Fantastisch!!!

Snelle levering van mooie producten

Een leuke winkel met leuke kleding

De prijs / kwaliteit van de kleding van Ter Stal is goed. Er is veel keuze en deze is verassend leuk.

Prettige ervaring

Kon mijn pakket ( pantalon ) niet ophalen bij het service punt . Auto ongeluk gehad , die mevrouw vertelde mij dat ze het opnieuw zou opsturen .

Goede kwaliteit en prijs

Snelle levering ook

Mooie kleding

2 mooie broekpakken van travelerstof gekocht, zitten fijn, makkelijk te wassen en snel droog. Blouses waren niet in mijn maat maar online gelukkig wel.

Snel en goede kwaliteit

Mooi product

Fijne winkel om fysiek te bezoeken en om online tecwinkeken. Aardig personeel

Leuke betaalbare wisselende collectie

Ik ben fan Terstal! Ze hebben leuke, betaalbare en steeds wisselende collecties. Ook goede spaaractie!

Fijne winkel

Super leuke en hippe kleding voor een goed betaalbare prijs. Makkelijk te retourneren via de post of winkel. Top winkel!

Niet ok

Beetje jammer dat ik naar winkel moest om beveiliging eraf te laten halen

Prima voor elkaar snelle levering

De bestelling ging goed. Levering in 4 partijen waarvan 2 op 1 dag. Maar alles zag er netjes uit

Top winkel mooie aanbiedingen

Super snelll evering en mooi vest gekregen. Precies zoals op de foto

Netjes

Leuke producten voor een leuk prijsje. Sommige producten willen echter wel wat duur zijn ivm de kwaliteit. Dat is zonde. Dit verschilt wel heel erg. Over all, fijne shopervaring

Leuke blouse

Snel geleverd, heel mooie blouse

tevreden

voor onze zoon een super leuke gele onesie kunnen kopen, en verrassend genoeg voor mezelf een huispak met korting kunnen kopen. tevreden kunnen winkelen.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, en snelle service

Voordelig hip

Leuke, moderne kleding voor leuke prijzen.

Prima,

Snelle verzending, prima product Bij retour moet je wel retour kosten betalen. Geld wordt snel teruggestort. Jammer je kan product niet ruilen voor andere maat zonder de retour kosten.

Snel en goed

Spullen volgende de dag in huis. Super

Makkelijk

Makkelijk en snel in huis

Snel en behulpzaam

Top collectie voor een mooie prijs

Goede kleding

Kleding van Nicolette Kluijver is mooi en de maat klopt. De laatste keer ontving ik mooie 2 jeans die helaas te klein uitvielen, maat 46 leek wel maat 42. De jeans was mooi verpakt in dun papier. Geretourneerd met verzendkosten (wordt vermeld op de site). Daarna 2 jeans in een ander model besteld, die passen. Deze ontving ik verfrommeld zonder papier in de zak. Ontdekte vreemde opvallende vlekken op 1 jeans. Heb hierover contact opgenomen maar tot op heden niets teruggehoord, kreeg een standaardmail met een mededeling dat ik binnen 4 dagen bericht krijg, daarom heb ik opnieuw gemaild want misschien is er iets mis gegaan. Als ik bericht terug had ontvangen dan had ik meer sterren gegeven, maar nu is het of je van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Hopelijk wordt er een oplossing geboden?

Altijd goede service

De webshop is is erg toegankelijk om te winkelen. Veel keuze, leuke acties en snelle levering. In de winkel word je ook altijd prettig geholpen.

Makkelijk thuis bestellen en de dag erna al binnen.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo