Super nette vlotte en mooie artikelen

Ik had besteld en binnen no time binnen super snel en netjes en ook het retour ( was een broek te klein ) was keurig geregeld echt een aanrader ter Stal

Prijs/kwaliteit goed en snelle verzending

De prijs/kwaliteit van de kleding is goed. De verzending was ook heel snel.

top vriendelijke medewerkers

vriendelijke medewerkers.

Het ging heel gemakkelijk allemaal

Ik vond snel wat ik zocht en mijn maat was nog beschikbaar. De kwaliteit (de Nicolette Kluijver serie) is ontzettend goed! Prachtige pasvorm, heel stijlvol, zalig om te dragen!!

Kan hier altijd goed slagen

Mooie colectie

Mooie collectie wederom. Kwaliteit in stof. Geen problemen bij ruilen.

Mooie broeken gescoord

Is ben blij verrast met mijn nieuwe broeken. De prijs is wel hoger dan ik had verwacht, maar ik vond ze erg mooi. Daarom toch de koop gedaan. Ik hoop dat ze lang mooi blijven.

Makkelijk te bestellen snelle levering

De bestelling was makkelijk aan te klikken en betalen gaat ook vanzelf. De producten werden snel geleverd en de maten klopten du niks hoeft terug. Kortom super!

Top!!

Zit goed mooie stof En snel geleverd.

Voldoet aan de verwachtingen!

Prima op tijd geleverd!

Superleuke kleding

Superleuke mode en er was een actie met 20% korting op alles Er was al veel weg maar nadat ik het op de website had besteld werd het gratis thuisbezorgd Dit is top

Fijne winkel

Prima gewinkeld, veel op voorraad, aardig personeel.

Aankoop goed.

Alleen bezorging door DHLerg slecht , artikelen gooit men zo over het hek, dit reeds de tweede maal. Wel neerzet toestemming gegeven, maar dat is bij de voordeur. Blijkbaar te ver lopen voor hun. Wat als artikel weggehaald wordt???

Leveren wat ze beloven!

Enkele kledjngstukken uitgezocht en besteld. Bij binnenkomst voldeden ze aan de wensen. Ook snel geleverd!

Leuke en nette winkel

Leuke en nette winkel. Vriendelijk personeel

Ik ben heel fijn geholpen.

Het is goed omgewisseld

Prima website

Op zich heeft terStal een prima website. Ik vind het soms wel wat onhandig om mijn verlanglijstje terug te vinden. De foto's in het verlanglijstje worden (op mobiel) ook niet duidelijk getoond.

Kleding valt vaak kleiner dan de maat

Kleding valt vaak kleiner dan de maat

Top en snel

Heerlijke broek, mooie pasvorm. Dank voor de snelle levering.

Fijn

In de winkel kon ik het niet vinden maar gelukkig op de website wel

Duidelijke website

Duidelijke website, fijne bestelling en bezorging

Mijn bestelling ziet er ook echt uit als op foto's, dit is bij mij wel eens anders gebleken

Super geholpen

Heel fijn geholpen. Verkoopster heeft haar uiterste best gedaan, de artikelen op te sporen, die in dit filiaal niet meer voorradig waren. Moest een stukje rijden, maar heel goed geslaagd. Ben erg blij met mijn aankoop.

Goede kleding, soms teleurstellend

Over het algemeen hebben jullie altijd leuke mooie kleding die goed betaalbaar is en mooi blijft in de was. Soms zit er kleding bij waarvan de pasvorm, of stof heel erg tegenvalt en snel rafelt of scheurt.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo