Prima kwaliteit en prijs

Trui met col; heerlijk product. Jammer dar er niet meer kleuren zijn; anders 5 sterren. Bezorging prima

Leuke verschillende kleding maar...

Helaas vaak synthetisch en verschil in de zelfde maat ( groter/ kleiner ).

Wacht nog op een levering

Helaas heb ik mijn laatste bestelling nog niet mogen ontvangen .Bij 4rack and tracé van DHL geen verandering te zien in de status. Ik heb al eerder via Ter Stal aankopen gedaan en was de levering altijd goed ik hoop dat mijn bestelling nog geleverd gaat worden.

Mooie aanbieding

Mooie aanbiedingen helft van het geld truien voor de kinderen

Mooie kwaliteit kinderkleding

Ik koop graag kleding bij TerStal voor mijn 2 jongens. Mooie en degelijke kwaliteit voor een leuke prijs!

Hele fijne broeken gescoord

Na een paar bestellingen de broeken wat tegen vinden vallen heb ik ditmaal voor mij ideale gekocht. Lekker dikke twil stof met stretch. De buik zone is hierdoor wat verdoezeld en het zit ook comfortabel. De aanbieding tweede broek euro5,99 kwam dus goed uit. Ik heb een zwarte donkerblauw en daar later ook nog een jeans stof aan toegevoegd. Laat de winterse temperaturen maar komen ik ben voorbereid

Fijne winkel!

Betaalbare en mooie kleding!

Super mooi en betaalbaar

Super mooie items en betaalbaar. Ook voor de lange vrouw.

Oke

Mijn vouchers die ik thuis open zet, kunnen steeds niet worden ingewisseld. Ook extraatjes krijg ik om deze reden nooit zoals de sokken en de drinkfles.

Mooie broek goede kwaliteit

Altijd heel tevreden.

Altijd heel tevreden fijne pasvorm.

Mooie kleding!

Fantastische kleding voor een mooie prijs. Het personeel is alleen niet allemaal even vriendelijk en/of op de hoogte van de pasvorm etc.

Goed en snel geleverd

Bestellen online gaat prima

Koop af en toe online bij Ter Stal moet ik iets echt leuk vinden. Het bestelproces en betaling verlopen soepeltjes. Ook het bezorgen verloopt volgens het boekje.

Fijne spullen en goede prijs

Kledingen, tassen en sjaals zitten/ staan goed en fijn en altijd een goede prijs. De medewerkers zijn vriendelijk en werken prettig mee bij ruilen of bestellen.

Super assortiment

Super gewinkeld

Leuke kleding voor het hele gezin! Snel bezorgd.

Mooie kleding, mooie prijzen

Meestal zeer tevreden over kleding van Terstal. Ook af en toe leuke acties zodat het betaalbaar blijft voor iedereen. Gemakkelijk online te bestellen.

Top kleding

Mooie kleding voor jong en oud.

Super geregeld leuke aanbieding

Goed en snelle levering

Niet eerst iets beloven en dan niet kunnen leveren.

Beetje jammer, dat de beloofde kerstsokken bij je bestelling ineens niet meer leverbaar zijn ! En een bestelling met 4 artikelen in 3 zendingen versturen is ook niet echt handig/duurzaam.

Leuke, draagbare betaalbare kleding.

Makkelijk te bestellen en het wordt snel bezorgd en als je een artikel wilt ruilen, kan dat zonder gedoe in een winkel.

netjes en klantvriendelijk

Ik ben netjes en vriendelijk geholpen.

Supergoed

Een prima ervaring. Altijd recht op retour, zelfs op Sale. Dat is helemaal supergoed.. en bij een retour, heel snel mijn geld weer teruggestort . Niets op aan te merken

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo