Snelle service en mooie kleding

Kleding mooi zoals beschreven. Snel in huis.

Dubbel..

Ene bestelling ging super. De ander was erg slecht. 3de bestelling was het pakketje kwijt. Gelukkig goede klantenservice die het opgelost heeft

Helaas geen reactie op vraag teruggestuurd artikel

Ik heb een artikel ontvangen met een foutje (klein gaatje). Moest helaas retourkosten zelf betalen.

hele fijne winkel met goede service

erg fijn als er met je meegedacht wordt in een winkel.

Heerlijk: die jurken van Nivolette Kluijver!

Echt een aanwinst in de collectie! Alleen blijf ik het jammer vinden dat ik niet contant kan betalen!

Goede broeken voor mijn zoontjes

Pasvorm is voor mijn kinderen geweldige met deze jeans

Geweldig!!

Duidelijke site en snelle levering

Momenteel mijn favoriete winkel

Leuke betaalbare kleding, vriendelijk personeel in de winkels, webshop overzichtelijk en snelle levering. Minpuntje vind ik dat er niet contant betaald kan worden in de winkels

Mooie spullen

Altijd vriendelijk geholpen, en mooie spullen en betaalbaar

Prima bestelling

Bestelling gedaan, duurde vervolgens erg lang voordat deze geleverd werd. Zolang dat ik zelf ging twijfelen of mijn bestelling wel juist was geplaatst.

Goed geholpen in de winkel.

Verzending verschrikkelijk

Prijzen (in de sale) prima, maar iets wat ik op 6 november besteld heb en nu (16 november) nog niet binnen heb is toch wel echt een min puntje...

Fijne website duidelijk. Ben blij met mijn aankoop een heerlijke warme jas gekocht. Met leuke korting.

Goede ervaring……

Goede ervaring met ter Stall.. Snelle levering en als het niet past dan zonder probleem retour…

Hele snelle service.

Leuke aanbiedingen

Een feestje !

Snel en netjes!

Online een hele leuke kinderjas besteld. Snel en netjes. Komt overeen met foto. Fijn dat je als lid gebruik kunt maken van de voordelen.

Mooie kleding voor niet teveel

Kon de tijd nemen om wat uut te zoeken Genoeg keus Goede prijs en kwaliteit

Kleding die perfect zit en betaalbaar is!

De actie van de meiden jeans voor €5,- leek te mooi om waar te zijn. Maar niets is minder waar, de jeans waren écht maar 5 euro en de maattabel klopte en de levering was super snel! Enige minpunt, een ontevreden zoon ;)

Geweldige kleding van Monique Kluijver, goede bezorg service en top kwaliteit

Makkelijk en snel

Bij Terstal kun je heel gemakkelijk en snel online bestellen. De opties om te filteren zijn heel handig en ook het afrekenen gaat snel. Enige minpunt is dat het vrij lang duurt eer dat je het in huis hebt, wat je anno 2024 niet echt meer zou moeten verwachten

Snelle levering,

Maat is prima, snel geleverd. Echt super hoor

geweldig

ruime keuze, , kleding blijft mooi en is betaalbaar

Goede service en prima prijs kwaliteit

Binnen 2 dagen mijn nieuwe broek binnen. Broek is precies wat ik hoopte

Bedrijvenpark Twente 314