Heel erg blij met mijn aankoop. Super prijskwaliteit verhouding. En retour in de winkel dus geen verzendkosten. Natuurlijk zag ik daar nog een leuke oranje trui voor Koningsdag. Echt blij mee..
Beste Sonja, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop! Super dat de prijs-kwaliteitverhouding naar wens is en dat de retour in de winkel zo makkelijk was. En wat leuk dat je ook nog een oranje trui voor Koningsdag hebt gevonden! We hopen dat je er een geweldige dag mee hebt. Bedankt voor je feedback! π
De travel line van Nicolette is prachtig. Ik heb bijna de gehele kledinglijn.
Beste Claudy, Wat geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent over de travel line van Nicolette! Het is fantastisch dat je bijna de gehele collectie hebt β dat zegt echt iets over de kwaliteit en stijl. We hopen dat je er nog veel plezier van zult hebben! π
Mooie modieuze kleding en super goed geholpen en geboord in de winkel!
Beste, Wat een fijne feedback, dank je wel! We zijn blij te horen dat je de kleding mooi en modieus vindt, en dat je zo goed geholpen bent in de winkel. Klanttevredenheid is voor ons echt belangrijk, dus we waarderen het enorm dat je dit deelt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! π
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Leuke kleding/assortiment.
Marije, Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te horen dat je de klantvriendelijkheid en het assortiment waardeert. We doen ons best om altijd behulpzaam te zijn en leuke kleding aan te bieden, dus het is geweldig om te horen dat het je bevalt. We hopen je snel weer te zien! π
Fijn dat je kan terug brengen in de winkel. Had shirtje met een gaatje erin werd niet moeilijk gedaan.
Beste Brita, Wat fijn om te horen dat je de retourservice in de winkel zo prettig vond! We vinden het belangrijk om makkelijk te helpen, zeker als er iets mis is met een product. Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! π
Hele leuke kleding voor niet te veel geld de lijn van Nicolette kluiver is ook top De spijkerbroeken beveel ik ook iedereen aan
Beste Sandra, Wat een fijne review, dank je wel! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de kleding en de lijn van Nicolette Kluiver. Ook fijn dat je de spijkerbroeken aanbeveelt β dat is altijd goed om te horen! We hopen je snel weer te verwelkomen voor meer leuke items. π
Snelle levering en alles nog leuker dan verwacht.
Beste Sanneke, Wat fijn om te horen! We zijn blij dat de levering snel was en dat de items zelfs nog leuker waren dan je had verwacht. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe aankopen! π
β¦
Beste Alice, Dank je wel voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat je de webshop leuk en mooi vindt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor meer leuke items! π
Genoeg keuze leuke aanbiedingen
Beste Laura, Wat fijn om te horen! We zijn blij dat je de ruime keuze en leuke aanbiedingen waardeert. We hopen dat je iets moois hebt kunnen vinden! π
Druk in de winkel maar ging voorspoedig
Beste Tineke, Fijn om te horen dat het ondanks de drukte toch voorspoedig ging! We proberen altijd te zorgen voor een soepele winkelervaring, zelfs op drukke momenten. Bedankt voor je feedback en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! π
Ondanks eerste kennismaking via webshop en naderhand via winkel zeer tevreden over jullie artikelen en levering hiervan Alleen jammer dat artikelen niet leer voorradig waren
Beste Liliane, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel de webshop als de winkel! We begrijpen dat het jammer is dat de artikelen niet op voorraad waren, we doen ons best om de voorraad altijd up-to-date te houden. Hopelijk kunnen we je snel weer helpen met de items die je zoekt. Bedankt voor je feedback! π
Super mooie kwaliteit kleding waar ik mij prettig in voel.
Beste Dieneke, Wat een geweldige review, bedankt! We zijn zo blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze kleding en dat je je er prettig in voelt. Dat is precies wat we voor ogen hebben! We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
De kleding collectie van Nicolette Kluijver is helemaal fantastisch. Pasvorm is goed op maat en blijft mooi, zelfs na vele wasbeurten. Ik ben fan en kijk uit naar nieuwe kleuren!
Beste Henriette, Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over de kledingcollectie van Nicolette Kluijver! We zijn blij dat de pasvorm goed is en de kleding mooi blijft, zelfs na meerdere wasbeurten. Dat is precies wat we voor ogen hebben! Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Geheel naar verwachting
Beste Sylvie, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles geheel naar verwachting is. We streven er altijd naar om een goede ervaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat we dat hebben kunnen waarmaken. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Altijd mooie aanbiedingen, snelle verzending en goede kwaliteit.
Beste Monica, Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze aanbiedingen, snelle verzending en de kwaliteit van onze producten. We doen altijd ons best om een uitstekende service te bieden en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Snelle levering Handige website
Beste Lia, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en onze handige website. We doen ons best om alles zo gemakkelijk mogelijk te maken, en het is geweldig om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!
Prima ervaring en
Beste Mirjam, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je een prima ervaring hebt gehad. We waarderen je feedback enorm en hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
Leuke kleding, betaalbaar en goed kwaliteit
Beste Lincy, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kleding! We zijn blij dat je de prijs-kwaliteitverhouding waardeert. We doen ons best om mooie, betaalbare kleding van goede kwaliteit aan te bieden. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Bereid om wat voor clienten wat te foen, juiste inlichtingen verstrekt.
Beste Mirjam, Dank je wel voor je review! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met de informatie die we hebben verstrekt en onze bereidheid om te helpen. Klanttevredenheid staat voor ons altijd voorop, en we zijn blij dat we je goed hebben kunnen ondersteunen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!
Snelle service en mooie produkten
Beste Virgenie, Dank je wel voor je mooie review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle service als de producten. We doen ons best om onze klanten altijd snel en goed te helpen, en het is fijn om te weten dat je dat hebt ervaren. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Ik vindt de kleren goed .En ze blijven ook mooi.En nog betaalbaar ook . En heel veel actie.s in de winkel
Beste Annelies, Dank je wel voor je fijne review! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kleding, de kwaliteit en de betaalbaarheid. We zijn ook blij dat je hebt kunnen profiteren van onze acties in de winkel! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor nog meer mooie vondsten.
Fijne winkel, en behulpzaam personeel.
Beste, Wat fijn om te horen, dank je wel! We zijn blij dat je de winkel en het personeel zo waardeert. Klantvriendelijkheid is voor ons belangrijk, dus het is geweldig dat je dat hebt ervaren. We hopen je snel weer te zien! π
Super snelle levering
Beste Annelies, Wat fijn om te horen! We zijn blij dat de levering zo snel was. We hopen dat je blij bent met je aankoop en je snel weer bij ons komt shoppen! π
De kledi g is precies zoals op de foto
Beste Elisabeth, Fijn om te horen dat de kleding precies is zoals je had verwacht! We doen ons best om alles zo duidelijk mogelijk te tonen. Hopelijk heb je veel plezier van je aankoop! π
Ik vind de kleding vrolijk en leuke kleurtjes ik hou er van! Zowel voor jongens en meisjes
Beste Michelle, Wat heerlijk om te horen! Fijn dat je de kleding vrolijk vindt en de kleurtjes je aanspreken. We doen ons best om voor zowel jongens als meisjes leuke en kleurrijke opties aan te bieden. We hopen dat je er veel plezier van hebt! π
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo