Bij ontbreken formulieren bij bestelling geen retourlabel

Bij de webshopbestelling ontbraken de factuur en retourformulier. Contact met de klantenservice gezocht ivm artikelen retourneren. Ik kan nu 4,99 retourkosten betalen omdat ze mij geen retourlabel willen sturen.

Leuke kleding

Vaak wel blouses e.d.. wel van 98% polyester, maar dan is het voor die prijs toch te leuk om te laten hangen. Acties zijn helemaal aantrekkelijk.

Slecht

Ik wilde 12 onderbroeken bestellen, maar dat kon niet. De max was 6. Dus dat betekent dat ik 2x een bestelling moet plaatsen en dus 2x verzendkosten betaal!! Jullie snappen dat ik dat niet gedaan heb….

Blij met de nieuwe kleding

Blij met de nieuwe kleding voor de kinderen. Fijn geholpen in de winkel.

Prettig shoppen zowel in de winkel als online

Geweldige collectie!

Fijne winkel

Zowel de winkel als de webshop zijn fijn om er aankopen te doen. Kopen en retourneren gaat heel soepel. Mooie kleding en goede kwaliteit.

Tevreden met mijn nieuwe kleding

De kledinglijn van teavelstof heeft een goede prijs- kwaliteit verhouding dn ik draag het met veel plezier. Helaas lukte het me bij de aankoop niet om de betaling gedeeltelijk met een cadeaubon te doen.

Vlotte service. Vriendelijk personeel

Het personeel was vriendelijk. Legde duidelijk uit over eventueel retour etc. Prima!

Snelle verzending, alles top

De artikelen zijn goed verpakt in een plastic zak dus het komt netjes aan. De verzending was snel en de artikelen perfect

Snel en optijd geleverd.

Goed geholpen

Vriendelijk personeel

Snel

Snel geleverd en blij met de kleding

Lekker goedkoop

Ik zal zeker vaker terugkomen in deze winkel. Leuke kleding en niet duur.

Precies mijn smaak en erg betaalbaar. Ik ben fan. Afke de boer.

Fijne kleding voor een fijne prijs

Gemakkelijk

Ik wist wat ik wilde bestellen omdat ze in de winkel mijn maat niet hadden. Eerste keer was broek te groot, tweede keer kleinere maat besteld. Dit ging ook heel gemakkelijk.

Ik kom vaak in heemskerk. Top winkel. Ook de dames zijn super die er werken. Altijd heel aardig en behulpzaam. Online shop en Klantenservice ook top.

Top producten

Geweldige winkel en leuke kleding collectie.

Makkelijk de artikelen te vinden en 2 dagen later al geleverd! Super fijne broeken voor de jongens.

Verkoopster niet fijn..kleding wel

En hele chagarijnige verkoopster..heel jammer..de kleding goed

Een fijne winkel en vriendelijk personeel in Kattenbroek waar ik regelmatig kom en de webshop werkt goed. Ben heel erg fan van de kleding lijn van Nicolette Kluivert. Kast hangt redelijk vol.

Goede service en kwaliteit

Goede ervaring en snelle levering.

Dat ze snel zijn met de levering

Dat het altijd goed blijft

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo