Prachtig product!

Ik heb de Thunder Tube besteld om met kinderen mee aan de slag te gaan en die vinden het helemaal geweldig. Het klinkt ook als echt onweer en het is makkelijk om het geluid te maken. We zijn er heel blij mee. De bestelling was ook netjes verpakt en snel in huis.

Snel

De volgende datzelfde binnen. Heel blij mee, mooi geluid

Snelle en goede verzending! Zeer fijne website.

Snelle en goede verzending! Zeer fijne website.

Een fijne ervaring

Ik heb geen enkel punt van verbetering, alles was duidelijk, overzichtelijk en snel. En volgens verwachting. Dik tevreden dus.

Goede en snelle levering

Vriendelijk, correct en hulpvaardig

Fijne service en ontspannen hulp voor de klant

Vlotte service en ik heb nu een prachtige drum.

Mijn bestelling werd keurig en snel in behandeling genomen. Ben ook erg blij met mijn aankoop.

Perfect olie voor handpan

En snel geleverd

Goede klanten service en ben zeer tevreden over mijn product

Werd zelfs gebeld dat ik voor mijn trommen beter een ander slagvel lon kopen. De beller heeft de perfecte voor mij gevonden. Met dank

Had überhaupt nog nooit van jullie bedrijf gehoord, maar was echt op zoek naar een Scandinavische drum en wat schets mijn verbazing bij jullie heb ik hem gevonden. Het geluid is wonderschoon en ik ben er echt heel blij mee. Mocht ik ooit nog eens wat zoeken dan kijk ik eerst bij jullie. Met vriendelijke groet Wilma

Goede kwaliteit, snelle levering en zeer betrouwbaar!

Stiggelbout is al jaren mijn favoriete winkel. Goede kwaliteit, snelle levering en zeer betrouwbaar!

Snelle service, mooi mayeriaal

Ik bestelde een jembé online. Na 1 dag werd deze al geleverd. Top kwaliteit, mooie vormgeving enmooi geluid. Tips voor onderhoud!

Top zeer snel goed materiaal

Mooie unieke bijzondere leuke speciale en goeie percussie instrumenten

Vakkundig en goede service

goede service en snelle zending

omruilen instrument ging prima

Heel goed geholpen

Vriendelijk en behulpzaam en snelle levering.

Vriendelijk personeel, goede en snelle service.

Ik wilde een artikel retourneren. Kwaliteit van evt artikel was top, echter niet wat ik zocht. Dit was binnen een paar dagen afgehandeld.

Product werd zeer snel geleverd. Prima service

Snelle service, helemaal leuk

Bestelling werd snel en correct geleverd

Zoals altijd vriendelijk, snel en kwalitatief.

Zoals altijd vriendelijk, snel en kwalitatief.

Netjes, mooie klankschaal en vlot geleverd

Positieve ervaring. Een aanrader.

Stiggelbout leverde mooi op tijd een prima geitenvel

Stiggelbout leverde mooi op tijd een prima geitenvel. Helemaal blij mee

Positief

Ik heb voor de verjaardag van mijn vrouw twee mooie klankschalen gekocht. En mooi zijn ze inderdaad! Levering ging vlot en soepel. De kwaliteit van de producten is wat ik ervan verwacht, de schalen klinken prachtig op zichzelf maar ook in combinatie, ze resoneren zo mooi met de schaal die ze al had en met elkaar.

Prachtig

Ik benbsuper blij met mijn drumstok, precies dat ik wilde. Harstikke bedankt

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.