2x broek en blazer gekocht van Nicolette kluijver. Wat een goede kwaliteit, zeer goed model en maat is precies goed.
Hi Hanneke, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je broeken en blazer van Nicolette Kluijver! Geweldig dat de kwaliteit, het model en de maat precies naar wens zijn. Veel plezier met je nieuwe items en hopelijk tot snel!
Snele levering en en zeer giede kwaliteit
Hi Angela, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de goede kwaliteit. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Erg tevreden, precies zoals de titel zegt
Hi Anne, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je erg tevreden bent en dat alles precies naar wens is. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Fijne winkelervaring, uitgebreid en betaalbaar assortiment en leuk personeel
Hi Gerda, Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je een fijne winkelervaring hebt gehad en tevreden bent met ons assortiment en het personeel. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Ik koop hier graag basics en travelstof, ook de kinderkleding is hier leuk en van goede kwaliteit. Wat betreft de webshop mis ik vaak een beschrijving van de stof (ik ben geen fan van polyester!)
Hi Karina, Bedankt voor je fijne review! Fijn om te horen dat je graag basics en travelstof bij ons koopt, en dat je ook de kinderkleding waardeert. Wat betreft de webshop, we begrijpen je punt over de stofbeschrijvingen en nemen dit mee als feedback. We streven ernaar om de details zo compleet mogelijk te maken voor een betere winkelervaring. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Ik ben zeker tevreden over het product van TERSTAL voor de prijs hoeft je het niet te laten en van goede kwaliteit, ik zou een ieder Terstal aanraden. vriendelijk groet JAN
Hi Jan, Bedankt voor je mooie review, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de prijs-kwaliteitverhouding bij TerStal. We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt! Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen. Vriendelijke groet en veel plezier met je aankoop!
Ik ben fan van de Nicolette collectie
Hi Maaike, Wat geweldig om te horen dat je fan bent van de Nicolette Kluijver collectie! We zijn blij dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe items en hopelijk tot snel!
Ik was verrast door de kwaliteit van de travel kleding
Hi Marian, Wat fijn om te horen dat je verrast was door de kwaliteit van de travel kleding! We doen ons best om de beste producten te bieden, en het is geweldig om te weten dat het je verwachtingen heeft overtroffen. Veel plezier met je aankoop!
Blij met de artikelen.
Hi Marit, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met de artikelen. Veel plezier ermee en hopelijk tot snel!
Altijd leuke kleding shoppen voor een leuke prijs
Hi Nicole, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je altijd leuke kleding bij ons kunt vinden voor een goede prijs. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Nog niet mijn retour bedrag terug gehad
Na mijn bestelling verliep de verwerking van het vervolg niet helemaal zoals verwacht. Onduidelijkheid waar het pakket bleef. De dames in de winkel deden er alles aan om duidelijkheid te verkrijgen wat uiteindelijk ook lukte. Bij een volgende bestelling erna er toch voor gekozen om het thuis te laten bezorgen met de onzekerheid of ik dan wel thuis was of niet. Dus de verwerking van de orders verdient wel enige verbetering.
Hi Marcia, Bedankt voor je feedback! Het spijt ons dat de verwerking van je bestelling niet helemaal naar wens verliep en dat er onduidelijkheid was over de levering. Fijn om te horen dat de dames in de winkel hun best hebben gedaan om duidelijkheid te krijgen. We nemen je opmerking over de orderverwerking serieus en zullen kijken hoe we dit kunnen verbeteren. We hopen je bij een volgende bestelling een soepelere ervaring te bieden!
Tevreden met de materialen ,alles zit stevig in elkaar .snelle service.
Hi Natascha, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de materialen en de snelle service. We streven altijd naar kwaliteit en snelle levering, dus het is geweldig om te weten dat we je verwachtingen hebben waargemaakt!
De ene ontvangen en andere ook. Verwarrend pakket wordt nog geleverd. Raar. Verder alles ok. Hartelijk dank.
Beste, Dank je wel voor je review! Het spijt ons dat de levering verwarrend was. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en we hopen dat het resterende pakket snel bij je aankomt. Fijn dat verder alles naar wens is. Bedankt voor je geduld en hopelijk tot snel!
Duidelijke website, makkelijk om te bestellen en op tijd geleverd. wat wil je dan nog meer ?
Hi Simone, Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je de website duidelijk vindt en de bestelling makkelijk was. We streven altijd naar een snelle en betrouwbare levering. Wat wil je nog meer, inderdaad! Hopelijk tot snel weer!
De travelkwaliteit is meer dan top ( denk aan Studio Anneloes of Helena Hart ) maar deze van terStal overtreft al mijn verwachting kwalitatief maar zeker PRIJS !
Hi Yvonne, Wat een fantastische review, bedankt! We zijn zo blij om te horen dat je de travelkwaliteit van Ter Stal zo waardeert, vooral in vergelijking met merken als Studio Anneloes en Helena Hart. We doen ons best om de perfecte balans tussen kwaliteit en prijs te bieden, en het is geweldig om te weten dat het je verwachtingen overtreft! Veel plezier met je kleding en hopelijk tot snel!
Snel geregeld online
Beste, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je online ervaring snel en soepel was. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Travel kleding , erg duur Behalve bij ter Stal
Beste, Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je de travel kleding bij Ter Stal als voordelig ervaart. We proberen altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Hopelijk kunnen we je snel weer helpen!
Hi Jacquelien, Bedankt voor je korte maar krachtige review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. We hopen je snel weer te zien!
Zeer vriendelijk personeel
Beste, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze medewerkers als vriendelijk hebt ervaren. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Mooie lijn van Nicolette kluivert Erg blij met de uitbreiding van kleuren
Hi Christy, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo blij bent met de Nicolette Kluijver lijn en de uitbreiding van kleuren. We hopen dat je veel plezier hebt met je nieuwe items!
Ik mis alleen een maattabel voor de kleding van Nicolette Kluijver.
Hi Hennieke, Bedankt voor je feedback! We begrijpen je punt en nemen je suggestie voor een maattabel voor de Nicolette Kluijver collectie zeker mee. We hopen je snel weer te mogen helpen en staan altijd klaar voor vragen!
Mooie collectie en snelle levering!
Hi Hennie, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met de mooie collectie en de snelle levering. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
De kleding van Nicolette kluivert is fijn en goed te combineren
Hi Inge, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kleding van Nicolette Kluijver en dat het goed te combineren is. Veel plezier met je outfits en hopelijk tot een volgende keer!
Ik ben gek op de collectie van Nicolette Kluiver Top om leuke combinaties mee te maken. Zit heerlijk en ziet er mooi uit.
Hi Melissa, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de Nicolette Kluijver collectie! Het is geweldig dat je leuke combinaties kunt maken en dat de kleding zowel lekker zit als er mooi uitziet. Veel plezier met je outfits en hopelijk tot snel!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo