Netjes en snel verzonden. Kwaliteit/prijs verhouding is uitstekend. Als er een keer wel iets is dan wordt het in de winkel keurig opgelost.

Netjes en op tijd Dank u wel

Retour gestuurd

Artikel geretourneerd, was te groot

Leuke kleding, fijne prijzen.

Ik vind dat Terstal leuke collecties kleding heeft voor volwassenen en kinderen. Daarnaast zijn de prijzen fijn en zijn er vaak leuke aanbiedingen. Ik koop er geregeld iets.

Snel en keurig netjes!

De bestelling is snel geplaatst en geleverd volgens wens. Helemaal tevreden.

Meestal snelle levering en netjes verpakt

Meestal snelle levering en netjes verpakt. Laatste keer iets minder tevreden. Meer dan een week wachten op een bestelling.

Goed kwaliteit

Ik heb paar t-shirts gekocht en mijn zoon is super blij. Goed kwaliteit

Snelle levering, hele leuke artikelen!

Alles werd snel geleverd, artikelen waren zoals op de foto’s. Weer super blij mee!

Levering was later dan dat ik doorkreeg bij het kopen van producten

Leuke kleding, maar verzenden kan beter.

Kleding helemaal leuk! De verzending kan beter. Vorige keer toen ik een bestelling had gedaan, was de bestelling door een winkel medewerker ingepakt en verstuurd naar DHL terwijl deze in de winkel moest blijven. Helaas pakketje kwijt geraakt, waardoor ik deze opnieuw moest bestellen. Nu heb ik 2 bestellingen gedaan op 1 dag, de 1e bestelling was er na 1 dag en de andere duurde een week voordat het überhaupt verzonden werd. Jammer.

Hele goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik heb al een aantal broeken en blouses van de Nicolette collectie. Ik ben er heel tevreden over. De prijs/kwaliteit verhouding is top!,

Via internet twee broeken besteld volgende dag netjes thuis afgeleverd echter was de maat niet goed in de winkel kunnen ruilen ging allemaal prima.

Mooi

Erg prettig

Snelle verzending, nette spijkerbroeken

Alles perfect

Leuke set en goed ontvangen

Snelle verzending en goeie kledij

Ik heb voor de eerste x besteld bij terStal en ben zeer tevreden van de producten.

Vriendelijk personeel, leuke kleding, prima prijzen

Altijd top service

Leuke kleding verkeerde levering

Vind altijd leuke en goede kleding voor de kinderen. Helaas verkeerde kleur jas geleverd gekregen. Gemaild en nog geen antwoord na 3 dagen.

Mooie lijn van Nicolette

Nicolette heeft een waanzinnig mooie lijn. Draagt heerlijk en is sportief en toch ook netjes en heel vrouwelijk.

Leuke kleding , goede kwaliteit voor mooie prijs

Moderne kleding voor leuke prijs. Ook enthousiast over travelkleding. Deze zit als gegoten en pasvorm en kwaliteit blijft goed.

Snelle online levering

Perfecte travel kwaliteit

Goede service!

Er was een artikel in verkeerde maat geleverd, er is snel en correct gereageerd. Heel netjes, was ik blij mee!

Snel

Het was voor mij de eerste keer dat ik een online bestelling deed bij TerStal. Waar ik woon is geen TerStal, maar ik had leuke kleding gezien in Purmerend. Helaas niet meer in mijn maat, vandaar dat ik tegen mijn principes een online bestelling deed. Eerlijk is eerlijk, het ging bijzonder snel. Zelf ben ik niet zo enthousiast over DHL en had liever de keus gehad voor Post NL.

Altijd vriendelijk personeel en behulpzaam

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo