Prima kwaliteit en snelle levering.

Heel goed!

Klantvriendelijk

Alles goed geregeld

Goede ervaring met bestellen. Alles op tijd en netjes verpakt

Matig

Als je daar regelmatig voor over de 150 euro besteld of in de winkel koopt is het verdrietig dat er nog bij gezegd moet worden dat je 15cent voor een tasje moet betalen.

Leuke kleding en snelle levering!

Goed geslaagd

Was nog even op zoek naar een kinderpyjama, net niet de goede tijd van het jaar want overal vind je nu zomerpyjamaatjes met korte broek. Maar bij Ter Stal vond ik nog een erg leuke en betaalbare in de juiste maat.

Snelle levering en fijne artikelen

Broekjes passen perfect, helemaal blij mee!

Mooie broeken met perfecte pasvorm voor een super prijs⁶

Mooie collectie

De kledingcollectie is heel divers. Zowel online als in de winkel goede ervaringen.

Leuke folder aanbiedingen voor de kinderen

Goede, onbetaalbare kwaliteit

Goede, betaalbare kwaliteit

Super blij mee

Een blazer in mijn winkelwagen gezet , bleek dat deze in het weekend online een aanbieding werd . Toen direct besteld. Binnen paar dagen ook binnen. Super blij mee

Super leuke en betaalbare kleding

Leuke kleding en betaalbaar goeie service en erg toegankelijk als je problemen hebt. Snel met een antwoord

Prima geregeld

Snel & mooie producten

Fijne kleding , en goede service

De kleding van ter stal wordt kwalitatief steeds. beter en mooier

Fijne winkel met goede webshop

Leuke acties met vaak veel korting op de leukste nieuwe artikelen

Snelle levering en jeans naar tevredenheid

De ideale broek voor lange/smalle jongens. Een snelle levering! Dik tevreden!

Mia jeans nieuwe pasvorm past slecht

Al jaren koop ik dezelfde Mia jeans. Zaten perfect. Nu is de pasvorm vernieuwd. De jeans zakt af en ik loop de hele dag te hijsen. Ik heb nu een riem nodig. Een maat kleiner lost het probleem niet op. Ik ben niet aangekomen of afgevallen. Gelukkig heb ik er maar 1 gekocht i.p.v. de 4 die ik normaal gesproken koop. Die andere 3 komen er ook niet. Ik ga op zoek naar een ander merk. Erg jammer!

Super snelle verzending.

Het is de volgende dag in huis . De maten kloppen.kom zeker terug om te shoppen.

Goeie prijs voor kwaliteit

Al jaren koop ik mijn kleding bij Ter Stal met veel plezier.

Snelle verzending en goed product.

Snelle verzending

Mooie producten voor een betaalbare prijs

Ik ben heel blij met ter Stal. Goede producten en service. Snelle levering. Ik heb al diverse jeans besteld en nog andere items. Vaak mooie aanbieding en alles wat ik heb gekocht zit prima en is van goede kwaliteit.

Goed geholpen

Ben goed geholpen en ben daarom erg tevreden.

Super mooie kleding gekocht

Super mooie en betaalbare kleding gekocht

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo