Ik bestel regelmatig bij Ter Stal en ben eigenlijk altijd tevreden over de producten. Dit keer ging er na een keer dragen een knoop kapot en ik ging hiermee naar het filiaal in Blerick. Er werd totaal niet moeilijk gedaan en de broek mocht meteen retour. Het geld stond al snel weer op mijn rekening. Hele vriendelijke medewerkster die goed meedenkt. Super fijn!
Beste Sanne, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en collega’s in het filiaal in Blerick! We vinden het belangrijk dat problemen snel en vriendelijk worden opgelost. Bedankt dat je dit hebt gedeeld en graag tot een volgende keer bij terStal!
Goede correcte levering
Beste Hanny, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen.
Makkelijk bestellen, Makkelijk retourneren en fijne kleding voor schappelijke prijzen. Vooral erg tevreden over de Commodolijn voor mannen.
Beste Rita, Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over onze kleding én de Commodolijn voor mannen! Fijn dat het bestellen en retourneren ook goed is bevallen. Bedankt voor uw mooie review en graag tot een volgende keer! 😊
Mijn hoofd past amper door dat pak
Beste Gonnie, Wat jammer om te horen dat het pak niet goed past! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. U kunt het pak gerust retourneren of ruilen in de winkel of via onze website. We helpen u graag met het vinden van de juiste maat.
Prima kwaliteit, snelle levering
Beste José Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering! Bedankt voor uw review. 😊
Grotere maten graag weer terug bij dames en heren
Beste Elly, Bedankt voor uw feedback! We begrijpen goed dat grotere maten belangrijk zijn. We geven uw wens graag door aan ons inkoopteam, want we willen dat iedereen iets moois kan vinden bij ons.
Na de 1ste bezorging gemist te hebben, kreeg ik bericht dat het daarna bezorgd zou zijn. Heb ik doorgegeven dat er niets gebracht was. De volgende dag zou het in de namiddag komen, maar lag het bij thuiskomst voor de deur. Ik ben bijna altijd thuis, maar moet wel een tijdstip weten.
Hi Siem, Wat vervelend om te horen dat je pakket niet op het afgesproken tijdstip is geleverd. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. We geven je feedback door aan onze bezorgpartner, zodat dit in de toekomst beter verloopt. Dank je wel dat je dit laat weten!
Snel geleverd en goede service
Hi Rita, Wat fijn om te horen! 😊 Bedankt voor je mooie woorden over onze levering en service. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling!
Mijn online ervaring bij terStal is goed. Ze hebben alles in 1x geleverd. Twee kledingstukken zijn goed, eentje ga ik nog retour sturen.
Beste, Bedankt voor je fijne review! 😊 Fijn om te horen dat je bestelling goed is verlopen en alles in één keer geleverd is. Jammer dat één artikel niet helemaal naar wens was hopelijk vind je snel iets wat wél helemaal bij je past!
Jammer van t shoptegoed ! Ik bestel regelmatig bij ter Stal, Na de corona wel meer via online dan fysiek in de winkel, maar het punten sparen , hier baal ik echt van, dat dit niet werkt ! Meestal passeert de bestelling in de avonduren of in t weekend en dan is er nooit iemand bereikbaar om hiermee te helpen, Dus t sparen bij ter Stal is niet iets waar ik tevreden en blij van wordt, hier ben ik zeer teleurgesteld en ontevreden over . M.vr.gr. Anny Ambrosius
Hi Anny, Wat jammer om te horen dat het sparen met het shoptegoed niet naar wens is verlopen. We begrijpen dat dit erg teleurstellend kan zijn, zeker als je vaak bij ons bestelt. Graag kijken we met je mee om dit op te lossen. Zou je contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan helpen we je graag verder.
Wederom heeft Ter stal een prachtige collectie neer gezet. Wij slagen iedere keer als er een nieuwe winterjas moet komen bij TerStal.
Hi Marieke, Wat een geweldig compliment! 💛 Wat fijn om te horen dat jullie telkens bij ons slagen en dat de nieuwe collectie weer in de smaak valt. Heel erg bedankt voor jullie trouwe bezoek!
Makkelijk alles te vinden, zeer leuke kleding
Hi Babette, Wat leuk om te horen! 😊 Fijn dat je alles makkelijk kon vinden en dat onze kleding zo in de smaak valt. Bedankt voor je lieve woorden!
Fijn winkelen
Hi Yvette, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je winkelervaring.
Snel en accuraat
Beste Anja, Wat fijn om te horen! Dank u wel voor uw review. 😊
Artikelen op tijd geleverd. En artikelen die niet goed waren geretourneerd in de winkel, snel & makkelijk.
Beste Madeleine, Wat fijn om te horen! Dank u wel voor uw review. 😊
Mooie herencollectie met travelstof overhemden en mooie broeken, kreukt niet in de koffer.
Beste Kim, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze herencollectie! Dank u wel voor uw review. 😊
Leuke aanbiedingen en snelle levering aan huis of in de winkel. Winkel personeel altijd behulpzaam en vriendelijk.
Beste Angela, Wat fijn om te horen! Dank u wel voor uw leuke review. 😊
Mooie kleding voor leuke prijzen.
Beste Joyce, Wat fijn om te horen! Dank u wel voor uw review. 😊
Ervaring is goed
Beste Joke, Wat fijn om te horen! Dank u wel voor uw review. 😊
Ik slaag altijd erg goed voor mijn kids van 8 en 10 en ook voor mezelf!
Hele fijne winkel en super blij met alles. De maatvoering is voor mij perfect. Mooie kwaliteit.
Beste Tonnie, Wat fijn om te horen! Dank u wel voor uw mooie review. 😊
Bestellingen online bij terStal worden snel geleverd, artikelen zijn prijs kwaliteit helemaal prima. En wanneer er iets niet goed is, wordt dit snel opgelost en kun je makkelijk retourneren. Mijn ervaring met retourneren en/of ruilen is in de winkel, en ik ben uiterst klantvriendelijk geholpen. Ik raad terStal zeker aan!
Beste Brigitte, Super om te lezen dat u tevreden bent over onze snelle levering, de prijs-kwaliteit van de artikelen én de service bij retourneren of ruilen in de winkel. Dank voor uw mooie bericht en aanbeveling! 💛
Ik had 2 warme truien besteld en het was snel binnen dus kon ze lekker snel dragen
Beste Miranda, Super om te lezen dat uw truien snel geleverd werden en dat u er meteen van kon genieten! Dank voor uw bericht. 💛
Netjes en vlot
Beste Heleen, Super om te lezen dat u onze service als netjes en vlot ervaart! Dank voor uw bericht. 💛
Heerlijk shoppen zowel in de winkel als online. Prijs-kwaliteit is okay. Steeds weer nieuwe items in de winkel en ook heel fijn dat er best wel snel kortingen op de producten komen. Helaas wordt een bericht op "support" niet snel beantwoord. Binnen 4 werkdagen bericht zoals vermeld wordt, is niet het geval. Nu, vandaag nog steeds geen bericht!
Beste Ingrid, Wat fijn om te lezen dat u plezier heeft in het shoppen, zowel in onze winkels als online, en dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteit en onze acties. Tegelijkertijd vinden we het jammer om te horen dat u nog geen reactie heeft ontvangen op uw bericht via support. Onze excuses voor deze vertraging; dat had uiteraard sneller moeten gebeuren. We doen ons best om alle berichten zo snel mogelijk te beantwoorden.
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo