Makkelijk en snel geregeld online

Via de webshop bestellen gaat erg makkelijk en overzichtelijk. Helaas duurde de bezorging wel wat langer maar ligt vermoedelijk aan de bezorgdienst.

Leuke kleding

Personeel aardig, mooie winkel

snel, simpel, super

ben helemaal fan van Nicolette Kluijvercollectie! De travelstof flaredfit-broeken hebben m'n voorkeur. Duss: maar weer 2 besteld. Een musthave voor iedere vrouw: zit heerlijk, kreukt niet en dus een ideaal vakantiemaatje!

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling en ook nog een snelle levering En ook vaak korting.

Heerlijk zittende travelstofbermudas. Prachtige kleuren en een mooie snit.

Goede producten

Goede producten voor een betaalbare prijs !

Snelle bezorging

Fijne webshop, snelle levering.

Altijd tevreden

De kleding van nicolette zitten voortreffelijk lekker. Blijft mooi in de was. Snel droog en direct weer aantrekken.

Overzichtelijk

Overzichtelijke site en makkelijk

Leuke kleding

Leuke items geshopt. Ook vaak hele leuke aanbiedingen. Tevreden

Overzichtelijke webshop, snelle verzending. Heel tevreden!

Prima service!

Altijd goede service, veel keus, goede kwaliteit.

Leuk en betaalbaar

De kleding bij ter stal is betaalbaar én leuk Regelmatig loop ik binnen of kijk op de website Het aanbod wisselt snel en dat maakt het leuk om binnen te lopen

Mooie, betaalbare kleding.

Kleding is mooi, betaalbaar en van goede kwaliteit. Makkelijke online te bestellen en snelle levering.

goed product en snelle levering

de jurk ziet er mooi uit, zoals ik ook verwachtte.

Veel keus Vriendelijk personeel

Leuk

Altijd vriendelijk persoon in borger

In de winkels word ik erg goed geholpen. Beter dan via de website en klantenservice. Ik loggen lukt steeds niet, dus kon ik mijn vouchers niet gebruiken. In de winkel heel goed geholpen waardoor ik en kon bestellen en mijn voucher kon inzetten.

Ontspannen shoppen

Goede sfeer, behulpzaamheid en ruime keuzes. Voor ieder wat wils!!

Leuke vlotte travelkleding

Zeer tevreden. Snel geleverd. Had al donkerblauw en beige van de travelkleding. Nu dat mooie felle blauw. Alles past perfect. Heb mt 46 en kan goed in XXL. Goede prijs-kwaliteit. Leuke combi, ga genieten.

Top winkel

Fijne winkel.. leuke kleding en snel geleverd

Handig

Ik shop graag. Voordelig en goede kwaliteit

Leuke aanbieding

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst. Een aantal basic polo's en cargo shirts. Het was een hele aanbieding. Artikelen die niet naar mijn wens waren kon ik gewoon retourneren in de winkel en alles was snel geregeld.

Fijne winkel

Fijne winkel, leuke en regelmatige goede aanbiedingen

Vlot geleverd, goede kwaliteit

Een vlotte levering en goede kwaliteit. Blij mee

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo