Goed geholpen

Goed geholpen door een vriendelijke verkoopster in wierden. Ze gaf de tip om via de winkel het juiste artikel te bestellen, zo had ik hem snel & had ik geen verzendkosten. Ik kreeg zelfs mijn verjaardagscadeautje erbij!

Goede service.

Mooie kleding voor een redelijke prijs.

Heb nog steeds niets ontvangen.

Heb nog steeds niets ontvangen. Gr

Heerlijk.

Met mijn jongste dochter en haar vriendin ging ik tweeling shoppen. Ze hebben allebei zo'n leuk rokje gevonden.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Top shop

Altijd heerlijk om even te komen neuzen en wat leuks te kopen ik slaag er wel hoor !

Makkelijk digitaal shoppen

Ben fan van de broeken van Nicolette Kluijver!

Goede ervaring

Alles netjes geleverd en goed verpakt

Gewoon goed

Top hezorgd

Snelle levering en prachtige kleding

Besteld online, snel ontvangen, prachtige kleding en wat evt. retour gaat is ook geen probleem. Snelle afhandeling ook wat dat betreft. BRAVO.

Snelle levering, leuke mode, lekker punten sparen voor korting

Jasje is snel geleverd

Fijne winkel met trendy kleding.

Ik heb verschillende kledingstukken uit de Nicolette Kluijver collectie gekocht en die zitten heerlijk. De kleding is ook erg trendy.

Mooie aanbieding

Leuke kleding,mooie aanbieding

De bestelling online is heel goed gegaan en ook snel bezorgd

Top Snelle levering

Site werkt goed en is overzichtelijk.

Site werkt goed en is overzichtelijk.

Leuke producten

Mooie kleurige producten, alleen is de stof soms niet fijn. Te veel synthetisch.

Echt razendsnelle bezorging en ook bij retourneren of andere vragen snelle en keurige antwoorden.

Prima en snel geholpen in Nijmegen

Prima en snel geholpen. Door medewerkster die wist waar ze mee bezig was. Erg vriendelijk.

Overhemd was snel geleverd goede prijs kwaliteit.

Ik vindt de artikelen leuk en de bestellingen worden steeds sneller verwerkt. Fijn dat de kleding ook niet in plastic worden verpakt, gewoon alles in eenzame om het te kunnen versturen, super!

Altijd goede service fijne kleding

Altijd goede service fijne kleding

Prima service!

Korte levertijd, geen gedoe na retour! Super service

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo