. Retourneren mogelijk via winkel en via post

Pluspunten

Vlotte levering, ik werd keurig gebeld toen mijn bestelling in het filiaal aangekomen was.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk te bestellen

kan nergensmijn klantenkaart nummer invullen

Pluspunten

Alles verliep gesmeerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind het heel goed dat je bestelling in de winkel af te halen is, want dat spaart je verzendkosten, daar ik zag dat de spullen die ik wilde hebben niet in de winkel aanwezig waren en dan echt al binnen 3 dagen

Pluspunten

Fijne producten

De klantenkaart koppelen aan de webshop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website

Men beloofd binnen 4 werkdagen te leveren maar dit blijkt anderhalve week in de praktijk als men in de winkel laat bezorgen dus dar Is misleidend

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, goedkope thuisbezorging, ophalen bij winkel, gratis en makkelijk.

Veel overhemden niet in mijn maat leverbaar! Jammer!

Pluspunten

Correcte en nette behandeling en snelle service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Je kan het ophalen in de winkel

Bij het afrekenen zie je niet je bestelling. Het afrekenen kan ook niet meer in de winkel. We kochten er altijd veel. Maar zoek nu een andere winkel.

Pluspunten

Leuke kleding, betaalbaar, kwaliteit, service prima

nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke site

Heel vervelend dat je je best doet om via het accepteren van de nieuwsbrief de kortingscode wilt gebruiken en dat hij die WELKOM15 niet accepteert bij je bestelling.. nu loop ik15 procent korting mis

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding met ruime keuze

Pluspunten

Fijn op je gemak thuis bestellen , netjes geleverd en indien niet echt wat je zoekt, in de winkel afgeven en direct je geld terug !!!

Pluspunten

Ik word altijd heel vriendelijk geholpen in de winkel in Purmerend en als ik iets via internet bestel krijg ik een vriendelijk telefoontje dat de bestelling binnen is en ik vind de kinderkleding altijd heel leuk en voordelig.

Mijn dochter woont in Drachten [Friesland] en zij vindt het heel jammer dat daar geen Terstal is. Nu kan ik natuurlijk wel alles voor haar halen in Purmerend, maar we zien zoveel leegstaande winkels in het centrum van Drachten, misschien een idee om een winkel te openen in Drachten, weet zeker dat er veel belangstelling voor is.

Pluspunten

Leuke kleding betaalbaar en snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Aangemeld als nieuwe klant (bevestigingsmail ontvangen) en voor de nieuwsbrief, daarbij wordt aangegeven dat ik een kortingscode per mail ontvang. Dat gebeurt niet dus een vraag gesteld aan klantenservice hierover (bevestigingsmail ontvangen). Geen antwoord van klantenservice over de uitgebleven kortingsmail. Ondertussen 2 van de 4 artikelen in winkelmandje niet meer leverbaar waardoor ik voor de andere 2 artikelen én geen korting én verzendkosten berekend krijg. Ga nu de 2 artikelen alsnog in een winkel afhalen. Beloof geen kortingscode en antwoord van de klantenservice als je beiden niet kunt waar maken! [email protected] / 06 - 48 175 604

Pluspunten

Mijn bestelling werd zomaar gratis thuisbezorgd

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo