Ik heb erg goede ervaringen bij ter stal is echt mijn favoriet
Hi Elly, Wat een geweldig compliment, dank je wel! We vinden het superleuk om te horen dat Ter Stal jouw favoriet is. We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen!
Bestelling kwam snel binnen, goede kwaliteit producten.
Hi Wendy, Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je bestelling snel binnen was en dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. We hopen je snel weer terug te zien bij Ter Stal!
Vlot en snel afgewikkeld bij bestellingen. Hele goede ervaringen bij Ter Stal Tubbergen. Uitermate vriendelijke medewerkers!
Hi Marian, Wat fijn om te lezen dat je zo goede ervaringen hebt bij Ter Stal Tubbergen! We doen ons best om alles vlot en vriendelijk te regelen. Dankjewel voor je mooie woorden, we zien je graag snel weer terug!
alles is goed en overzichtelijk
Hi Adrienne, Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat alles goed en overzichtelijk is. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Loop zo nu en dan even binnen, gisteren weer een leuk truitje gescoord.
Hi Annet, Leuk om te horen dat je zo nu en dan even binnenloopt! Fijn dat je gisteren weer een leuk truitje hebt gescoord. We zien je graag snel weer terug!
Mooie jas, goed en snel geleverd.
Hi Nelly, Bedankt voor je leuke reactie! Fijn om te horen dat je blij bent met de jas en dat de levering snel verliep. Veel draagplezier ermee!
Beste, Top, bedankt voor je reactie! Fijn dat je tevreden bent. 😊
Travelbroek besteld zit heerlijk ik heb inmiddels al vier verschillende kleuren
Hi Corine, Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze travelbroeken! Vier verschillende kleuren, dat zegt genoeg 😊. Veel draagplezier ermee, en we hopen je snel weer te verrassen met iets nieuws!
Veel keuze en snelle accurate levering
Beste, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons ruime assortiment en de snelle, accurate levering. We helpen je graag weer!
goede en snelle bezorging van het product
Beste, Bedankt voor je bericht! Fijn om te horen dat de bezorging snel en goed verliep. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Ik kom graag bij Ter Stal vanwege het mooie en betaalbare assortiment. De winkel is overzichtelijk, het personeel vriendelijk, en er is altijd wel iets nieuws te vinden. Of ik nu iets zoek voor mezelf of een cadeautje – ik loop eigenlijk nooit met lege handen de deur uit!
Hi Esmee, Wat ontzettend leuk om te lezen, bedankt voor je lieve woorden! We zijn blij dat je onze winkel zo prettig en overzichtelijk vindt en dat je altijd iets moois weet te vinden. Het geeft ons extra energie om ons assortiment en service steeds zo te houden. We zien je graag snel weer terug bij Ter Stal!
Vind het erg dat ik 2 keer 4,95 kosten moet betalen.voor bezorging vind ik prima maar voor retour nog een 4,95 heb ik nog nooit nergens hoeven te betalen.
Hi Tiny, We begrijpen dat het betalen van retourkosten als extra last kan voelen. De €4,95 voor retourzending dekt deels de verzendkosten die wij maken wanneer je iets terugstuurt. We proberen dit zo eerlijk en transparant mogelijk te houden. Fijn om te horen dat je de bezorgkosten prima vindt
Snelle bezorging, geweldig lage prijs... ik ben blij
Hi Anneke, Wat een fijne reactie – dankjewel! Super om te horen dat je blij bent met de snelle bezorging en onze prijzen. Daar doen we het voor! Tot de volgende keer! 😊
Leuke kleding zeer betaalbaar
Hi Marjon, Bedankt voor je leuke review! Super om te horen dat je blij bent met de kleding én de betaalbaarheid. We hopen je snel weer terug te zien!
Erg blij met de kleding die ik besteld heb. Mooie kwaliteit prijsverhouding.
Hi Wendy, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om mooie kwaliteit voor een goede prijs te bieden, dus dit waarderen we enorm. Veel plezier met je nieuwe kleding en graag tot een volgende keer!
Fijne site, goede kleding, klantenservice is goed.
Beste, Wat leuk om te horen, dankjewel! Fijn dat je tevreden bent over de site, de kleding én onze klantenservice. Daar doen we het voor!
Mooi en snel.
Hi Miriam, Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat alles mooi en snel verlopen is. Graag tot de volgende keer!
Ik moest vijf keer mijn e-mail zeggen Ze snapten er niets van ! Jammer voor de rest wel aardig !
Hi Willie, Jammer dat het zo moeizaam ging met je e-mailadres, Wel fijn dat je de rest als positief hebt ervaren. We hopen je nog eens terug te zien!
leuke kleding
Hi Marjon, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat de kleding in de smaak valt. 😊
Snelle service en vriendelijk personeel
Hi Peter, Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat je onze snelle service en vriendelijke medewerkers zo waardeert. Hopelijk tot snel weer!
Ik kan snel alles vinden. Duidelijke afbeeldingen ect.
Hi Yasmin, Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je alles snel kunt vinden en dat de duidelijke afbeeldingen je helpen bij het kiezen. Daar doen we het voor!
Overzichtelijke site alles makkelijk te vinden en genoeg keus. Alles voor een redelijke prijs.
Hi Tonnie, Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk vindt en dat je blij bent met het aanbod en de prijzen. We doen ons best om het shoppen zo makkelijk en prettig mogelijk te maken. Graag tot een volgende keer!
Veel meisjesbroeken kunnen bestellen, snel geleverd en makkelijk te retourneren zo nodig.
Beste, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze ruime keuze in meisjesbroeken, de snelle levering en het gemak van retourneren. We hopen je snel weer terug te zien!
Fijn website met leuke vlotte kleding
Beste, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je onze website prettig vindt en de kleding leuk en vlot vindt. We hopen je snel weer te zien!
Wat ik heb besteld voldoet aan mijn verwachtingen.
Hi Suzan, Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat je bestelling aan je verwachtingen voldoet. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo