Fijne online/ winkel en personeel.

Leuke kleding met een goede prijs!

Prima,duidelijke website met veel keus.

Prettige winkelervaring in de webshop en winkel.

Goede snit

Fijne overhemden

Hele leuke set!

Super leuke set besteld, wel moeten ruilen voor een maatje kleiner, maar top geregeld.

makkelijke site met duidelijke vormgeving. ik bestel graag online

Fijne winkel met kwalitatieve producten

Een fijne winkel met behulpzame medewerkers. De winkel is overzichtelijk en netjes. Uiteraard ook kwalitatieve producten voor een goede prijs.

Snelle levering, overzichtelijke website

Snelle levering, website is overzichtelijk dus makkelijk te browsen en bestellen.

Fantastisch!!!

Snelle levering van mooie producten

Een leuke winkel met leuke kleding

De prijs / kwaliteit van de kleding van Ter Stal is goed. Er is veel keuze en deze is verassend leuk.

Prettige ervaring

Kon mijn pakket ( pantalon ) niet ophalen bij het service punt . Auto ongeluk gehad , die mevrouw vertelde mij dat ze het opnieuw zou opsturen .

Goede kwaliteit en prijs

Snelle levering ook

Mooie kleding

2 mooie broekpakken van travelerstof gekocht, zitten fijn, makkelijk te wassen en snel droog. Blouses waren niet in mijn maat maar online gelukkig wel.

Snel en goede kwaliteit

Mooi product

Fijne winkel om fysiek te bezoeken en om online tecwinkeken. Aardig personeel

Leuke betaalbare wisselende collectie

Ik ben fan Terstal! Ze hebben leuke, betaalbare en steeds wisselende collecties. Ook goede spaaractie!

Fijne winkel

Super leuke en hippe kleding voor een goed betaalbare prijs. Makkelijk te retourneren via de post of winkel. Top winkel!

Niet ok

Beetje jammer dat ik naar winkel moest om beveiliging eraf te laten halen

Prima voor elkaar snelle levering

De bestelling ging goed. Levering in 4 partijen waarvan 2 op 1 dag. Maar alles zag er netjes uit

Top winkel mooie aanbiedingen

Super snelll evering en mooi vest gekregen. Precies zoals op de foto

Netjes

Leuke producten voor een leuk prijsje. Sommige producten willen echter wel wat duur zijn ivm de kwaliteit. Dat is zonde. Dit verschilt wel heel erg. Over all, fijne shopervaring

Leuke blouse

Snel geleverd, heel mooie blouse

tevreden

voor onze zoon een super leuke gele onesie kunnen kopen, en verrassend genoeg voor mezelf een huispak met korting kunnen kopen. tevreden kunnen winkelen.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, en snelle service

Voordelig hip

Leuke, moderne kleding voor leuke prijzen.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo