Prima snelle levering

Goed snelle service en correcte levering, goeie prijs, kwaliteit verhouding !!

Snelle service. Mooie degelijke herentruien. Past naar maat en zit mooi naar lichaamsvormen.

Leuke collectie voor een leuke prijs

Ik kom regelmatig in de winkel in Heemskerk. Altijd een leuke collectie en ontzettend behulpzaam en gezellig personeel. Ik verlaat nooit de winkel met lange handen.

Fijne artikelen met goede kwaliteit!

Mooie producten met een goede kwaliteit voor een lage prijs!

Leuke kleding voor een goeie prijs!

De bestelling was er in 2 dagen. Heel erg snel! En de kwaliteit is mooi en goed van de kleren. Man is heel blij en al veel complimenten gehad over zijn truien!

Makkelijk en snel mooie kleding gevonden

Met veel gemak konden we makkelijk diverse items voor mijn zoon van 9 uitzoeken en laten bezorgen. Top geregeld.

Prima site, prima producten

Wij bestellen regelmatig voor onze kinderen en kleinkinderen. Prima site, prima producten, goede prijzen en snelle levering. Ter Stal is een top leverancier, zowel in de winkels als online.

Leuke kleren, voor een goede prijs.

Alles volgens verwachting.

Fijne winkel in Rijssen

Je wordt er altijd goed geholpen. Niet opdringerig. Leuke items van Nicolet en commodo.

Fijne webshop

Leuke kleding, goed retourbeleid.

Gezellig,goede keuze, en niet duur!

Ik word altijd goed geadviseerd en de prijs/kwaliteit is prima.

Goede service en goede kwaliteit

Makkelijk en overzichtelijk

Snelle bezorging

Leuke collectie!

Gewoon goed.

Je wordt goed geholpen. Ze zijn vriendelijk. Als er wat is lossen ze dat op als het kan

Online shoppen bij ter Stal bevalt prima!

Een ter Stal winkel was nooit in mijn buurt. Ik kwam er alleen als we in Epe zijn. Dus is online shoppen een goede uitkomst. Nu is er wel een winkel in de buurt, maar toch shop ik ook nog online. Ik vind het gewoon prettig en ik zie ook iedere week welke aanbiedingen er zijn. Top!

Leuke items Leuke prijsjes

Behulpzaam vriendelijk en toch niet op je neus blijven staan….

Even een complimentje als je uit paskamer komt, even bij de kassa nog vriendelijk zeggen dat het zo leuk stond…… top!!!

Super snelle levering

alles goed verpakt en snel geleverd top!

Leuke kleding , redelijke prijs

Optijd bezorgd

Dikke prima!

Prima geholpen.

De medewerkster hielp mijn kundig om mijn retour te verwerken en mijn bestelling had ze al snel bij de hand.

Onvriendelijke medewerkster

Ik bracht een kledingstuk retour en vroeg heel vriendelijk of dit mogelijk was. De medewerkster zij niks en keek geïrriteerd en zei alleen maar " leg uw bankpas daar maar op" en wees naar het pinapparaat. Verder werd er nog steeds niets gezegd..... Er kon nog net een doei vanaf toen in de winkel verliet nadat ik vriendelijk bedankt en gedag had gezegd.

Super mooi, en snel in huis.

mooie kwaliteit kleding. en ook heel betaalbaar. echt blij mee!

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo