Jammer dat je alleen kunt pinnen verder leuke winkel

Mijn ruilen in Wolvega verliep prima. Daarna snelmijn geld via de bank retour.

Duidelijk en goede communicatie

Erg fijne ervaring! snelle levering en transparantie over levering en bedragen. Ook het retouren in de winkel ging zonder problemen.

Fantastische Nikolett Travel collectie

De stof en kwaliteit van de Nikolett Kluiver travelstof collectie overtreft alles.

top!

mooie spullen voor niet teveel geld! paar dingetjes retour, maar ook goed te doen en snel werd de factuur aangepast. heel fijn

Leuke winkel

Leuke winkel met mooie, kwalitatieve kleding voor mijn dochter. Er is altijd wel iets in de aanbieding. Erg blij mee.

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Mijn bestelling online gedaan en product snel in huis. Ik heb een donkerblauwe blazer gekocht van Nicolette Kluiver en ben daar heel blij mee.

Snel en makkelijk

Websitebezoek is overzichtelijk en verzenden gaat snel , leuke acties !

Super service

Snelle en nette levering.

Koop vaak bij jullie kleren Prijs is top Goeie service Top kwaliteit Spullen gauw binnen Erg tevreden

Zeer tevreden.

Fijn geholpen, goede service, mooie prijzen, aanrader!

Heel goed!

Goede ervaring !

Fijne webshop, overzichtelijk

Mooie kwaliteit, en fijne prijs Producten gemakkelijk te vinden in de webshop

Besteld en de volgende dag geleverd

Fijn geholpen

Vriendelijke verkoopsters

Vet leuk

Al een paar items gekocht en vind ze echt geweldig!!

Gemakkelijk,snel en goed.

Goede en snelle levering, kwaliteit prima.

Topwinkel

Ik winkel altijd heel fijn bij Ter Stal ! Mooie kleding fijne prijzen en bovenal leuke aanbiedingen. Dus Ter Stal ga zo door , ik ben in ieder geval vaste klant en member !

Snelle service en mooie kleding

Kleding mooi zoals beschreven. Snel in huis.

Dubbel..

Ene bestelling ging super. De ander was erg slecht. 3de bestelling was het pakketje kwijt. Gelukkig goede klantenservice die het opgelost heeft

Helaas geen reactie op vraag teruggestuurd artikel

Ik heb een artikel ontvangen met een foutje (klein gaatje). Moest helaas retourkosten zelf betalen.

hele fijne winkel met goede service

erg fijn als er met je meegedacht wordt in een winkel.

Heerlijk: die jurken van Nivolette Kluijver!

Echt een aanwinst in de collectie! Alleen blijf ik het jammer vinden dat ik niet contant kan betalen!

Goede broeken voor mijn zoontjes

Pasvorm is voor mijn kinderen geweldige met deze jeans

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo