Snel geleverd. Bij retour in de winkel wordt het gelijk online verwerkt. Enige minpunt vind ik dat er retourkosten zijn per post.

Mooi

Mooi

Trouwe klant, altijd wel wat leuks te vinden.

Kleding wordt steeds leuker en moderner.

Goede service. Top kwaliteit!

Alles goed geregeld en afgeleverd

Modieus en voordelig

Prettige winkel met vriendelijk personeel en voor een paar centen kan modieus gekleed gaan.

Perfect op tijd geleverd, alles klopte precies!

Mijn bestelling voldeed perfect aan mijn verwachtingen!

Prima, snel en gemakkelijk

Bestelling snel gedaan, optijd geleverd. Retourneren kon makkelijk en snel in de winkel.

Mooie producten

Mooie producten de Nicolette Kluijver collectie

Snel en fijn

Fijn dat het nu ook via Riverty kan!

Fijne winkel, leuk assortiment

Superleuke kleding aangeschaft. Alleen de verzending duurt wat lang. Thuis laten bezorgen gaat wel iets sneller dan naar de winkel laten verzenden.

Mijn bestelling nog niet ontvangen

30 september bestelling gedaan en helaas nog Steeds niet binnen. Daar baal ik van :(

Super kleren en snelle levering.

Vrijdagmiddag nieuwe kleren besteld via terstal. De dag erna in de ochtend werden mijn kleren al bezorgd. Ze zijn ontzettend mooi en van zeer goede kwaliteit.

Regelmatig leuke outfits

Zowel in de winkel als online.

Snelle levering, fijne pasvorm

vriendelijk

Toen ik de winkel binnenkwam en aan medewerkster zei wat ik hebben wou,liep ze gelijk mee om te helpen. ondertussen hielp een andere medewerkster mijn man, die een trui leuk vond. Erg hulpvaardig en vriendelijk.

Heel tevreden

Mooie spullen en goede service. Je kunt terugsturen of in de winkel ruilen. Leuke acties en betaalbare spullen.

Altijd leuk en voordelig shoppen bij Terstal!

Ik loop graag even binnen bij Ter Stal om iets leuks en voordelig te shoppen! Vaak zijn er leuke kortings-acties! Wie wil dat nu niet?! Ga zo door Ter Stal!

Artikel okee

Het artikel was mooi en ook een mooie prijs. Alleen ruilen is duur, 5€ voor retour en nog eens 5 voor het juiste artikel. Jullie bieden een eerste retour aan voor 1€, maar toen ik hierover een mail stuurde kreeg ik geen antwoord. Zal het dan maar houden. Heb wel de juiste maat én kleur opnieuw besteld. Zal echter niet opnieuw bij Terstal shoppen.

Geweldige prijs/kwaliteit en mooie pasvorm

Ik heb al meerdere broeken en blouses uit de collectie van Nicolette. Heel blij nee. Goede prijs/kwaliteit en fijne pasvorm.

Vriendelijk

Op zoek naar een blouses, medewerkster deed alle moeite voor mij. Zeer vriendelijke service, zelfs werd er een blik in het magazijn geworpen om te kijken of er daar niet alsnog een verlaten hangt. Blouse was er niet maar met een leuk vestje huiswaarts, mijn bezoek was niet voor niets. Ook altijd gezellig om even binnen te wippen, Ter Stal verrast soms met leuke mode en aantrekkelijke prijzen.

Uitstekende website, vlotte levering

Betrouwbare webshop met mooie kleding

Snelle levering alles compleet

Snelle levering, alles compleet en goed bezorgd. Top dis!

Fijne website, product matig

Makkelijk bestellen. Snel geleverd. Echter maillots besteld die niet zouden pillen en zonder nog gewassen te hebben was dit al het geval en bij 1 zat al meteen een gat bij het kruis. Jammer.

Fijne online/ winkel en personeel.

Leuke kleding met een goede prijs!

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo