Dikke prima

Ik bestel regelmatig bij Ter Stal en ben eigenlijk altijd tevreden over de producten. Dit keer ging er na een keer dragen een knoop kapot en ik ging hiermee naar het filiaal in Blerick. Er werd totaal niet moeilijk gedaan en de broek mocht meteen retour. Het geld stond al snel weer op mijn rekening. Hele vriendelijke medewerkster die goed meedenkt. Super fijn!

Prima product en correcte levering.

Goede correcte levering

Makkelijk bestellen, Makkelijk retourneren en fijne kleding voor schappelijke prijzen. Vooral erg tevreden over de Commodolijn voor mannen.

Bezorging goed

Mijn hoofd past amper door dat pak

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, snelle levering

Zo jammer dat de grotere maten verdwenen zijn

Grotere maten graag weer terug bij dames en heren

Spullen goed, bezorging heel slecht

Na de 1ste bezorging gemist te hebben, kreeg ik bericht dat het daarna bezorgd zou zijn. Heb ik doorgegeven dat er niets gebracht was. De volgende dag zou het in de namiddag komen, maar lag het bij thuiskomst voor de deur. Ik ben bijna altijd thuis, maar moet wel een tijdstip weten.

Snel geleverd en goede service

Mijn online ervaring bij terStal is goed. Ze hebben alles in 1x geleverd. Twee kledingstukken zijn goed, eentje ga ik nog retour sturen.

Puntensparen word ik niet vrolijk van

Jammer van t shoptegoed ! Ik bestel regelmatig bij ter Stal, Na de corona wel meer via online dan fysiek in de winkel, maar het punten sparen , hier baal ik echt van, dat dit niet werkt ! Meestal passeert de bestelling in de avonduren of in t weekend en dan is er nooit iemand bereikbaar om hiermee te helpen, Dus t sparen bij ter Stal is niet iets waar ik tevreden en blij van wordt, hier ben ik zeer teleurgesteld en ontevreden over . M.vr.gr. Anny Ambrosius

Prachtige collectie

Wederom heeft Ter stal een prachtige collectie neer gezet. Wij slagen iedere keer als er een nieuwe winterjas moet komen bij TerStal.

Makkelijk alles te vinden, zeer leuke kleding

Fijn

Fijn winkelen

Snel en accuraat

Top!!

Artikelen op tijd geleverd. En artikelen die niet goed waren geretourneerd in de winkel, snel & makkelijk.

Zowel online als in de winkel goed geslaagd!

Mooie herencollectie met travelstof overhemden en mooie broeken, kreukt niet in de koffer.

Leuke aanbiedingen

Leuke aanbiedingen en snelle levering aan huis of in de winkel. Winkel personeel altijd behulpzaam en vriendelijk.

Goede ervaring

Mooie kleding voor leuke prijzen.

Ervaring is goed

Altijd leuke kleding voor het hele gezin!

Ik slaag altijd erg goed voor mijn kids van 8 en 10 en ook voor mezelf!

Hele fijne winkel en super blij met alles. De maatvoering is voor mij perfect. Mooie kwaliteit.

Kan niets anders zeggen, dan alleen maar heel goed!

Bestellingen online bij terStal worden snel geleverd, artikelen zijn prijs kwaliteit helemaal prima. En wanneer er iets niet goed is, wordt dit snel opgelost en kun je makkelijk retourneren. Mijn ervaring met retourneren en/of ruilen is in de winkel, en ik ben uiterst klantvriendelijk geholpen. Ik raad terStal zeker aan!

Ik had 2 warme truien besteld en het was snel binnen dus kon ze lekker snel dragen

Snel

Netjes en vlot

geweldig, gevarieerd en vaak nieuwe items

Heerlijk shoppen zowel in de winkel als online. Prijs-kwaliteit is okay. Steeds weer nieuwe items in de winkel en ook heel fijn dat er best wel snel kortingen op de producten komen. Helaas wordt een bericht op "support" niet snel beantwoord. Binnen 4 werkdagen bericht zoals vermeld wordt, is niet het geval. Nu, vandaag nog steeds geen bericht!

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo