Heel blij mee

2x broek en blazer gekocht van Nicolette kluijver. Wat een goede kwaliteit, zeer goed model en maat is precies goed.

Snele levering en en zeer giede kwaliteit

Snel geleverd, product naar wens voor een goede prijs

Erg tevreden, precies zoals de titel zegt

Originele en betaalbare kleding

Fijne winkelervaring, uitgebreid en betaalbaar assortiment en leuk personeel

Leuke basics en travelstof, aantrekkelijk geprijsd

Ik koop hier graag basics en travelstof, ook de kinderkleding is hier leuk en van goede kwaliteit. Wat betreft de webshop mis ik vaak een beschrijving van de stof (ik ben geen fan van polyester!)

tevreden

Ik ben zeker tevreden over het product van TERSTAL voor de prijs hoeft je het niet te laten en van goede kwaliteit, ik zou een ieder Terstal aanraden. vriendelijk groet JAN

Kleurrijk

Ik ben fan van de Nicolette collectie

Mijn ervaringen zijn er goed

Ik was verrast door de kwaliteit van de travel kleding

Fijn

Blij met de artikelen.

Super!!

Altijd leuke kleding shoppen voor een leuke prijs

Retour

Nog niet mijn retour bedrag terug gehad

Twijfelachtig

Na mijn bestelling verliep de verwerking van het vervolg niet helemaal zoals verwacht. Onduidelijkheid waar het pakket bleef. De dames in de winkel deden er alles aan om duidelijkheid te verkrijgen wat uiteindelijk ook lukte. Bij een volgende bestelling erna er toch voor gekozen om het thuis te laten bezorgen met de onzekerheid of ik dan wel thuis was of niet. Dus de verwerking van de orders verdient wel enige verbetering.

Tevreden met de materialen ,alles zit stevig in elkaar .snelle service.

Verwarrend 2paketten

De ene ontvangen en andere ook. Verwarrend pakket wordt nog geleverd. Raar. Verder alles ok. Hartelijk dank.

Duidelijke website, makkelijk om te bestellen en op tijd geleverd. wat wil je dan nog meer ?

GEWELDIG

De travelkwaliteit is meer dan top ( denk aan Studio Anneloes of Helena Hart ) maar deze van terStal overtreft al mijn verwachting kwalitatief maar zeker PRIJS !

Mooie travelstof kleding

Snel geregeld online

Travel kleding , erg duur Behalve bij ter Stal

Mooie kwaliteit

Zeer vriendelijk personeel

Snelle service mooie kwaliteit

Mooie lijn van Nicolette kluivert Erg blij met de uitbreiding van kleuren

Pakket volgende dag al in huis.

Ik mis alleen een maattabel voor de kleding van Nicolette Kluijver.

Goed bedrijf !

Mooie collectie en snelle levering!

Heerlijke kleding en snel geleverd

De kleding van Nicolette kluivert is fijn en goed te combineren

Fijne kleding snel bezorgd

Ik ben gek op de collectie van Nicolette Kluiver Top om leuke combinaties mee te maken. Zit heerlijk en ziet er mooi uit.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo