Muziekinstrumenten van Stiggelbout zijn top

Een keer, lang geleden, ben ik naar Groningen gereden voor de aankoop van mijn eerste bijzondere instrumenten, tongdrum en kalimba sansula. Daarna online bestellingen gedaan. En deze worden zorgvuldig en met liefde ingepakt. Ook deze keer weer super blij met mijn nieuwste aankoop. Windgongen met standaard. Er komt zoveel liefde en mooie geluiden uit jullie instrumenten. Stiggelbout, bedankt.

zeer tevreden

Persoonlijke benadering. Telefonisch hulp gehad over de bestelling.

prachtige instrumenten goede service en vakkennis

Al jaren koop ik graag bij Stiggelbout en beveel het de studenten van de opleiding vaktherapie muziek aan. als ik zelf in de winkel ben, waar je uren mag uitproberen, spelen, zoeken, ga ik bijna nooit zonder instrument de deur uit. :)

Jammer dat jullie stoppen, maar dankjewel dat jullie er zo lang zijn geweest. Ik blijf altijd genieten van jullie instrumenten en ben blij dat ik tijdens een eigentijdsfestival, jaren geleden, met jullie bedrijf kennis heb gemaakt!!! Het ga jullie goed!!! Lieve groet Yvonne

Goeie percussie, ruime keus.

Ik zocht een guiro en vond m op de site. Ik kon kiezen uit meerdere modellen en merken en werd niet teleurgesteld. Soms word je gewoon weer blij door een ouderwetse service. Ik ga binnenkort weer kijken, want mijn kleindochter wil meetrommelen : )

Snel en goed

Online viltjes voor klankschalen gevonden en ook de vilten stokken. Besteld en het werd snel verstuurd en het was precies wat er op de site stond. Betrouwbaar dus!

Snelle levering en mooie prijs/kwalitateit

Duidelijke website, vlotte levering

De tas voor mijn kristallen klankschaal is vlot geleverd. Mooie kwaliteit tas.

Mooie en goede instrumenten en toebehoren. Zeer snelle verzending. Fijne winkel met heel veel keus, waar ik hebberig van wordt.

Prima verzorgd

De omschrijving op de website was duidelijk, met goede foto's en de kwetsbare handpan is zorgvuldig ingepakt verzonden.

Heel vriendelijk en behulpzaam

Fijne ervaring

Snel gereageerd.

Ik heb bij de bestelling nog een opmerking geplaatst, maar daar geen reactie meer op gehad. Het betreft de Zingende Zaag: Ik ben zeer geïnteresseerd maar vindt de prijs erg hoog. Is er nog een aanbieding te verwachten van dit instrument? Vriendelijke groet, René Lorist

Fijne ervaring

Uitstekende info op de site. Soepel bestelproces Snelle levering Uitstekende verpakking Goede info in de levering

Goede en mooie instrumenten

Stiggelbout heeft mooie instrumenten in hun assortiment. Het is heel fijn dat op de website bij de meeste instrumenten het geluid van het instrument wordt weergegeven. Zo krijg je een goed idee van de klank van het instrument. Bij online bestellingen worden se instrumenten met zorg ingepakt!

mooi geluid!!

Snelle levering, duidelijke website, fijn om de klankschalen te horen. Dat maakte het een stuk makkelijker voor mij om een keuze te maken.

Website duidelijk. Info via telefoon ok en goede opvolging. Bestelling en levering goed verlopen.

Prima, zoals altijd

In de loop van de jaren ben ik altijd tevreden geweest met de spullen van Stiggelbout. Nu ook weer. De windgongen set is fantastisch.

Vriendelijk. open. behulpzaam. meedenkend. service gericht, persoonlijk

Vriendelijke mensen en persoonlijk.Voelt alsof ik op afstand fysiek bij de specialist aan tafel zit. Het is fijn brainstormen en men weet goed af te stemmen op wat ik als klant wil bereiken. Topzaak!

Goede ervaring minder goede ervaring

De gemaakte ringen voor de djembe ‘s waren goed gemaakt, 2weken later bestel ik 5 vellen met een minimale dikte van 1,5 mm en krijg 5 vellen van 0,8 mm , foei . Of ze veranderen de diktes op de website of ze verwittigen de mensen dat die diktes niet voorradig zijn . Spijtig , maar toch dankbaar .

Goede producten, snelle levering

Ik ben heel tevreden

Prachtige gong

Snelle levering, top

Mooie fen gong gekocht super ingepakt en goede service

Uutstekend

Degelijk materiaal en snelle levering

Spullen sjamanendrum

Snelle levering, had de spullen de volgende dag al in huis. Een hele mooie kwaliteit paardenhuid en ook de essenhouten ring ben ik heel blij mee. Aanrader!

Mooie winkel met dito instrumenten, kennis van zaken en passie voor de muziek en de cultuur.

Nadat ik hier een kalimba uit Tanzania heb laten stemmen, ben ik nog een paar keer teruggekomen om andere aankopen (kunstobjecten/drums) te doen. Ik werd vriendelijk en vakkundig geholpen en kon uitgebreid alles in de winkel bekijken. De eigenaren/medewerkers zijn betrokken en hebben hart voor de voorwerpen die ze verkopen. De bezorging verliep prima. Een aanrader voor wie van muziek, instrumenten en kunst uit verschillende landen in Afrika houdt.

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.