Prima winkel

Goed assortiment, betaalbare kleding.

Nadat ik de klantenservice had gebeld met een klacht werd het heel begreepvol afgehandeld. Ben hier blij mee.

Leuke kleding maar te prijzig voor de kwaliteit

Best hele leuke kleding maar vind het voor de (matige) kwaliteit echt prijzig. Ik schat jullie in tussen de zeeman en Wibra en jullie prijzen rijzen daarmee echt uit de pan. Qua kwaliteit doen jullie er niet voor onder. Sorry. Misschien eens onder de klanten peilen waar zij jullie in het rijtje zetten voor marktonderzoek.

Erg leuke kleding

Terstal heeft leuke kleding voor een goede prijs. Alleen is de maatvoering niet altijd goed. Sommige kleding valt erg klein en wanneer je een wat vrouwelijker figuur hebt ( dus borsten en heupen) valt het krap.

Heb niks ontvangen

Heb geen track en trace code en geen pakket ontvangen

Leuke kleding voor leuke prijsjes en ook nog eens snel geleverd!

Snel en soepel

Snel, duidelijk en makkelijk te bestellen!

Fijne spullen, precies zoals omschreven.

Goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling wordt afgeleverd. Kwaliteit is goed!

supersnel

supersnel in huis, mooie kwaliteit

Geweldige kleding

Voor het hele gezin slaag ik al jaren bij de TerStal. Onze dochter met de laatste bestelling weer heel blij gemaakt. Groot assortiment, vriendelijk personeel. Goede prijs kwaliteit!

Helaas was het gekochte niet goed, terug brengen in de winkel ging vlekkeloos.

Helaas was het gekochte niet goed, terug brengen in de winkel ging vlekkeloos.

Mooie kleding fijne prijs is nog betaalbaar

Altijd positieve ervaring!

De verhouding prijs -kwaliteit is wat me aanspreekt. Daarnaast in online shoppen via Terstal altijd een positieve ervaring met snelle levering.

Prijs/ kwaliteit verhouding goed

Leuk en gezellige winkel

Heel. Blij met de leuke kleding

Leuke kleding, zeer simpel te bestellen!

Inmiddels al meerdere kledingstukken online besteld. Kleding is leuk en betaalbaar. Website is makkelijk te volgen en het is zo besteld. terStal verrast me telkens weer met iets nieuws, heel erg blij mee!

Prettig

Ik kan tegenwoordig goed slagen bij Ter Stal. De kleding is modieus , goede prijs kwaliteit verhouding en shoppen of retourneren gaat makkelijk online of de winkel . De pasvorm is voor mij ook goed. Ook voor nette kleding voor de man (blouse/polo/trui) kan ik goed bij Ter Stal terecht .

Wat ik jammer vind dat deze winkel niet meer in Leeuwarden is dan ging ik er vaker heen

mooi, makkelijk, snel

makkelijke site, snelle levering, mooie kleding.

Travelstof

Ik ben dol op de Nicolette Kluijver collectie. Zit lekker en past goed. Alleen de colbertjes waren vroeger zowel kort- als lang model en nu alleen nog maar lang model, waar ik in verzuip. Het bomber jack past mij wel goed. Leuke kleuren en altijd netjes en sportief gekleed.

Prima travelkleding

Ruime keus, kleur soms lastig te zien via webshop

Zoals iedere keer weer goed

Zeer tevreden over elke verzending, maar ook een retourzending wordt goed aangepakt. Meestal is de kleding goed van kwaliteit. Maar in enkele gevallen helaas ook iets minder, na 1x dragen toch al draagsporen. Maar daar is de prijs soms dan ook naar. Want prijzen zijn erg interessant.

Het was mijn eerste keer ging super goed ga dit zeker vaker doen

Ik zou Rijssen echt aanbevelen , super vriendelijk personeel

Bedrijvenpark Twente 314