Service is prima

Prima websitebezoek en goede bezorgservice

Prima ontvangen

Mijn bestelling is keurig geleverd, netjes verpakt, een minpuntje is de lange levertijd. Dat vind ik wel echt minder

Prima verzending

Lastig om aanmaken van retour formulier te vinden

Leuke betaalbare kleding

Snelle levering van leuke, betaalbare kleding.

Prima winkel, prijs kwaliteit is goed. Jammer dat je alleen digitaal kan betalen. Ik vind dat die keuze bij de klant moet liggen. Contant is nl een wettig betaalmiddel, hier wordt je genoodzaakt digitaal te betalen

Snelle bezorging

Was allemaal goed en de kleding is goede kwaliteit

Hele fijne winkel

Ik ben fan van de winkels van terstal. Leuke en betaalbare kleding. Ik koop er al jaren tot tevredenheid

Prima niks te klagen voldoet aan verwachtingen

Geen bericht vanuit winkel, omtrent zoekgeraakt pakket

Weet ik niet.Pakket zoekgeraakt bij DHL

tevreden met mijn bestelling

Fijne webshop met leuke kleding van goede kwaliteit

Ik ben blij dat ik terStal opnieuw heb ontdekt, vroeger kocht ik er wel eens wat voor met name de kinderen maar nu voor mezelf. Leuke betaalbare kleding van goede kwaliteit. Ik ben blij!

Snel verstuurd

Suurde effe voor dat t kwam, maar zeer tevreden helaas moet ik wat terug sturen u mij de maat

Heel goed. Hele snelle levering

Besteld . Al heel snel in huis

Erg fijn online de setjes nog wel te bestellen of compleet te maken

Snel geleverd en precies wat ik zocht

Bijzonder goed. Goede prijs goede maat en goed spul.

Hele fijne ervaring. Goed geleverd en goede spullen qua prijs en materiaal.

Fijne winkel

Zeer hulpvaardige mevrouw aanwezig op de dag van mijn bezoek aan de winkel

Het was goed

De juiste maat werd geleverd. De kleren zagen er daarbij uit zoals op de afbeelding.

Superleuk

Leuke en betaalbare kleding.

Erg mooie shirtjes

Ben erg blij met de bestelde shirtjes, mooie kwaliteit voor een nette prijs. En ook snel in huis

Heb de jas terug gebracht in de winkel er ontbrak een knop....een nieuwe bestelt en die is goed...

Snel en netjes bezorgd

Bestelling goed,snel en netjes bezorgd.produkt is zoals is omschreven.past goed.ga zeker weer wat bestellen.

Super leuk kleding voor kids!

Goede kwaliteit, valt goed op maat.. Kortom altijd heel tevreden!

Fijne winkel met leuke betaalbare kinderkleding

Fijne winkel met leuke betaalbare kinderkleding. Alleen jammer dat de voorraad niet altijd juist is op de website, waardoor artikelen uiteindelijk niet geleverd kunnen worden.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo