Mooie winkel met dito instrumenten, kennis van zaken en passie voor de muziek en de cultuur.

Nadat ik hier een kalimba uit Tanzania heb laten stemmen, ben ik nog een paar keer teruggekomen om andere aankopen (kunstobjecten/drums) te doen. Ik werd vriendelijk en vakkundig geholpen en kon uitgebreid alles in de winkel bekijken. De eigenaren/medewerkers zijn betrokken en hebben hart voor de voorwerpen die ze verkopen. De bezorging verliep prima. Een aanrader voor wie van muziek, instrumenten en kunst uit verschillende landen in Afrika houdt.

Vakkundig en snel.

Er zitten mensen met ervaring en kennis van muziek en muziekinstrumenten achter de webshop van Stiggelbout. Bij vragen krijg je goede antwoorden. Mooi productaanbod en, ook fijn, snelle levering! Ga zo door!

Super attentive service and great products

I bought a couple of singing bowls and sticks and I love them. After my second order, I received a call from the customer service asking question about the items I ordered. They wanted to make sure of my choice because there could have been better sticks to use with the bowl I ordered. They were extremely kind and attentive. I was very impressed and happy about their working approach.

zeer voorspoedige levering

Geen twijfel dat ze mijn overige verzoekjes zullen vergeten. Windfluit (niet op voorraad)..

Snelle levering van producten.

Eerder in de wibkel al een pandrum aangekocht. Het was op een drukke zaterdag, ondanks dat werd wel de tijd genomen om alles netjes af te handelen. De kleine percussie die ik via internet heb aangekocht, was zorgvuldig verpakt en is goed aanfekomen. Met gebruiksaanwijzing erbij. Ik ben tevreden.

Mooi artikel

X

Vakwerk

Allereerst goede service, vriendelijk, meedenkend. Opnames van instrumenten zijn zeer kloppend eigenlijk perfect. En zeer zorgvuldig alles ingepakt.

Fantastische producten en service.

Ik had een geitenvel en tension hoop nodig voor een banjo die ik aan het restaureren was. Had al verschillende formaten van Remo vellen geprobeerd zonder success. Jaap heeft me fantastisch geholpen door een stevige ring op maat te maken nadat ik foto's en afmetingen had doorgestuurd. 10/10

Goede service en een snelle levering.

Stiggelbout Slagwerk is een zaak met veel expertise. Ze hebben kwalitatief goede producten en een snelle en goede service. Als ik iets van percussie nodig heb, ga ik altijd naar Stiggelbout.

Erg goed

Doe al 25 jaar zaken met stiggelbout .. kan van op aan en leveren vandaag besteld morgen in huis

Juiste omschrijving, soepele levering

Dit was er een uit het boekje. Ik bestelde een djembétas. De website was duidelijk en precies in de maatvoering, daarmee kon ik vlot een tas op maat bestellen. Voor de rest verliep bestelling en aflevering soepel.

Goede kwaliteit en perfecte service!

Mijn vragen werden tevoren goed beantwoord en de producten voldoen zoals ik wilde!

Snelle levering, degelijk verpakt.

Snelle levering, degelijk verpakt.

Compleet top!

Ging allemaal gesmeerd, ook omdat mijn artikel voorradig was ( eerst wel, dan niet: ging ik elders kijken, en toen plots weer wel!) De hoes en djembe ( de hoes bij jullie gekocht) passen als gegoten. ( ik heb heel vaak dit gecheckt en concludeerde uiteindelijk dat het wel kon,) Gelukkig hebben jullie de binnenmaten van de hoes aangegeven. Daarom past die zo goed. Hartelijke dank voor al dit fijnst!

Prima vel

Prima en snelle service

Ik stuurde een email en kreeg snel antwoord. De mensen denken met je mee en daardoor is er een prima service. Instrumenten goed verpakt. Open communicatie.

Goede en nette service

Vriendelijk geholpen

Mooi product

Mooi product, veel keuze, ook snel en goed verzonden.

Snelle correcte levering, goed verpakt, degelijke kwaliteit.

GOED

Prachtige djembe ontvangen. Mailcontact was super. Bedankt Jaap!

Snel, accuraat en attent.

Snel, accuraat en attent. Attent, omdat er een ander product beschikbaar was dan ik besteld had. Een telefoontje loste meteen alles op.

altijd alles goed

Mooie spullen en snelle afhandeling bij online bestelling, al is naar de winkel gaan natuurlijk een niet te evenaren bezoek aan een snoepwinkel...

Goed product, duidelijke omschrijving op de website, snelle levering

Fijne ervaring!

Mijn bestelling was niet voorradig, maar kreeg gelijk een berichtje en ben super geholpen. En bestelling alsnog op tijd geleverd gekregen! Fantastisch!

Snel en goed geregeld

Eerste keer bij Stiggelbout. Goede kwaliteit en snelle levering

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.