Via de webshop bestellen gaat erg makkelijk en overzichtelijk. Helaas duurde de bezorging wel wat langer maar ligt vermoedelijk aan de bezorgdienst.
Hi Marlies, Bedankt voor je bestelling en fijne feedback over onze webshop fijn dat je het bestelproces als makkelijk en overzichtelijk hebt ervaren! 😊 Jammer om te horen dat de bezorging wat langer duurde. We begrijpen dat dat vervelend kan zijn en houden dit goed in de gaten richting de bezorgdienst. Hopelijk zien we je snel weer terug in de shop!
Personeel aardig, mooie winkel
Hi Roos, Wat fijn om te horen dat je onze winkel als mooi hebt ervaren en dat je zo tevreden bent over ons personeel! 😊 Bedankt voor je bezoek en je mooie woorden we hopen je snel weer te zien!
ben helemaal fan van Nicolette Kluijvercollectie! De travelstof flaredfit-broeken hebben m'n voorkeur. Duss: maar weer 2 besteld. Een musthave voor iedere vrouw: zit heerlijk, kreukt niet en dus een ideaal vakantiemaatje!
Hi Carla, Wat ontzettend leuk om te horen dat je zo fan bent van de Nicolette Kluijver collectie! 💖 De travelstof flared fit broeken zijn inderdaad echte toppers comfortabel, stijlvol én superpraktisch. Fijn dat je er weer twee hebt besteld, dat zegt alles! Bedankt voor je enthousiaste review en veel plezier met je nieuwe musthaves.
Ik ben erg tevreden met mijn bestelling en ook nog een snelle levering En ook vaak korting.
Hi Linda, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling én de snelle levering! 😊 We vinden het ook leuk dat je blij bent met onze acties en kortingen daar doen we het voor. Bedankt voor je positieve review en graag tot een volgende keer bij terStal!
Heerlijk zittende travelstofbermudas. Prachtige kleuren en een mooie snit.
Hi Jildau, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze travelstofbermuda’s! Fijn dat ze zo goed zitten en dat de kleuren en pasvorm in de smaak vallen. Bedankt voor je mooie review en graag tot ziens bij terStal!
Goede producten voor een betaalbare prijs !
Beste Anneke, Bedankt voor je leuke compliment! We vinden het belangrijk om goede producten betaalbaar te houden, dus fijn om te horen dat je dat zo ervaart. 😊
Fijne webshop, snelle levering.
Beste, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze webshop en snelle levering! Bedankt voor je leuke reactie. 😊
De kleding van nicolette zitten voortreffelijk lekker. Blijft mooi in de was. Snel droog en direct weer aantrekken.
Beste Sandra, Wat geweldig om te horen dat de kleding van Nicolette zo lekker zit en mooi blijft, zelfs na het wassen! Fijn dat het snel droogt en je er meteen weer van kunt genieten. Dankjewel voor je mooie compliment! 😊
Overzichtelijke site en makkelijk
Beste Wilma, Fijn om te horen dat je onze site overzichtelijk en makkelijk in gebruik vindt! Bedankt voor je feedback. 😊
Leuke items geshopt. Ook vaak hele leuke aanbiedingen. Tevreden
Beste, Wat leuk om te horen dat je fijne items hebt geshopt en blij bent met onze aanbiedingen! Bedankt voor je enthousiaste reactie, we hopen je snel weer te zien! 😊
Overzichtelijke webshop, snelle verzending. Heel tevreden!
Beste Nanda, Wat fijn om te horen dat je onze webshop overzichtelijk vindt en tevreden bent over de snelle verzending! Bedankt voor je leuke feedback, graag tot de volgende keer! 😊
Altijd goede service, veel keus, goede kwaliteit.
Beste Esther, Wat fijn om te horen dat je altijd tevreden bent over onze service, het ruime assortiment en de goede kwaliteit! Heel erg bedankt voor je vertrouwen en leuke feedback. 😊
De kleding bij ter stal is betaalbaar én leuk Regelmatig loop ik binnen of kijk op de website Het aanbod wisselt snel en dat maakt het leuk om binnen te lopen
Beste Wilma, Wat geweldig om te horen dat je onze kleding betaalbaar en leuk vindt! Fijn dat je regelmatig bij ons binnenloopt en onze website bezoekt. We doen ons best om het aanbod fris en verrassend te houden, zodat je telkens iets nieuws kunt ontdekken. Tot snel weer! 😊
Kleding is mooi, betaalbaar en van goede kwaliteit. Makkelijke online te bestellen en snelle levering.
Beste, Wat fijn om te horen dat je onze kleding mooi en betaalbaar vindt, en dat je tevreden bent over de kwaliteit én snelle online levering! Bedankt voor je positieve feedback! 😊
de jurk ziet er mooi uit, zoals ik ook verwachtte.
Beste Marian, Wat fijn om te horen dat de jurk aan je verwachtingen voldoet en er mooi uitziet! Bedankt voor je bericht! 😊
Veel keus Vriendelijk personeel
Beste, Wat fijn om te horen dat je blij bent met ons ruime aanbod en ons vriendelijke personeel! Bedankt voor je leuke feedback!
Altijd vriendelijk persoon in borger
Beste Karin, Wat fijn om te horen dat je altijd vriendelijk personeel ontmoet in Borger! We waarderen je positieve feedback enorm. Tot snel weer! 😊
In de winkels word ik erg goed geholpen. Beter dan via de website en klantenservice. Ik loggen lukt steeds niet, dus kon ik mijn vouchers niet gebruiken. In de winkel heel goed geholpen waardoor ik en kon bestellen en mijn voucher kon inzetten.
Beste Marga, Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Wat fijn om te horen dat je in de winkel goed geholpen bent! Het spijt ons dat het inloggen op onze website niet soepel verliep en dat je je vouchers daardoor niet kon gebruiken. We nemen je feedback mee om dit te verbeteren. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, helpen we je graag zowel online als in de winkel verder!
Goede sfeer, behulpzaamheid en ruime keuzes. Voor ieder wat wils!!
Beste Conny, Wat fijn om te horen dat je onze sfeer, behulpzaamheid en ruime keuze waardeert! We vinden het belangrijk dat er voor iedereen iets leuks bij zit. Bedankt voor je mooie review! 😊
Zeer tevreden. Snel geleverd. Had al donkerblauw en beige van de travelkleding. Nu dat mooie felle blauw. Alles past perfect. Heb mt 46 en kan goed in XXL. Goede prijs-kwaliteit. Leuke combi, ga genieten.
Beste Marion, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling en dat alles perfect past! Fijn dat je nu ook dat mooie felle blauw hebt toegevoegd aan je collectie. Geniet er lekker van! Bedankt voor je fijne feedback over prijs-kwaliteit en de snelle levering. 😊
Fijne winkel.. leuke kleding en snel geleverd
Beste Judith, Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze winkel, leuke kleding én snelle levering! Bedankt voor je leuke reactie! 😊
Ik shop graag. Voordelig en goede kwaliteit
Beste Patricia, Wat leuk om te horen dat je graag bij ons shopt en tevreden bent over de voordelige prijzen en goede kwaliteit! Bedankt voor je positieve reactie! 😊
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst. Een aantal basic polo's en cargo shirts. Het was een hele aanbieding. Artikelen die niet naar mijn wens waren kon ik gewoon retourneren in de winkel en alles was snel geregeld.
Beste Daniel, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over je bestelling en onze service! Goed om te weten dat het retourneren in de winkel soepel en snel verliep. Bedankt voor je feedback en graag tot ziens! 😊
Fijne winkel, leuke en regelmatige goede aanbiedingen
Beste Lynn, Wat leuk om te horen, dankjewel! We doen ons best om een fijne winkelervaring te bieden en regelmatig leuke aanbiedingen aan te kunnen bieden. Hopelijk zien we je snel weer!
Een vlotte levering en goede kwaliteit. Blij mee
Beste Annelies, Dankjewel voor je fijne reactie! Super om te horen dat je tevreden bent over de levering en de kwaliteit. Daar doen we het voor – veel plezier met je aankoop! 😊
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo