Ik heb een windgong van Koshi besteld. Deze is snel geleverd en was keurig netjes verpakt. Ik heb de variant Aria besteld. Deze hangt buiten onder het afdakje en klinkt al mooi met een klein beetje wind omdat deze windgong heel licht is en dus makkelijk in beweging komt. Werkt ook goed als je de gong met de hand kleine rondjes laat draaien. Prima product en zeker een aanrader als je iets zoekt om even bij weg te dromen.

Zeer goede service en erg vriendelijk!

Ze hebben mij goed geholpen en alles was snel bezorgd (ondanks dat niet alles op voorraad was).

Snel en goed

Instrumenten besteld, snel geleverd, mooi geluid. Kortom een top zaak!

Betrouwbaar en serieus!en snelngeleverd

Goede service.

Dinsdag avond besteld en zonder overbodige communicatie op donderdag geleverd.

Toppers

Vroeger in de oude winkel mijn allereerste djembe gekocht Toen was de service al top kon je achter effe uitproberen En nog steeds snelle service Topppppers

Snelle levering en goede kwaliteit

Binnen een week bezorgd en de producten komen overeen met de foto's en filmpjes.

Zeer snelle afwikkeling, net als bij vorige bestelling.

Geweldig!

Super snelle levering, goed verpakt en werkelijk prachtige Sansula!

Top ervaring

Zeer snelle levering, goed product en zeer goed verpakt

Vlot en servicegericht

Netje op tijd, goed geïnformeerd. Vervoerder ging de mist in. Keurig netjes en super vlot opgelost. Goed bereikbaar en service gericht. Artikel goed verpakt en in goede orde ontvangen.

Bijna blij

Ik kreeg de kessing kessing optijd geleverd, maar helaas kwam ik er achter dat een van de drie kessing kessing zes ringen miste. Erg jammer dat daar niet op gelet is. Ik heb besloten hm wel te houden omdat ik er nog twee heb die wel ok zijn.

Tevreden

Ik heb gekregen wat ik gevraagd had en het wass zeer degelijk verpakt.

Top kwaliteit en levering

Ik heb een sjamaan drum besteld en ben onder de indruk van de klank en kwaliteit. Levering wat top, snel en goed verpakt.

Prachtige kwaliteit, goede en vlotte service, ik raak niet uitgekocht!

perfecte service

mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. Heel fijn!

Snelle en prima levering

Ik ben erg tevreden over de snelke levering van een prima produkt.

Topprodukten en snelle levering

Door de website liet ik me overhalen meer te kopen dan ik van plan was, daar heb ik geen spijt van. Heb nu naast mijn Handpanclaps een leuke Kalimba. Mooie winkel met veel aanbod. Ik wordt er hebberig van, haha!

Volledige aandacht en precies gestuurd wat ik zocht

Ik was op zoek naar een specifieke trommel en samen hebben we per telefoon de juiste kunnen kiezen, zeker omdat ik de Maker kende en wist wat ik wilde. Goed advies ook ten aanzien van de drumstel.

Handpan olie

Snel binnen phoenix beste olie voor handpannen stinkt niet heel dun en geen last tijdens het spelen

Prima service, gewenste bestelling was snel geleverd.

Op de website goede informatie over het gewenste product gekregen. Goed dat er sound files bij de percussie instrumenten op de website staan. Bestelling was snel geleverd.

Vlotte levering

1 (min)puntje...had als afleveradres mijn woonadres doorgegeven, echter ik moest het ophalen bij postnl punt 10 minuten rijden. Maar verder prima!

Mooi product en snel in huis

Mooie ocean drum gekocht voor Moederdag. Was snel in huis en goede kwaliteit.

Mooie instrumenten

Snelle levering, goed verpakt en prachtige instrumenten! Wat een keuze aan kalimba's inmiddels: ik ben echt onder de indruk van de "stereo" Hokema Twin Kalimba en de Melody Elektro Kalimba. Die laatste heeft een ingebouwd passief element van uitstekende kwaliteit, volledig ruis en bromvrij met een natuurlijk, vol geluid. In de studio kun je het voorzien van effecten als stereo chorus ensemble en reverb. Ik gebruik daar de Warm Audio Chorus/Vibrato voor en de Bricasti M7 reverb met prachtige resultaten. Wat de keuze makkelijk maakt zijn de geluidsvoorbeelden op de site bij ieder instrument. Op die manier is het geen gok meer wat je koopt en weet je wat je in huis haalt. Heel blij mee!

Mooie spullen voor een prettige prijs en razendsnel geleverd. Chapeau!

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.