De bestelling is snel geplaatst en geleverd volgens wens. Helemaal tevreden.
Hi Olga, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! 😊 Heel erg bedankt voor je mooie review, we zijn blij dat je helemaal tevreden bent!
Meestal snelle levering en netjes verpakt. Laatste keer iets minder tevreden. Meer dan een week wachten op een bestelling.
Hi Angela, Dankjewel voor je eerlijke feedback. Het spijt ons dat de laatste bestelling langer duurde dan verwacht. We doen ons best om de levering weer sneller en netjes te laten verlopen. Fijn dat je ons dit laat weten!
Ik heb paar t-shirts gekocht en mijn zoon is super blij. Goed kwaliteit
Hi Pamela, Wat leuk om te horen dat je zoon zo blij is met de t-shirts! 😊 Bedankt voor je review, daar doen we het voor!
Alles werd snel geleverd, artikelen waren zoals op de foto’s. Weer super blij mee!
Hi Amarens, Wat fijn om te horen dat alles snel geleverd werd en dat de artikelen precies waren zoals je verwachtte! 😊 Heel erg bedankt voor je mooie review, we zijn blij dat je weer zo blij bent!
Levering was later dan dat ik doorkreeg bij het kopen van producten
Hi Danny, Dankjewel voor je feedback. Het spijt ons dat de levering later was dan verwacht. We doen ons best om dit in de toekomst beter af te stemmen. Fijn dat je ons dit laat weten!
Kleding helemaal leuk! De verzending kan beter. Vorige keer toen ik een bestelling had gedaan, was de bestelling door een winkel medewerker ingepakt en verstuurd naar DHL terwijl deze in de winkel moest blijven. Helaas pakketje kwijt geraakt, waardoor ik deze opnieuw moest bestellen. Nu heb ik 2 bestellingen gedaan op 1 dag, de 1e bestelling was er na 1 dag en de andere duurde een week voordat het überhaupt verzonden werd. Jammer.
Hi Melanie, Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons dat je vorige ervaring met de verzending niet vlekkeloos verliep en dat dit voor vertraging heeft gezorgd. We nemen dit serieus en zullen ervoor zorgen dat dit in de toekomst beter verloopt. Fijn om te horen dat je de kleding leuk vindt en we hopen je volgende bestelling soepeler te laten verlopen.
Ik heb al een aantal broeken en blouses van de Nicolette collectie. Ik ben er heel tevreden over. De prijs/kwaliteit verhouding is top!,
Hi Ingrid, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de Nicolette collectie! 😊 Geweldig dat je de prijs/kwaliteit verhouding ook waardeert. Dankjewel voor je mooie review!
Via internet twee broeken besteld volgende dag netjes thuis afgeleverd echter was de maat niet goed in de winkel kunnen ruilen ging allemaal prima.
Hi Piet, Bedankt voor je uitgebreide review! 🙏 Fijn dat de broeken snel geleverd werden en dat het ruilen in de winkel zo soepel is verlopen. We zijn blij dat alles naar wens is opgelost!
Erg prettig
Hi Melissa, Wat fijn om te horen dat je het als zo prettig hebt ervaren! 😊 Bedankt voor je review.
Alles perfect
Beste, Wat een geweldige review, dankjewel! Fijn om te horen dat alles perfect is verlopen.
Ik heb voor de eerste x besteld bij terStal en ben zeer tevreden van de producten.
Beste Kelly, Wat fijn om te lezen dat je eerste bestelling zo goed is bevallen! 💚 We hopen je snel weer terug te zien bij terStal. Veel plezier met je nieuwe producten!
Vriendelijk personeel, leuke kleding, prima prijzen
Beste Joke, Dankjewel voor je mooie woorden! 💚 Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons personeel, de kleding én de prijzen. We zien je graag snel weer in de winkel!
Altijd top service
Beste Esmeralda, Dankjewel voor je fijne reactie! 💚 We zijn blij dat je onze service zo waardeert.
Vind altijd leuke en goede kleding voor de kinderen. Helaas verkeerde kleur jas geleverd gekregen. Gemaild en nog geen antwoord na 3 dagen.
Beste Anne, Bedankt voor je bericht en je feedback. Wat jammer om te horen dat je een verkeerde kleur jas hebt ontvangen en dat je nog geen reactie hebt gekregen op je e-mail. Onze excuses voor het ongemak! Dit is uiteraard niet de bedoeling. Zou je ons via [email protected] of telefonisch 0546-232021 je ordernummer willen doorgeven? Dan kijken we dit direct voor je na en zorgen we voor een passende oplossing.
Nicolette heeft een waanzinnig mooie lijn. Draagt heerlijk en is sportief en toch ook netjes en heel vrouwelijk.
Beste Mignon, Wat een prachtig compliment! 💚 Superfijn om te horen dat je zo blij bent met de lijn van Nicolette – sportief, vrouwelijk en comfortabel, precies zoals bedoeld.
Moderne kleding voor leuke prijs. Ook enthousiast over travelkleding. Deze zit als gegoten en pasvorm en kwaliteit blijft goed.
Perfecte travel kwaliteit
Beste Cathy, Wat fijn om te horen dat de travel kwaliteit zo goed bevalt! 💚 Heel veel plezier ermee.
Er was een artikel in verkeerde maat geleverd, er is snel en correct gereageerd. Heel netjes, was ik blij mee!
Hi Amanda, Bedankt voor uw vriendelijke woorden! Fijn om te horen dat het snel en netjes is opgelost en dat u tevreden bent met de service
Het was voor mij de eerste keer dat ik een online bestelling deed bij TerStal. Waar ik woon is geen TerStal, maar ik had leuke kleding gezien in Purmerend. Helaas niet meer in mijn maat, vandaar dat ik tegen mijn principes een online bestelling deed. Eerlijk is eerlijk, het ging bijzonder snel. Zelf ben ik niet zo enthousiast over DHL en had liever de keus gehad voor Post NL.
Beste Bea, Bedankt dat u de moeite heeft genomen uw ervaring te delen en voor het vertrouwen om voor de eerste keer bij ons online te bestellen. Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat u tevreden bent met de kleding. We begrijpen uw voorkeur voor PostNL en nemen dit zeker mee. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens blij maken met een online bestelling!
Altijd vriendelijk personeel en behulpzaam
Beste Michelle, Dank u wel voor uw mooie woorden! Fijn dat ons team u altijd vriendelijk en behulpzaam heeft kunnen helpen.
Ik heb het zoals altijd prettig ervaren in de winkel in Oude Pekela. Fijn geholpen bij een retour en gastvrij tijdens het shoppen. Leuke medewerkers en altijd behulpzaam. Je voelt je gezien en gehoord zonder verplichting. Ik kom er graag terug en ga vaak met een spontane aankoop de winkel weer uit. Haha..
Beste Tineke, Wat ontzettend leuk om te lezen! Fijn dat u zich bij ons altijd welkom voelt en goed geholpen wordt, zowel bij een retour als tijdens het shoppen. We doen ons best om iedereen op die manier te helpen, en het is geweldig om te horen dat u regelmatig met een spontane aankoop de winkel verlaat. We kijken ernaar uit u snel weer te mogen verwelkomen!
Aleen..zaten bij beide jeans de beveiligings buttons nog op de achter broekzak.We hebben ze zelf gelukkig kunnen verwijderen.
Beste Lubje, Bedankt voor uw bericht en voor het aangeven van dit punt. Wat vervelend dat de beveiligingsbuttons nog op de broeken zaten, fijn dat u ze zelf heeft kunnen verwijderen. We nemen uw feedback mee zodat dit in de toekomst hopelijk niet meer voorkomt. Bedankt voor uw aankoop en uw begrip!
Makkelijk te vinden snelle levering en goede prijzen
Beste Anneke, Dank u wel voor uw review! Fijn dat u onze winkel makkelijk kon vinden en tevreden bent met de levering en prijzen.
Overzichtelijke winkel, alleen niet alles in de juiste maten aanwezig. Vriendelijk personeel
Beste Marloes, Dank u wel voor uw review! Fijn dat u onze winkel overzichtelijk vindt en dat ons personeel u vriendelijk heeft geholpen. We begrijpen dat niet altijd alle maten beschikbaar zijn en nemen uw feedback mee om het assortiment waar mogelijk te verbeteren.
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo