Alles liep voorspoedig,
Hi Ana, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles voorspoedig verliep. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Het bestellen. Het laten bezorgen. Het pakketje kleding thuis bezorgd krijgen. Allemaal prima in orde. Alles is duidelijk tijdens de bestelling en thuis gestuurd krijgen. Gr
Hi Trudy, Bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat alles rondom het bestellen, de bezorging en het ontvangen van je pakketje prima in orde was. We doen ons best om het proces zo duidelijk en soepel mogelijk te maken. Tot de volgende keer!
Ik had een online bestelling gedaan. Was echt super snel binnen.
Hi Patty, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je bestelling super snel geleverd werd. We doen ons best om alles zo snel mogelijk bij je te krijgen. Tot de volgende keer!
Fijne kleding en altijd goede service. Snelle levering en voor een leuke prijs.
Hi Manon, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de kleding als onze service. We doen ons best om altijd snelle levering en goede prijzen te bieden. Tot de volgende keer!
Hi Ria, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. We zien je graag weer terug!
Prima ervaring
Hi Annette, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je een prima ervaring hebt gehad. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Fijn geholpen
Hi Jan, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent. We staan altijd klaar om je verder te helpen!
Snelle levering , leuke collectie.
Hi Iris, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met de snelle levering en onze leuke collectie. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Altijd fijne ervaring met de kleding van Terstal.
Hi Wendy, Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je altijd een goede ervaring hebt met de kleding van Terstal. We hopen je nog vaak te mogen verwelkomen!
Het bestellen gaat makkelijk en snel.
Beste, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk en snel verloopt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Mooie broek voor een fijne prijs, goede service.
Beste, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de broek, de prijs en de service. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Leuke verkoopsters en leuke kleding
Beste, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je de kleding en onze verkoopsters leuk vond. Tot snel weer!
De beste site die er is. Duidelijk snelle bezorging en zo goede afhandeling retourneren. Een dikke 10 van moj
Hi Nelly, Wauw, wat een fantastische review! Bedankt voor je mooie woorden en die dikke 10! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze snelle bezorging en het retourproces. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Mooie zwembroeken en goede pasvorm.
Hi Priscilla, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de zwembroeken en de pasvorm. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Super leuke baby kleding voor een leuke prijs
Hi Gonnie, Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je de babykleding zo enthousiast waardeert. We zijn blij dat je hebt kunnen vinden wat je zocht voor een goede prijs. Tot snel weer!
Fijne kleding voor een prima prijs; ik ben telkens weer blij verrast als er een bestelling van Terstal binnenkomt. Aanrader!
Hi Kaat, Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je telkens weer blij verrast wordt door je bestellingen. We zijn blij dat je tevreden bent met de prijs en de kleding. Bedankt voor de aanrader, we zien je graag weer terug!
Alles keurig geleverd. Ook het retour was super snel geregeld. Super bedrijf.
Beste, Bedankt voor je fantastische review! Wat fijn om te horen dat alles keurig geleverd werd en het retourproces snel geregeld was. We doen ons best om alles soepel te laten verlopen en het doet ons plezier dat je dat hebt ervaren. Tot de volgende keer!
Makkelijk bestellen, snel in huis en ook de mogelijkheid om achteraf te betalen.
Hi Anieta, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je het bestelproces makkelijk vond en de levering snel was. We zijn ook blij dat de optie om achteraf te betalen goed werkt voor je. Tot de volgende keer!
Of ik nou online bestel of in de winkel, service is fantastisch! Ook de artikelen zijn heel goed in prijs/kwaliteit.
Hi Barbera, Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zowel online als in de winkel zo'n goede service hebt ervaren. We doen ons best om de prijs/kwaliteit altijd in balans te houden, en het is mooi om te lezen dat je dat waardeert. We zien je graag weer terug!
Fijne service, ook na retour
Hi Hennie, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je ook na de retour zo goed geholpen bent. We streven altijd naar de beste service en het doet ons plezier dat je dat hebt ervaren!
Was snel geleverd en paste perfect
Hi Patricia, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en de kleding perfect paste. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Ik wist wat ik wou, maar vond het niet... ze hebben me dadelijk geholpen toen ik het vroeg. Mercikes!!!
Hi Paula, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat je zo snel en goed geholpen bent bij het vinden van wat je zocht. We geven je dankjewel graag door aan ons team. Tot de volgende keer!
Altijd leuke kleding, service goed en maat is betrouwbaar
de kleding werd snel verzonden en zag er goed uit
Hi Myrelle, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de kleding snel geleverd werd en er goed uitziet. We hopen je snel weer terug te zien!
Ik kwam een pakketje retour brengen werd heel vriendelijk geholpen.wilde graag in de winkel kijken voor een maat groter maar die was er niet wel in een andere kleur daar werd ik op gewezen door de medewerkster deze was erg vriendelijk heb hem gekocht met een top er bij Fijn geholpen door vriendelijk personeel
Hi Anneke, Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo vriendelijk bent geholpen bij het retourneren en het vinden van een alternatief. We geven je compliment zeker door aan onze collega’s. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag weer terug!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo