De kleding is mooi. Soms is de kwaliteit wat minder maar daar is de prijs dan ook naar. De duurdere kleding is erg goed van kwaliteit zoals de Nicolette Kluijvert collectie.
Hi Monique, Dank je wel voor je review! Fijn dat je onze kleding mooi vindt en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de duurdere items, zoals de Nicolette Kluijver collectie. We waarderen je feedback over de prijs-kwaliteitverhouding van onze andere artikelen en nemen dit mee.
Super blij met mijn comfortabele pak
Hi Iris, Dank je wel voor je review! Geweldig om te horen dat je zo blij bent met je comfortabele pak.
Mooie kleding voor een fijne prijs. Goede pasvorm.
Hi Monique, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de mooie kleding, de fijne prijs en de goede pasvorm.
Leuke kleding fijne prijs
Hi Monique, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je de kleding leuk vindt en de prijs prettig is.
Prachtige kleding, zit lekker en comfortabel. En je betaalt er gelukkig geen hoofdprijs voor
Hi Marjan, Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat je onze kleding prachtig, comfortabel én betaalbaar vindt.
Broek viel te klein uit, maar na het bestellen van een grotere maat was het perfecte
Hi Mariet, Dank je wel voor je review! Jammer dat de broek eerst te klein uitviel, maar fijn om te horen dat de grotere maat uiteindelijk perfect was.
Snelle levering, perfecte pasvorm voor mij. Meestal zijn bij de broeken te kort, maar hier zijn ze de juiste lengte.
Hi Tonnie, Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat de pasvorm perfect voor je is, vooral de lengte van de broeken.
De kleuren zijn leuk en kwaliteit prima. Omdat de maten nogal verschillend zijn (bijvoorbeeld als ik 2 truien koop kan het zijn dat de ene een maat S is en de andere een maat L) vind ik het lastig om online te bestellen. Dus naar de winkel om te passen maar daar zijn vaak of niet alle maten of het hele product niet (meer).
Hi Yvette, Dank je wel voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kleuren en de kwaliteit. We begrijpen je punt over de maatverschillen en dat dit online bestellen lastiger maakt. Ook het niet altijd beschikbaar zijn van alle maten in de winkel kan frustrerend zijn. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze pasvorminformatie en beschikbaarheid verder te verbeteren. Bedankt dat je dit met ons deelt.
Mijn bestelling was snel bezorgd en ook netjes ingepakt.
Hi Yvonne, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel is bezorgd en netjes was ingepakt.
Artikelen besteld en waren binnen 2 dagen binnen. Erg tevreden. Zou snel weer bestellen
Hi Julia, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat je zo tevreden bent. We zien je graag snel weer terug!
Had een set besteld maar de broek is verdwenen in de bestelling (staat ook niet meer op de bestelbon, waarschijnlijk ineens uitverkocht) en vervolgens alleen de trui ontvangen. Mail gestuurd en heb gewoon pech. Ook niet meedenken aan een oplossing. Heb de hele bestelling teruggestuurd. Heb afgelopen tijd heel veel besteld voornamelijk van Nicolette collectie dus genoeg uitgegeven. Erg jammer.
Hi Petra, Dank je wel voor je review. We hebben je bestelling nagekeken en zien dat er in de bestelling alleen een trui is geplaatst en bevestigd, en geen broek. Daarom is de bestelling ook zo geleverd en staat dit zo op de bestelbon vermeld. We begrijpen dat dit verwarrend en teleurstellend voor je kan zijn, zeker omdat je uitging van een complete set. Jammer dat dit tot deze ervaring heeft geleid. Mocht je hierover nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice uiteraard voor je klaar.
Snel en makkelijk te bestellen. Goede en nette service.
Hi Renate, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je het bestellen snel en makkelijk vond en dat je tevreden bent over onze nette service.
Ik heb een hekel aan winkelen en dus laat ik alles thuis bezorgen. Tot dusverre zijn alle aankopen naar wens. Ik heb nog geen enkel item geretourneerd. De prijs- kwaliteitverhouding is dik in orde.
Hi Sjoerd, Dank je wel voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de prijs-kwaliteitverhouding, en dat alles tot nu toe naar wens is aangekomen. Fijn dat thuisbezorgen het winkelen voor jou makkelijker maakt!
Jammer dat de winkel in almere gesloten is
Beste, Het spijt ons dat je onze winkel in Almere mist. We waarderen je loyaliteit en hopen je alsnog online of in een van onze andere winkels van dienst te kunnen zijn.
Snel bezorgd en comfortabele broeken en blouses sets
Hi Ria, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle bezorging en dat de broeken- en blousesets comfortabel zijn.
Ben fan van de kleding van Nicolette Kluiver. Mooi en betaalbaar
Hi Ellen, Dank je wel voor je review! Geweldig om te horen dat je fan bent van de kleding van Nicolette Kluiver en dat je de collectie mooi en betaalbaar vindt.
Vriendelijk personeel in de winkel in Oss (Ruwaard)
Hi Anja, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je het personeel in onze winkel in Oss als vriendelijk hebt ervaren.
De kleding sommige waren te groot en de andere te klein Maar het was een snelle levering
Hi Gerry, Dank je wel voor je review! Jammer dat de maten niet helemaal passend waren, maar fijn om te horen dat de levering snel was. We hopen dat je alsnog iets hebt gevonden waar je blij mee bent!
Prettig geholpen Mooie aanbiedingen Weer goed geslaagd.
Beste, Dank je wel voor je review! Geweldig om te horen dat je prettig geholpen bent en mooie aanbiedingen hebt gevonden. Fijn dat je weer goed geslaagd bent!
Goede snelle levering en mooie kwaliteit
Hi Jilke, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de mooie kwaliteit van onze producten.
bij terStal. Echt goede kwaliteit en super mooi kleren.
Beste, Dank je wel voor je review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de mooie kleding bij Ter Stal.
Het pak wat ik wilde was er niet meer in mijn maat. Maar de medewerkster in de winkel heeft mij heel vriendelijk geholpen en voor mij een grotere maat besteld. Echt een hele vriendelijke jongedame, dit tref ik niet altijd meer aan in de fysieke winkels tegenwoordig, helaas. Maar zij mag van mij blijven!!
Hi Sandra, Wat fijn om te lezen! Geweldig dat onze medewerkster je zo vriendelijk heeft geholpen en de juiste maat voor je heeft besteld. We delen dit zeker met haar—ze zal hier heel blij mee zijn!
Bestelling gedaan in winkel omdat mijn maat niet aanwezig was. Opgehaald, denk even passen voor de zekerheid. Maar goed, beveiligings dingen zaten er nog op. Niet in de winkel eraf kunnen krijgen. Jammer. Opnieuw besteld en naar mijn huis laten sturen. Opgelost
Hi Jeanet, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het uiteindelijk is opgelost en dat je de bestelling alsnog snel thuis hebt ontvangen. Jammer van de problemen in de winkel, we nemen je feedback zeker mee.
De verkoopster was erg vriendelijk
Hi Hanny, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je zo positief bent over de vriendelijkheid van onze verkoopster.
Heb bestelling ging super makkelijk en ook werd het snel bezorgd. Helaas niet helemaal naar wens, dus ga ik het ruilen in de winkel.
Beste Sharon, Bedankt voor je bericht en fijn om te horen dat het bestellen soepel verliep en de levering snel was. Jammer dat het product niet helemaal naar wens was, maar goed dat je het kunt ruilen in de winkel. We helpen je daar graag verder om iets te vinden dat wel perfect past!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo