Soms is online bestellen niet fijn omdat je niet weet of het ook zo is zoals op de foto. Nou in dit geval was het wel. Een heerlijke velours pyama( huispak) en lekker warm. Top.
Hi Pien, Dank je wel voor je mooie review! Geweldig om te horen dat de pyjama precies is zoals op de foto en dat hij lekker warm en comfortabel is. Veel plezier ermee! 😊
2 mooie overhemden besteld van mooie kwaliteit.
Hi Debby, Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de overhemden en de mooie kwaliteit. 😊
Fijne broeken voor een mooie prijs en snelle levering.
Hi Jolieke, Dank je wel voor je review! Geweldig om te horen dat je blij bent met de broeken, de mooie prijs én de snelle levering. 😊
Goede kwaliteit en vlotte verzending
Hi Ange, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de goede kwaliteit en de vlotte verzending. 😊
Hele snelle levering
Hi Monique, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de levering heel snel was 😊
Hi Jacolien, Dank je wel voor je review! Fantastisch om te horen 😊
Gewoon goed
Hi Myrthe, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen — gewoon goed, daar doen we het voor 😊
Bestellen ging simpel, werd goed op de hoogte gehouden. Werd keurig bezorgd!! Ga zo door
Hi Jacqueline, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat het bestellen eenvoudig was, dat je goed op de hoogte werd gehouden en dat de bezorging keurig verliep. We gaan zeker zo door! 😊
Hoewel veel van jullie kleding synthetisch is vind ik soms kleding van natuurlijke materialen wat mijn voorkeur is. Deze keer had ik een broek en een blouse besteld iets wat qua maat altijd afwachten is daar die nog wel eens verschillen. De broek had een draaipijp en een opgestroopte naad aan een kant en in de blouse zat een groot gat. Ik kon alles dus terugbrengen echt balen want je verheugd je wel op iets nieuws. Ik ben even genezen van ter Stal!
Hi Renata, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat ontzettend jammer om te lezen dat zowel de broek als de blouse niet in orde waren — dat is natuurlijk heel teleurstellend, zeker als je je verheugt op iets nieuws. Onze excuses hiervoor. Dit is absoluut niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. We nemen je feedback mee om dit intern te verbeteren. Mocht je ons in de toekomst toch nog een kans willen geven, dan hopen we je een betere ervaring te kunnen bieden.
Snelle en nette levering
Hi Maaike, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel en netjes is verlopen. Graag tot de volgende keer! 😊
Mooie broeken en shirt, goede kwaliteit, ben er blij mee
Hi Charlotte, Dank je wel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je blij bent met de broeken en het shirt en dat de kwaliteit goed bevalt. Veel plezier ermee en graag tot ziens! 😊
Medewerkster in de winkel heeft geholpen de kledingstukken online te bestellen, snel geleverd.
Hi Anne, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat onze medewerkster je heeft geholpen met het online bestellen en dat de kleding snel is geleverd. Hopelijk tot snel, online of in de winkel! 😊
Kon meteen op de site vinden wat ik zocht. Ben zeer tevreden over de travel collectie en heb nu wederom 2 broeken gekocht. Mooie kleuren, goede kwaliteit, snelle levering.
Beste Chantal, Dank u wel voor uw mooie review! Wat fijn dat u op onze website direct kon vinden wat u zocht en dat u opnieuw zo tevreden bent over onze travel collectie. Mooie kleuren, goede kwaliteit én snelle levering — daar doen we het voor. Veel plezier met uw nieuwe broeken en graag tot een volgende keer! 😊
Zie vaak via Instagram leuke advertenties. En dan moet ik er altijd wel even voor gaan zitten. Laatst twee leuke setjes gekocht en dacht: ben benieuwd. Maar het stond me daar toch leuk en het zat als gegoten! Leuke kleuren en heerlijke stof!!
Beste Petra, Wat een leuke review, dank u wel! Fijn om te horen dat onze Instagram-inspiratie u heeft weten te verleiden en dat de setjes niet alleen mooi waren, maar ook perfect zaten. Leuke kleuren en fijne stoffen vinden wij minstens zo belangrijk — geweldig dat u dat zo heeft ervaren. We hopen u snel weer te inspireren! ✨👗
Regelmatig wisselende collectie, met echte pareltjes
Beste Mariska, Dank u wel voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze regelmatig wisselende collectie waardeert en daarin echte pareltjes ontdekt. Graag tot een volgende keer! ✨
Blij met mijn aankoop! Fijn dat ook de winkels nog telefonisch bereikbaar zijn, ipv een keuzemenu en een hoofdkantoor. Ter Stal heeft altijd wel iets! Ook leuk voor kinderen en kwaliteit is prima!
Beste Lonneke, Wat fijn om te lezen, dank u wel! We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop en dat u onze persoonlijke bereikbaarheid waardeert — we vinden het belangrijk om écht bereikbaar te blijven. Leuk ook dat u ons assortiment voor kinderen en de kwaliteit benoemt. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen, want inderdaad: bij Ter Stal is er altijd wel iets! 😊
Heel fijn! Meestal de volgende dag al in huis! Super!
Beste Alina, Dank u wel voor uw fijne review! Wat geweldig om te horen dat uw bestelling meestal al de volgende dag in huis is. Super dat u zo tevreden bent — graag tot de volgende keer! 🚚✨
Altijd als ik bij de ter stal kom in Hengelo aan de Mérodestraat dan weet ik dat ik vriendelijk en behulpzaam geholpen wordt.
Beste Amela, Wat fijn om te lezen, dank u wel! Wat leuk dat u onze winkel in Hengelo aan de Mérodestraat noemt — we geven dit mooie compliment graag door aan het team. Fijn dat u zich daar altijd vriendelijk en behulpzaam geholpen voelt. Graag tot ziens! 😊
Mijn bestelling is vlot bezorgd Producten zijn goede kwaliteit
Beste Jeanette, Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling vlot is bezorgd en dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Graag tot een volgende keer! 😊
Ga altijd naar kronenburg in Arnhem en is altijd goed op kleur geordend en de mensen die daar werken zijn altijd behulpzaam en aardig
Beste José Dank u wel voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u graag onze winkel in Kronenburg Arnhem bezoekt en dat u de winkel als overzichtelijk ervaart. Complimenten over onze collega’s geven wij natuurlijk met plezier aan hen door. Graag tot ziens in de winkel!
Snelle en goede levering, mooie artikelen.
Beste Mariska, Dank u wel voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en onze artikelen. Graag tot een volgende keer!
Afgelopen tijd 2x travelstof blouses besteld via deze site. De levering is zoals ze beloven op de site binnen de afgesproken tijd. De mailingen zijn duidelijk. Wat me wel opviel is dat de 1e X de travelstof blouses nog extra verpakt zaten in de leverings zak...de 2e keer niet. Dus daarin zijn ze niet helemaal consequent. De 2e X zat 1 travel blouse zelfs van links gedraaid in de verpakking. Dus deze extra goed na gekeken. Maar verder geen probleem.
Beste, Dank u wel voor uw uitgebreide review en feedback. Fijn om te horen dat de levering volgens afspraak verloopt en dat u onze communicatie duidelijk vindt. Bedankt ook dat u uw aandachtspunt over de verpakking met ons deelt. We nemen dit mee om onze service verder te verbeteren. Goed om te lezen dat de blouses verder in orde waren. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Snelle levering goede kwaliteit
Hi Carola, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit.
Ik heb mooie kleding besteld en het werd ook heel snel bezorgd. Super tevreden.
Hi Mariska, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling en de snelle levering.
Leuke overhemden en degelijk ondergoed gekocht, snelle levering, goede kwaliteit en prima prijs.
Hi Frank, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze overhemden, ondergoed, levering en kwaliteit.
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo